• Ιον σοκολάτα με ολόκληρα φουντούκια 270gr
  • Ιον σοκολάτα με ολόκληρα φουντούκια 270gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙον

Ιον σοκολάτα με ολόκληρα φουντούκια 270gr

Η σοκολάτα Ιον με ολόκληρα φουντούκια 270gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας και την τραγανή υφή των ολόκληρων φουντουκιών, αυτή η σοκολάτα θα σας κάνει να νιώσετε μοναδική ευχαρίστηση κάθε φορά που την απολαμβάνετε. Αγοράστε τώρα τη σοκολάτα Ιον και αφήστε τα γεύσης να σας κατακτήσουν!
32302
5201127013156
5,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Derby σοκολάτα caramel 20x38gr

Η Derby σοκολάτα caramel 20x38gr της Ιον είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αγαπούν την γλυκιά γεύση της καραμέλας. Με την πλούσια σοκολάτα που την περιβάλλει και το γεμάτο καραμελένιο γέμιση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τώρα την Derby σοκολάτα caramel 20x38gr και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 13,25 €

Παυλίδης σοκολάτα υγείας κλασική 2x100gr

Η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη ξεκίνησε να παρασκευάζεται στην Αθήνα το 1861 και ήταν η πρώτη σοκολάτα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Η συνταγή και η συσκευασία αυτής της θρυλικής σοκολάτας παρέμειναν ίδιες από την ημέρα της δημιουργίας της, συνδυάζοντας έτσι την πιο έντονη σοκολατένια απόλαυση με την κλασική αξία της αυθεντικής σοκολάτας Υγείας Παυλίδη.

Τιμή 2,88 €
  • Πακέτο

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα 120gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα 120gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιά απόλαυση. Με την απαλή της γεύση και την πλούσια υφή, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Αφεθείτε στη μαγεία της Cadbury και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.
Τιμή 4,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg

Το Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Με την εξαιρετική του σύνθεση, εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα πλυσίματος, αφήνοντας τα πιάτα σας αψεγάδιαστα και λαμπερά. Μην αφήνετε τις υπολείμματα να σας ενοχλούν, αποκτήστε το Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg σήμερα και απολαύστε ένα άψογο αποτέλεσμα κάθε φορά.
Τιμή 3,50 €

Vincinni γκοφρετάκια με γάλα & κακάο 250gr

Τα Vincinni γκοφρετάκια με γάλα και κακάο 250γρ είναι ένα νόστιμο και δημοφιλές γλυκό προϊόν. Τα γκοφρετάκια αυτά κατασκευάζονται από την εταιρεία Vincinni και προσφέρουν μια γευστική εμπειρία που συνδυάζει τη γλυκιά γεύση του γάλακτος και του κακάο με την τραγανή υφή της γκοφρέτας.

Τιμή 1,39 €

Tns βάση σταθεροποιητής πλυντηρίου

Ο Tns βάση σταθεροποιητής πλυντηρίου της εταιρίας Tns είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα κάνει την εμπειρία πλυντηρίου σας ακόμα πιο εύκολη και αποτελεσματική. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην άψογη λειτουργία του πλυντηρίου σας - επενδύστε στον Tns βάση σταθεροποιητή πλυντηρίου σήμερα και απολαύστε τα άριστα αποτελέσματα κάθε φορά
Τιμή 2,32 €