• Γιώτης φαρίνα βρώμης 500gr Γιώτης - 1
  • Γιώτης φαρίνα βρώμης 500gr Γιώτης - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΓιώτης

Γιώτης φαρίνα βρώμης 500gr

Η Γιώτης φαρίνα βρώμης 500gr είναι το τέλειο προϊόν για όσους αναζητούν υγιεινές επιλογές διατροφής. Με την πλούσια γεύση της φαρίνας βρώμης και την υψηλή διατροφική της αξία, αυτή η προσφορά της Γιώτης θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε την σε πρωινό smoothie, μεγιστοποιώντας την ενέργειά σας για όλη την ημέρα. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη Γιώτης φαρίνα βρώμης 500gr και να ανανεώσετε τη διατροφή σας!
16024
2120054900014
2,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αλλατίνη φαρίνα 500gr

Η Φαρίνα Αλλατίνη προέρχεται από επιλεγμένες ποικιλίες μαλακού σίτου. Προσδίδει εξαιρετικό όγκο και φουσκώνει ομοιόμορφα μόνη της, ακόμη και χωρίς τη χρήση μίξερ.

Είναι ιδανική για κάθε γλυκιά ή αλμυρή συνταγή, χωρίς να απαιτείται επιπλέον προσθήκη σόδας ή μπέικιν πάουντερ.

Τιμή 1,25 €

Γιώτης φαρίνα κόκκινη 500gr

Η Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, το πρώτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, είναι το αλεύρι που για χρόνια εμπιστεύονται οι νοικοκυρές για να ετοιμάσουν τα πιο αφράτα νόστιμα κέικ αλλά και κάθε άλλη γλυκιά ή αλμυρή σπιτική δημιουργία. Η κλασσική για κέικ και γλυκίσματα.

Τιμή 1,29 €

Μύλοι Αγίου Γεωργίου φαρίν-απ 500gr

Σε αντίθεση με το αλεύρι για όλες τις χρήσεις το αλεύρι αυτό παράγεται από πιο μαλακά σιτηρά, χαμηλότερα σε πρωτεΐνη καθιστώντας το ιδανικό για συνταγές όπως κέικ, μπισκότα, τηγανίτες και άλλα χωρίς να χρειάζεται προσθήκη baking powder.

Τιμή 1,07 €

Μάννα φαρίνα 500gr

Η φαρίνα Μάννα είναι φτιαγμένη με μεράκι, γούστο και οικογενειακή φροντίδα από εκλεκτά δημητριακά της ευλογημένης Μακεδονικής γης. Δεν περιέχει συντηρητικά και βελτιωτικά και είναι ιδανικό για κέικ, μηλόπιτα, παντεσπάνι, πάστα φλώρα, πίτσες, λουκουμάδες.

Τιμή 1,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Μελετιάδης λουκούμια μπουκιές 300gr

Τα Μελετιάδης λουκούμια μπουκιές 300γρ φαίνεται να είναι μια ποικιλία λουκουμιών σε μορφή μπουκιών από την εταιρεία Μελετιάδης. Οι λουκούμια είναι παραδοσιακά γλυκά εδέσματα που παρασκευάζονται από εκχύλισμα ζελέ φρούτων ή φυτικών ριζών και συνήθως περιέχουν ζάχαρη για γλυκύτητα και υφή.

Τιμή 2,30 €

Άλτις κλασικό ελαιόλαδο 2lt

Το Άλτις κλασικό ελαιόλαδο 2lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση που προσφέρει, θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε το σε σαλάτες, μαγειρευτά φαγητά και όπου αλλού χρειάζεται ένα υπέροχο λάδι. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Άλτις κλασικού ελαιολάδου 2lt!
Τιμή 29,88 €

LIBRESSE ΣΕΡΒΙΕΤΑ NORMAL ULTRA THIN (2x10τεμ.)

Η LIBRESSE ΣΕΡΒΙΕΤΑ NORMAL ULTRA THIN είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη άνεση. Με την τεχνολογία Ultra Thin, η σερβιέτα προσφέρει εξαιρετική προστασία και αίσθηση ελαφρότητας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τώρα το πακέτο των 2x10 τεμαχίων και απολαύστε την απόλυτη προστασία που σας αξίζει!
Τιμή 1,95 €

Septona κρέμα συγκάματος με βάλσαμο & πανθενόλη 250ml

Η Septona κρέμα συγκάματος με βάλσαμο & πανθενόλη 250ml είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του δέρματός σας. Με τη συνδυασμό του βάλσαμου και της πανθενόλης, αυτή η κρέμα προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της για όμορφο και υγιές δέρμα.
Τιμή 6,41 €