• Snickers σοκολάτα 75gr
  • Snickers σοκολάτα 75gr

Snickers σοκολάτα 75gr

50645
5900951310980
0,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

M&M's σοκολάτα γάλακτος με κουφετάκια crispy 165gr

Η αγαπημένη σοκολάτα M&M's γάλακτος με κουφετάκια crispy 165gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την πείνα σας και να απολαύσετε μια γεύση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα. Με την απίστευτη συνδυασμό γάλακτος και κουφετακίων crispy, αυτή η σοκολάτα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν και να απολαύσετε κάθε μοναδική μπουκιά!
Τιμή 3,80 €

Smarties mini κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 158gr

Τα SMARTIES®προκαλούν τη φαντασία των μικρών μας φίλων και αποτελούν αφετηρία για ατελείωτες ώρες κεφιού. Θα σε κατακτήσουν με την απίθανη γεύση και την παιχνιδιάρικη διάθεσή τους. SMARTIES® και το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ! Έχει υπολογιστεί πως καταναλώνονται 280 σοκολατένια κουφετάκια SMARTIES® ανά δευτερόλεπτο στον κόσμο

Τιμή 2,78 €

Break σοκολάτα γάλακτος με φουντούκια 85gr

Η φυσική προσωπικότητα του φουντουκιού παρέα με τη σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ δημιουργούν άλλη μια απόλαυση στο τετράγωνο! Η Break Γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια κυκλοφορεί στο τετράγωνο σχήμα κατατεθέν της μάρκας, σε χαρακτηριστική πράσινη συσκευασία και με εύκολο άνοιγμα.

Τιμή 1,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Μακεδονικό σάλτσα λεμονιού 380gr

Η Μακεδονική σάλτσα λεμονιού 380gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας! Με τη φρεσκάδα του λεμονιού και την πλούσια γεύση της, αυτή η σάλτσα θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε τη σε σαλάτες, κρέας, ψάρια και παστα! Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία της Μακεδονικής σάλτσας λεμονιού!
Τιμή 0,27 €

Smartex μαξιλαροθήκη μονόχρωμη 52x72cm 2τεμ

Η μονόχρωμη μαξιλαροθήκη Smartex διαστάσεων 52x72cm θα δώσει μια διακριτική και κομψή νότα στο υπνοδωμάτιό σας. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά της, θα σας προσφέρει άνεση και ξεκούραστο ύπνο κάθε νύχτα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την αισθητική και την ποιότητα του ύπνου σας!
Τιμή 3,93 €

Arion food δημητριακά δαχτυλίδια με μέλι 500gr

Τα Δημητριακά Δαχτυλίδια με Μέλι της Arion Food είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο πρωινό! Με την απαλή γεύση του μελιού να συνδυάζεται με την τραγανή υφή των δαχτυλιδιών, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξυπνήσετε με χαμόγελο κάθε πρωί. Απολαύστε τη γεύση και τη θρεπτική αξία των δημητριακών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρετε στον οργανισμό σας την απαραίτητη ενέργεια για μια γεμάτη μέρα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νόστιμη ?
Τιμή 2,91 €

Σαλονικια ρετσινα 0,5lt

Η Σαλονικιά Ρετσίνα 0,5lt είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Ελλάδας με κάθε γουλιά. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση της Ελληνικής ρετσίνας στο άνετο σπίτι σας ή σε μια φιλική συγκέντρωση. Αγοράστε τώρα τη Σαλονικιά Ρετσίνα και ζήστε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 2,38 €

Lihong τσοχάκια τετράγωνα 15x15mm 9τεμ

Τσοχάκια τα οποία θα προστατεύσουν το δάπεδο από γρατζουνιές και ζημιές κατά την καθημερινή χρήση επίπλων όπως τραπέζια και καρέκλες. Θα σας εξασφαλίσουν άνετη μετακίνηση των επίπλων σας, όποτε αυτό είναι απαραίτητο, ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν στη μείωση του θορύθου κάθε φορά που μετακινείτε τα έπιπλά σας. Η τσόχα που είναι κατασκευασμένα διαθέτει απαλό αλλά ανθεκτικό φινίρισμα.

Τιμή 0,47 €