• Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 38gr
  • Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 38gr
  • Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 38gr
  • Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 38gr
  • Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 38gr
  • Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 38gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNestle

Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 38gr

Καραμέλες γεμιστές με σοκολάτα γάλακτος (65%). Καθένα από τα 8 χρώματά των Smarties® προέρχονται μόνο από φυσικά εκχυλίσματα φρούτων και λαχανικών – χωρίς χρωστικές ουσίες, τεχνητά χρώματα και αρώματα, ή συντηρητικά.

Η νέα χάρτινη συσκευασία των Smarties® προέρχεται από βιώσιμες πηγές και κατασκευάζεται από επικαλυμμένο χαρτί, ετικέτες χαρτιού ή χαρτόνι.

6048
40345192
0,73 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g Ανά 20g
Ενέργεια 2006 kJ/ 478 Kcal 401 kJ/ 96 Kcal
Λιπαρά 19,6g 3,9g
εκ των οποίων κορεσμένα 11,3g 2,3g
Υδατάνθρακες 69,5g 13,9g
εκ των οποίων σάκχαρα 64g 12,8g
Εδώδιμες ίνες 1g 0,2g
Πρωτεΐνες 5,3g 1,1g
Αλάτι 0,14g 0,03g
Συστατικά
Ζάχαρη, βούτυρο κακάο, αποβουτυρωμένο ΓΑΛΑ σε σκόνη, κακαόμαζα, άνυδρο βούτυρο ΓΑΛΑΚΤΟΣ, αλεύρι ΣΙΤΑΡΙΟΥ, ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη, άμυλο ρυζιού, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνες) , συμπυκνώματα φρούτων και λαχανικών (κνίκος (safflower), ραπάνι, άγριο καρότο, λεμόνι , ιβίσκος) συμπύκνωμα σπιρουλίνας, μέσα γλασαρίσματος (καρναουβικός κηρός, κηρός μελισσών λευκός), φυσικό άρωμα βανίλιας.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται από τη Nestlé Γερμανίας.
Διανέμεται από τη Νestlé Eλλάς Μονοπρόσωπη Α.Ε., Πατρόκλου 4, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα.
Διανομέας για την Κύπρο: Βάσσος Ηλιάδης ΛΤΔ, -Τηλ (22)897300.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fruities καραμέλες ζελέ μίνι 350gr

Οι Fruities καραμέλες ζελέ μίνι σερβίρονται σε μια συσκευασία των 350γρ και περιέχουν μικρές και γευστικές καραμέλες ζελέ σε διάφορα φρουτένια αρώματα. Ιδανικές για να τις απολαμβάνετε ως γλυκό ενδιάμεσο ή ως γλυκό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μια γευστική επιλογή για μικρούς και μεγάλους λάτρεις των ζελέ καραμελών.
Τιμή 2,06 €

Smarties mini κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 158gr

Τα SMARTIES®προκαλούν τη φαντασία των μικρών μας φίλων και αποτελούν αφετηρία για ατελείωτες ώρες κεφιού. Θα σε κατακτήσουν με την απίθανη γεύση και την παιχνιδιάρικη διάθεσή τους. SMARTIES® και το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ! Έχει υπολογιστεί πως καταναλώνονται 280 σοκολατένια κουφετάκια SMARTIES® ανά δευτερόλεπτο στον κόσμο

Τιμή 2,78 €

Halls καραμέλες έξτρα δυνατές χωρίς ζάχαρη 33,5gr

Οι Halls καραμέλες Extra Strong χωρίς ζάχαρη 32gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα αναζωογονητικό φρεσκάδας και δύναμης. Με την έντονη γεύση τους και την ανακουφιστική επίδραση που προσφέρουν, σίγουρα θα σας κρατήσουν αναζωογονημένοι και ενεργοί όλη μέρα. Αποκτήστε τώρα τις Halls καραμέλες Extra Strong χωρίς ζάχαρη και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 0,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Tottis champion κρουασάν με σοκολάτα και φράουλα 70gr

Το Tottis champion κρουασάν με σοκολάτα και φράουλα 70gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο πρωινό! Με την απίστευτη συνδυαστική γεύση της σοκολάτας και της φράουλας, θα σας κάνει να ξυπνήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο κρουασάν που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά!
Τιμή 0,64 €

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 900ml

Η καθαριστική δύναμη που μπορείτε να εμπιστεύεστε πάντα για το πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση του Ultra διασπά τα λίπη στη στιγμή, προσφέροντάς σας αστραφτερή καθαριότητα. Mία σταγόνα αρκεί, καθαρίζοντας 50% περισσότερα πιάτα από τα μη συμπυκνωμένα καθαριστικά του εμπορίου (σε σύγκριση με μη συμπυκνωμένα υγρά για πλύσιμο πιάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε φιάλες 1 λίτρου με συνιστώμενη δόση τα 4ml/5l ή περισσότερο). Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε λιγότερες πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τιμή 3,69 €

Axe αποσμητικό σώματος spray adrenalin 150ml

Το Axe body spray Adrenalin 150ml είναι ένα από τα πιο δυνατά αρώματα που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Με μια μόνο ψεκασιά, θα νιώσετε την ενέργεια και τη δύναμη να σας συνοδεύουν όλη μέρα. Η φρουτώδης νότα του αρώματος θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αγοράστε το τώρα και αφήστε το Axe body spray Adrenalin 150ml να σας κάνει να αισθάνεστε ακαταμάχητους κάθε μέρα.
Τιμή 2,56 €

Κουταλοθήκη συρταριού πλαστική

Η κουταλοθήκη συρταριού πλαστικής της εταιρίας είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τις κουτάλες σας στην κουζίνα σας. Με ανθεκτικό πλαστικό υλικό και λειτουργικό σχεδιασμό, αυτή η κουταλοθήκη θα κρατήσει τις κουτάλες σας τακτοποιημένες και εύκολα προσβάσιμες. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και λειτουργική κουζίνα!
Τιμή 2,24 €

Syoss hair spray max hold No5 400ml

To SYOSS Max Hold, παρέχει μέχρι και 48 ώρες πολύ ισχυρό κράτημα για απόλυτο έλεγχο του styling σας. Η σύνθεση του είναι μη κολλώδης, αφαιρείται εύκολα με το βούρτισμα, δεν αφήνει υπολείμματα και βοηθά στην προστασία των μαλλιών από την υγρασία και την υπεριώδη ακτινοβολία.

Τιμή 4,53 €