• Schogetten σοκολάτα dark 100gr
  • Schogetten σοκολάτα dark 100gr
  • Schogetten σοκολάτα dark 100gr
  • Schogetten σοκολάτα dark 100gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSchogetten

Schogetten σοκολάτα dark 100gr

Η Schogetten σοκολάτα dark 100gr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της σκούρας σοκολάτας. Με την πλούσια γεύση της και την απαλή υφή της, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Απολαύστε την κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με αυτήν την απολαυστική σοκολάτα. Αγοράστε τώρα την Schogetten σοκολάτα dark 100gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
15797
4000607852008
1,54 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Terravita σοκολάτα hazelnuts 225gr

Η Terravita σοκολάτα hazelnuts 225gr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας και των φουντουκιών. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας και την τραγανή υφή των φουντουκιών, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τη Terravita σοκολάτα hazelnuts 225gr σήμερα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,42 €

ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 70gr

Η σοκολάτα γάλακτος 70gr της εταιρίας Ιον είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της γεύσης. Με την πλούσια γεύση της γάλακτος και την απαλή υφή της σοκολάτας, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση της γλυκιάς απόλαυσης.
Τιμή 1,88 €

Twix σοκολάτα 5x50gr

Μπάρα καλυμμένη με απολαυστική καραμέλα και λαχταριστή σοκολάτα γάλακτος. Αποτελεί ιδανικό σνακ.

Η συσκευασία περιέχει 2 μπάρες.

Τιμή 2,79 €
  • Πακέτο

Κορυφαία προϊόντα

Uniglass marocco σετ ποτήρια γυάλινα νερού 28cl 12τεμ 51037

Το σετ ποτηριών Uniglass Marocco είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με γυάλινη κατασκευή 28cl και 12 τεμάχια, αυτά τα ποτήρια νερού προσφέρουν κομψότητα και λειτουργικότητα. Απολαύστε το πρωινό σας ρόφημα ή το δείπνο σας με στυλ και φινέτσα. Αποκτήστε τα σήμερα και ανανεώστε την τραπεζαρία σας με το Uniglass Marocco σετ ποτήρια γυάλινα νερού!
Τιμή 9,20 €

Tns πινέλο σιλικόνης

Το Tns πινέλο σιλικόνης είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη του μακιγιάζ. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλή υφή του, το Tns πινέλο σιλικόνης εξασφαλίζει άψογη εφαρμογή και αποτέλεσμα που διαρκεί. Αναδείξτε την ομορφιά σας με το Tns πινέλο σιλικόνης και ξεχωρίστε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον εαυτό σας!
Τιμή 0,91 €

Παπουτσάνης natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό με βανίλια & καραμέλα 750ml

Το κρεμοσάπουνο Natura Vanilla Caramel με φυτικό εκχύλισμα καλέντουλας λειτουργεί σαν ένα φυσικό μαλακτικό για τα χέρια, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από ερεθισμούς. Με PH φιλικό προς την επιδερμίδα και σύνθεση εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε, εκχύλισμα καλέντουλας, πανθενόλη (προβιταμίνη Β5) και πλούσιο άρωμα βανίλιας και καραμέλας, φροντίζει τα χέρια, χαρίζοντας μια μοναδική αίσθηση ενυδάτωσης και καθαριότητας.

Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Τιμή 1,71 €

Kit kat δημητριακά 330gr

Τα Kit Kat δημητριακά 330gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα! Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα ως ένα γευστικό πρωινό ή ως ένα γλυκό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν της Kit Kat και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,66 €