• Amita 100% φυσικός χυμός με πορτοκάλι 1lt Amita - 1
  • Amita 100% φυσικός χυμός με πορτοκάλι 1lt Amita - 2
  • Amita 100% φυσικός χυμός με πορτοκάλι 1lt Amita - 3
  • Amita 100% φυσικός χυμός με πορτοκάλι 1lt Amita - 1
  • Amita 100% φυσικός χυμός με πορτοκάλι 1lt Amita - 2
  • Amita 100% φυσικός χυμός με πορτοκάλι 1lt Amita - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAmita

Amita 100% φυσικός χυμός με πορτοκάλι 1lt

100% Φυσικός Χυμός από συμπυκνωμένο χυμό πορτοκαλιού

2832
5201005001725
2,33 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100ml
Ενέργεια (kJ) 179 kJ
Ενέργεια (kcal) 42 kcal
Λιπαρά 0,1 g
    εκ των οποίων κορεσμένα 0 g
Υδατάνθρακες 9 g
    εκ των οποίων σάκχαρα 9 g
Εδώδιμες Ίνες 0,8 g
Πρωτεΐνες 0,8 g
Αλάτι

0,03 g

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήβη χυμός energy 7 blue 1lt

Φρουτοποτό από εν μέρει συμπυκνωμένο χυμό 8 φρούτων με 7 βιταμίνες. Ο μοναδικός συνδυασμός των 8 φρούτων μήλο, πορτοκάλι, ανανάς, ροδάκινο, γκρέιπφρουτ, ακτινίδιο, πάσιον και μάνγκο δημιουργει μία απολαυστική γεύση και χαρίζει ενέργεια.

Χωρίς συντηρητικά. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Τιμή 1,91 €

Agros χυμός μάνγκο & μήλο 330ml

Ανακαλύψτε τον απόλυτο συνδυασμό γεύσης με τον Agros χυμό μάνγκο & μήλο 330ml. Απολαύστε τη φρεσκάδα του μάνγκο και τη γλυκύτητα του μήλου σε κάθε γουλιά. Αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας και απολαύστε έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων που θα σας κάνει να τον λατρέψετε. Αποκτήστε τον Agros χυμό μάνγκο & μήλο 330ml τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 0,73 €

Κτήμα χειμωνίδη 100% χυμός ρόδι γλυκός σε γυάλινο 250ml

Ζουργάνα αληθινή γεύση, απόλυτη απόλαυση. Απολαύστε τον 100% φυσικό χυμό ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη σε κάθε γουλιά. Μια εμπειρία γεύσης που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και αυθεντικότητα. Ανακαλύψτε τη γλυκιά απόλαυση του φυσικού χυμού ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!
Τιμή 2,04 €

Ρέα χυμός βύσσινο 1lt

Ο Ρέα χυμός βύσσινο 1lt είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη φρεσκάδα και τη γεύση των βύσσινων. Με τη φυσική του σύνθεση και τον πλούσιο, αυθεντικό γευστικό χαρακτήρα, θα σας ταξιδέψει στη γεύση και την αρωματική απόλαυση των φρεσκοστυμένων βύσσινων. Αποκτήστε τον Ρέα χυμό βύσσινο 1lt σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,23 €

Ρέα χυμός μήλο, πορτοκάλι & ροδάκινο 1lt

Απολαύστε τον αναζωογονητικό συνδυασμό μήλου, πορτοκαλιού και ροδακινού σε ένα μοναδικό χυμό 1lt από την Ρέα. Ανακαλύψτε τη φρεσκάδα και τη γεύση των φρούτων σε κάθε γουλιά και απολαύστε ένα υγιεινό ποτό γεμάτο θρεπτικά συστατικά. Αποκτήστε τον δικό σας χυμό Ρέα τώρα και ανανεώστε την ενέργειά σας!

Τιμή 1,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Pummaro σπιτική ντομάτα από τον τρίφτη 680gr

Το Pummaro διάλεξε για σας κόκκινες ζουμερές τομάτες και τις πέρασε από τον τρίφτη, κατά τον παραδοσιακό τρόπο!! Το Pummaro Σπιτική Τομάτα από τον τρίφτη είναι ιδανικό για νόστιμες σπιτικές σάλτες, για λαδερά, κοκκινιστά, ζυμαρικά ή pizza, όπου θέλετε να δώσετε γεύση σπιτικής τομάτας.

Τιμή 1,78 €

Με τον πλάστη φαρίνα 500gr

Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Με τον Πλάστη, χρησιμοποιείται σε συνταγές όπου το μείγμα πρέπει να διογκωθεί στο ψήσιμο για να γίνει ελαφρύ και αφράτο. Σε αυτό το είδος του αλευριού, υπάρχει εξαρχής το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και άλλες διογκωτικές ουσίες. Είναι κατάλληλο για την εκτέλεση συνταγών ζαχαροπλαστικής, όπως κέικ, μπισκότα, κουλουράκια και άλλα γλυκά.

Βάρος: 500gr

Τιμή 0,72 €

Μύλοι Αγίου Γεωργίου αλεύρι ζυμωτό 1kg

Το αλεύρι ζυμωτό 1kg της εταιρίας Μύλοι Αγίου Γεωργίου είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμα και αφράτα ψωμιά, γλυκά και γεμιστά. Με την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη γεύση του, θα μετατρέψει τις συνταγές σας σε απόλαυση για όλη την οικογένεια. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που κάνει η ποιότητα!
Τιμή 2,66 €

Μπαρμπα Γιάννης παντζάρι σαλάτα 700gr

Το παντζάρι είναι ένα λαχανικό με χαρακτηριστικό βαθύ κόκκινο χρώμα και γλυκιά, εδάφινη γεύση. Συχνά χρησιμοποιείται στη μαγειρική και στη διατροφή για το χρώμα, τη γεύση και τα οφέλη του για την υγεία. Είναι πλούσιο σε διάφορες βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

Τιμή 2,54 €