• FA DEO SPRAY MEN 150ml - (SPORT) (0%)
  • FA DEO SPRAY MEN 150ml - (SPORT) (0%)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFa

Fa αποσμητικό σώματος deo spray men sport 150ml

49386
3838824085272
2,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dove αποσμητικό σώματος deo spray men extra fresh 150ml

Το Dove deo spray men extra fresh 150ml είναι η ιδανική επιλογή για τους άνδρες που θέλουν να αισθάνονται φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει ένα αναζωογονητικό άρωμα που διαρκεί, ενώ παράλληλα προστατεύει από την εφίδρωση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 2,51 €

Nivea roll-on black & white invisible 2x50ml

Νέα γενιά αποσμητικών που δεν αφήνουν λευκά σημάδια στα μαύρα ρούχα και κίτρινους λεκέδες στα λευκά. Η αποκλειστική αυτή δημιουργία συνδυάζει την απαλή φροντίδα της NIVEA με μία αόρατη αποσμητική προστασία για έως και 48 ώρες. Διάφανη προστασία που δεν αφήνει ίχνη.

Δεν περιέχει οινόπνευμα. Συμβατό με την επιδερμίδα. Δερματολογικά εγκεκριμένο.

Τιμή 4,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία mora & muschio 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Mora & Muschio, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει την ευκολία της αντλίας με ένα μοναδικό άρωμα φρούτων του δάσους και μόσχου. Η ειδικά σχεδιασμένη αντλία καθιστά τη χρήση βολική και αποτελεσματική, ενώ η φόρμουλα του παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και φροντίδα του δέρματος.

Τιμή 1,09 €

Arion food χυμός ανανά 1lt

Ανανάς Arion food χυμός 1lt - Απολαύστε τη φρεσκάδα του ανανά με τον χυμό Arion food 1lt. Μια απόλυτα φυσική επιλογή για να αναζωογονηθείτε κάθε στιγμή της ημέρας. Απολαύστε τον δροσιστικό γευστικό κόσμο του ανανά με τον Arion food χυμό 1lt.
Τιμή 1,35 €

Sanitas διαφανής μεμβράνη easy cut 50m

Μεμβράνη μεγάλης αντοχής και ελαστικότητας, κατάλληλη για τρόφιμα, με τέλεια εφαρμογή που κόβεται εύκολα. Ιδανική για τη συντήρηση τροφίμων μέσα και έξω από το ψυγείο. Χάρη στη μεγάλη ελαστικότητά της εφαρμόζει εύκολα σε όλα τα σκεύη, εμποδίζοντας τη μεταφορά οσμών μεταξύ των τροφίμων. Είναι πολύ πρακτική στη χρήση, καθώς κόβεται εύκολα με ένα τράβηγμα.

Κατάλληλη για μακροχρόνια επαφή με όλα τα τρόφιμα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε.

Τιμή 4,74 €