• Terravita σοκολάτα yoghurt-strawberry 100gr
  • Terravita σοκολάτα yoghurt-strawberry 100gr
  • Terravita σοκολάτα yoghurt-strawberry 100gr
  • Terravita σοκολάτα yoghurt-strawberry 100gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTerravita

Terravita σοκολάτα yoghurt-strawberry 100gr

Η Terravita σοκολάτα yoghurt-strawberry 100gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Η συνδυασμός της κρεμώδους σοκολάτας με το φρέσκο γεύση του γιαούρτι και της φράουλας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε την Terravita σοκολάτα yoghurt-strawberry 100gr και αφήστε τις αισθήσεις σας να εκραγούν!
16869
5900915028043
1,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Milka σοκολάτα toffee caramel creme 100gr

Η Milka σοκολάτα toffee caramel creme 100gr είναι ένα απόλυτα απολαυστικό προϊόν που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε στη γεύση του. Με την πλούσια γεύση του τόφι καραμέλας και την κρεμώδη υφή του, αυτή η σοκολάτα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Μην αφήσετε την ευκαιρία να διαφύγει και αποκτήστε τη Milka σοκολάτα toffee caramel creme 100gr τώρα!
Τιμή 1,11 €

Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr

Το Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr είναι ο τέλειος συνδυασμός γλύκας και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. Με τη μοναδική συνδυαστική γεύση της Kinder, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το υπέροχο σοκολατένιο αυγό και ανακαλύψτε τις εκπλήξεις που κρύβει μέσα του. Αγοράστε τώρα το Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!

Τιμή 4,52 €

Lindt excellence σοκολάτα dark υγείας με 85% κακάο 100gr

Η Lindt Excellence σοκολάτα dark υγείας με 85% κακάο 100gr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας που αναζητούν ένα υγιεινό γλυκό. Με την υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο, απολαμβάνετε την πλούσια γεύση και τα οφέλη για την υγεία σας. Αφεθείτε στην απόλαυση και ανακαλύψτε τη μοναδική εμπειρία γεύσης που προσφέρει η Lindt Excellence σοκολάτα dark υγείας.
Τιμή 3,76 €

ΙΟΝ σοκολάτα αμυγδάλου 30gr

Η σοκολάτα αμυγδάλου της Ιον είναι η απόλυτη απόλαυση για τις γλυκές στιγμές σας. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης μεταξύ σοκολάτας και αμυγδάλου, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με κάθε δάγκωμα. Απολαύστε την πλούσια γεύση της Ιον σοκολάτας αμυγδάλου και αφεθείτε σε μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία γεύσης.
Τιμή 0,82 €

Snickers σοκολάτα 50gr

Σοκολάτα γάλακτος γεμιστή με μαλακό νουγκά, καραμέλα και φιστίκια. Αποτελεί ιδανικό σνακ που μας δίνει ενέργεια όταν τη χρειαζόμαστε.

Τιμή 0,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος 45gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος 45gr είναι μια απολαυστική σοκολάτα που θα σας κάνει να νιώσετε μια έκρηξη γεύσης στο στόμα σας. Με την απαλή της υφή και την πλούσια γεύση γάλακτος, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτή την απόλαυση. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές γεύσης. Αγοράστε τώρα την Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος 45gr και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας!
Τιμή 0,95 €

My popcorn ποπ κορν με τυρί cheddar 200gr

Απολαύστε την τέλεια συνδυαστική γεύση του My Popcorn ποπ κορν με τυρί cheddar 200gr. Μια νόστιμη επιλογή που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο. Απολαύστε την κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε.
Τιμή 3,16 €

Fini ζελεδάκια sour little mix 90gr

Η Fini 90gr, lttle mix είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με τη μοναδική του γεύση και ποικιλία. Απολαύστε τη γευστική εμπειρία που σας προσφέρει η Fini και ανακαλύψτε τη χαρά του γλυκού σε κάθε δαγκωμό. Αγοράστε τώρα το Fini 90gr, lttle mix και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!

Τιμή 0,84 €

Endless υγρό καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων prof blue 4lt

Το καθαριστικό πλυντηρίου της εταιρείας Endless είναι ιδανικό για να διατηρήσετε την υγιεινή του πλυντηρίου σας. Αφαιρεί δυσάρεστες οσμές, βρωμιά και άλατα από τον κάδο και τις σωληνώσεις, καθώς παράλληλα προστατεύει τα μηχανικά μέρη του πλυντηρίου. Επιπλέον, βοηθάει στην καλύτερη δράση του απορρυπαντικού μετά τη χρήση του.

Τιμή 10,99 €

Klinex υγρό απολυμαντικό καθαριστικό γενικής χρήσης botanictech spray 700ml

Το Klinex Απολυμαντικό Spray Γενικής Χρήσης με τεχνολογία Botanitech είναι ένα απολυμαντικό καθαριστικό spray, με συστατικό καθαρισμού φυσικής προέλευσης. Η σύνθεσή του περιέχει έλαια από τεϊόδεντρο και ευκάλυπτο. Απολυμαίνει από βακτήρια & ιούς*, και προσφέρει έως 24 ώρες προστασία από βακτήρια μετά τη χρήση.

Η σύνθεσή του δεν περιέχει ενεργό χλώριο. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση σε όλο το σπίτι, συμπεριλαμβανομένων επιφανειών προετοιμασίας τροφίμων, όπως πάγκους κοπής κλπ., καθώς και επιφανειών που έρχονται σε επαφή με παιδιά, όπως καρεκλάκι φαγητού, αλλαξιέρες, κούνια.

*κατά εγκαψιδιωμένων ιών, Murine Norovirus, Αdenovirus, RSV, Feline Coronavirus, Η1Ν1 και SARS-CoV-2, βάσει τεστ ΕΝ14476.

Τιμή 1,50 €