• Γιώτης sweet and balance σοκολατάκια με γέμιση φράουλας και στέβια 40gr
  • Γιώτης sweet and balance σοκολατάκια με γέμιση φράουλας και στέβια 40gr
  • Γιώτης sweet and balance σοκολατάκια με γέμιση φράουλας και στέβια 40gr
  • Γιώτης sweet and balance σοκολατάκια με γέμιση φράουλας και στέβια 40gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΓιώτης

Γιώτης sweet and balance σοκολατάκια με γέμιση φράουλας και στέβια 40gr

Τα σοκολατάκια Γιώτης sweet and balance με γέμιση φράουλας και στέβια 40gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ χωρίς ενοχές. Η γεύση τους είναι τόσο απολαυστική που θα σας κάνει να ξεχάσετε την ανάγκη για ζάχαρη. Με την προσθήκη της φράουλας και της στέβιας, αυτά τα σοκολατάκια προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τα λατρέψετε. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την γεύση χωρίς τύψεις!
15809
5201002004798
1,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΙΟΝ σοκολάτα με φουντούκια και στέβια χωρίς γλουτένη 60gr

Η νέα σοκολάτα γάλακτος της Ίον συνδυάζει την αγαπημένη γεύση γάλακτος με φουντούκια με φυσικά γλυκαντικά και στέβια, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς γλουτένη.

Τιμή 1,88 €

Lindt excellence σοκολάτα dark υγείας με τσίλι 100gr

Η Lindt Excellence σοκολάτα dark υγείας με τσίλι 100gr είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Η συνδυασμένη γεύση της σκούρας σοκολάτας με το τσίλι θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας και θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκλεπτυσμένο προϊόν και να απολαύσετε την απόλυτη απόλαυση της σοκολάτας Lindt Excellence.
Τιμή 3,80 €

ΙΟΝ σοκολάτα υγείας dark με super fruits 90gr

Ρόδι, μύρτιλο και φραγκοστάφυλο συνδυάζονται μοναδικά με κακάο εξαιρετικής ποιότητας, σε μια εκρηκτική γεύση που συναρπάζει και σε γεμίζει ενέργεια, κάθε στιγμή. Μια superfood Dark εμπειρία, κατάλληλη για τις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής μας.

Τιμή 2,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ

Τα Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλή υφή, τα μωρομάντηλα Agnotis θα κάνουν την αλλαγή της πάνας εύκολη και γρήγορη. Επιπλέον, η μεγάλη συσκευασία 3x50τεμ θα σας διαρκέσει για πολύ καιρό. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν τα Agnotis μωρομάντηλα.
Τιμή 2,19 €

Fairy υγρό πιάτων χαμομήλι 400ml

Το υγρό πιάτων Fairy χαμομήλι χαρίζει αστραφτερά πιάτα, ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας στην κουζίνα σας. Δοκιμάστε και τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum All in One για αστραφτερά πιάτα και πεντακάθαρο πλυντήριο.

Τιμή 1,71 €

Gliss conditioner supreme length 200ml

Για μαλλιά ταλαιπωρημένα χρησιμοποιήστε το Conditioner προστασίας Gliss Supreme Length, με ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΒΙΟΤΙΝΗΣ + ΠΑΙΩΝΙΑ. Επανορθώνει τις φθορές των ταλαιπωρημένων μακριών μαλλιών. Άμεση απαλότητα από τις ρίζες έως τις άκρες.

95% Συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 2,38 €

Agros χυμός μπανάνα 250ml

Φρουτοποτό μπανάνα AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 0,37 €