• Oyakata noodles με μοσχαράκι 90gr Oyakata - 1
  • Oyakata noodles με μοσχαράκι 90gr Oyakata - 2
  • Oyakata noodles με μοσχαράκι 90gr Oyakata - 3
  • Oyakata noodles με μοσχαράκι 90gr Oyakata - 4
  • Oyakata noodles με μοσχαράκι 90gr Oyakata - 5
  • Oyakata noodles με μοσχαράκι 90gr Oyakata - 6
  • Oyakata noodles με μοσχαράκι 90gr Oyakata - 1
  • Oyakata noodles με μοσχαράκι 90gr Oyakata - 2
  • Oyakata noodles με μοσχαράκι 90gr Oyakata - 3
  • Oyakata noodles με μοσχαράκι 90gr Oyakata - 4
  • Oyakata noodles με μοσχαράκι 90gr Oyakata - 5
  • Oyakata noodles με μοσχαράκι 90gr Oyakata - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςOyakata

Oyakata noodles με μοσχαράκι 90gr

Στιγμιαίο γεύμα της εταιρείας Oyakata σε 3 λεπτά με νούντλς σε ποτήρι και γεύση Japanese Beef Wasabi Flavour.

6001
5901384503659
1,61 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Προετοιμασία

  • Ανοίξτε το κυπελάκι και βγάλτε έξω το φακελάκι με τα μπαχαρικά.
  • Βάλτε 280ml βραστού νερού μέσα στο κυπελάκι με τα νούντλς (μέχρι την εσωτερική γραμμή).
  • Καλύψτε το κυπελάκι με το πλαστικό καπάκι και αφήστε τα ντούντλς να μεγειρευτούν για 3 λεπτά.
  • Στραγγίξτε το νερό από τις τρύπες του κυπέλου.
  • Ανοίξτε και προσθέστε τη σάλτσα από το φακελάκι μπαχαρικών.
  • Ανακατέψτε προσεκτικά και σερβίρετε !

Συστατικά

στιγμιαία νούντλς 79% [αλέυρι σίτου, φοινικέλαιο, τροποποιημένο άμυλο, αλάτι, αυξητικός παράγοντας: ανθρακικό νάτριο, ανθρακικό κάλιο] σάλτσα 19% [σάλτσα σόγιας (νερό, φασόλια σόγιας, σιτάρι, αλάτι), ηλιέλαιο, ζάχαρη, ενισχυτικά γεύσης: Ε621, Ε635, λακτόζη από γάλα, σκόνη κρεμμυδιού, αρώματα, μπαχαρικά, πιπερόριζα, χρένο, μαύρο πιπέρι, μπαχάρια, εκχύλισμα μαγιάς, ρυθμιστής οξύτητας: γαλακτικό οξύ] καρυκεύματα λαχανικών [(λαχανικά: κρεμμύδι, καρότο, σέλερι), ηλιέλαιο, κρεμμύδι, ζάχαρη, άμυλο καλαμποκιού, αλάτι, σκόρδο, μαύρο πιπέρι]
γαρνιτούρα 2% [σχοινόπρασο, κομματάκια μοσχαρίσιου κρέατος 0,7%]

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Knorr noodles asia αυγού 250gr

Απολαύστε την αυθεντική ασιατική γεύση με τα Knorr asia noodles αυγού 250gr. Με εξαιρετική ποιότητα σε κάθε μπουκιά, αυτά τα noodles θα σας ταξιδέψουν στην καρδιά της Ασίας. Απολαύστε τα ως γεύμα ή σαν συνοδευτικό σε φαγητά με ασιατικές επιρροές. Ανακαλύψτε τη μαγεία των αυγών σε κάθε δοσολογία και ανανεώστε το μενού σας με το Knorr asia noodles αυγού 250gr.
Τιμή 4,00 €

Knorr snack pot μπολονέζ 60gr

Όταν ψάχνετε ένα γρήγορο και χορταστικό snack, ένα από τα Knorr Pasta Snack Pots είναι η ιδανική λύση. Έτοιμο εύκολα και γρήγορα, χρειάζεστε μόνο ζεστό νερό και ένα πιρούνι για να απολαύσετε λαχταριστή μακαρονάδα μέσα σε μόνο 5'! Μπορείτε να το απολαύσετε στο σπίτι, το γραφείο, τη σχολή, το ταξίδι ή όπου και εάν βρίσκεστε. Το Knorr Pasta Snack Pot Bolognese περιέχει μακαρόνια και μια μοναδική σάλτσα με κιμά και λαχανικά.

Τιμή 1,40 €

Knorr snack pot μπρόκολο και τυρί 62gr

Η Knorr snack pot 62gr, broccoli & cheese είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και θρεπτικών συστατικών που θα σας κάνει να ξεχάσετε τις υπόλοιπες επιλογές. Απολαύστε την πλούσια γεύση του μπρόκολου και του τυριού σε ένα εύχρηστο ποτάκι που μπορείτε να απολαύσετε οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης με το Knorr snack pot 62gr, broccoli & cheese!
Τιμή 1,38 €

Mario noodles με λαχανικά 5x70gr

Οι Mario noodles με λαχανικά 5x70gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα! Απολαύστε τη νόστιμη γεύση των noodles σε συνδυασμό με φρέσκα λαχανικά, για μια θρεπτική γεύση που θα σας κερδίσει. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε γεύσεις από όλο τον κόσμο με τα Mario noodles με λαχανικά 5x70gr!
Τιμή 1,64 €

Κορυφαία προϊόντα

Santa Maria tortilla chips με τυρί 475gr

Οι Santa Maria tortilla chips με τυρί 475gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Με την απίστευτη γεύση του τυριού και την τραγανή υφή των τσιπς, θα σας κάνουν να ξεχάσετε όλα τα άλλα σνακ. Απολαύστε τις μόνες τους ή συνοδεύστε τις με salsa και guacamole για μια ακόμα πιο γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα τις Santa Maria tortilla chips με τυρί 475gr και απολαύστε τη γεύση!
Τιμή 4,99 €

Μιχάλη Γεωργιάδη ρετσίνα 1,5lt

Χρυσό χρώμα με αρώματα φρεσκάδας ρετσινιού και κίτρινων φρούτων , δροσερή οξύτητα με ελαφρύ σώμα και επίγευση μεγάλης διάρκειας. Σαββατιανό 80% – Ροδίτης 20%

Τιμή 3,80 €

Farcom biosar σαμπουάν neutro 3,5lt

Το FARCOM BIOSAR SHAMPOO NEUTRO είναι μια καλή επιλογή για όσους ψάχνουν ένα απλό και ουδέτερο σαμπουάν χωρίς προσθήκη αρωμάτων ή χρωστικών, κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα και μαλλιά.

Τιμή 6,11 €

Κυκλωψ πιαστρα τραπεζιου πλαστικο 50τεμ

Η Κυκλωψ πιαστρα τραπεζιού πλαστική 50τεμ είναι ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή. Με ανθεκτικό πλαστικό υλικό και εργονομικό σχεδιασμό, αυτή η πιαστρα είναι ο ιδανικός σύντροφος στο γραφείο, το σχολείο ή το σπίτι. Με την Κυκλωψ πιαστρα τραπεζιού πλαστική 50τεμ, η τάξη και η οργάνωση των εγγράφων σας θα γίνει παιχνιδάκι! Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρει.
Τιμή 3,71 €