• ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος με στέβια 60gr
  • ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος με στέβια 60gr
  • ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος με στέβια 60gr
  • ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος με στέβια 60gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙον

ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος με στέβια 60gr

Η Γάλακτος «Χωρίς προσθήκη ζάχαρης» αποτελείται από τη γνωστή και αγαπημένη γεύση, ΙΟΝ Γάλακτος, η οποία έχει δημιουργηθεί με φυσικά γλυκαντικά και στέβια. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να απολαμβάνουν τη γνωστή και πλούσια γεύση της ΙΟΝ, χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και με λιγότερες θερμίδες.

6172
5201127010322
1,88 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g
Ενέργεια 1904kJ/ 456kcal
Λιπαρά 31,5g
εκ των οποίων κορεσμένα 20,5g
Υδατάνθρακες 56,5g
εκ των οποίων σάκχαρα 8,0g
Πρωτεΐνες 9,2g
Αλάτι 0,391g
Συστατικά
Γλυκαντικά: μαλτιτόλη, γλυκοζίτες της στεβιόλης (εκχυλίσμα από το φυτό στέβια), ΓΑΛΑ σε σκόνη, βούτυρο κακάο, μάζα κακάο, ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη, ΛΑΚΤΟΖΗ, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, αρωματική ύλη: βανιλίνη, στερεά κακάο, 29,5% min.
Μπορεί να περιέχει ίχνη άλλων ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΙΟΝ Α.Ε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, Ελ. Βενιζέλου 69, Νέο Φάληρο, 185 47 Πειραιάς - Τηλ.: 210 4814971, Fax: 210 4838560, Email: info@ion.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 240gr

Τα Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 240gr της Nestle είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και ποιότητας. Με την πλούσια σοκολάτα γάλακτος και το χρώματα των Smarties, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε όπως παιδί ξανά. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με φίλους και οικογένεια. Αγοράστε τα Smarties κουφετάκια της Nestle τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,70 €

Schogetten σοκολάτα caramel brownie 100gr

Η Schogetten σοκολάτα caramel brownie 100gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση. Η σοκολάτα αυτή συνδυάζει την πλούσια γεύση της καραμέλας με τον αφράτο και υγρό brownie, δημιουργώντας έναν απολαυστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τη Schogetten σοκολάτα caramel brownie 100gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,66 €

Fineti dips στικς με πραλίνα φουντουκιού 45gr και δώρο

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση των Fineti dips στικς με πραλίνα φουντουκιού 45gr και απολαύστε ένα νόστιμο σνακ που θα σας κερδίσει με την πρώτη δοκιμή. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε και το δώρο από την εταιρία Fineti. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα!
Τιμή 1,51 €

Kinder σοκολάτα 16τεμ 200gr

Η Kinder σοκολάτα 16τεμ 200gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τη γεύση της παιδικής αναμνηστικής γλύκας. Κάθε δαχτυλίδι περιέχει λεπτή σοκολάτα με γεμάτη γεύση γάλακτος και μια απαλή, κρεμώδη εσωτερική γέμιση. Με την Kinder σοκολάτα, η ευχαρίστηση γίνεται γλυκιά και αξέχαστη.
Τιμή 3,63 €

Κορυφαία προϊόντα

Συμεωνίδης φυστίκια με φλοιό 300gr

Τα φυστίκια με φλοιό της εταιρείας Συμεωνίδης αναφέρονται  σε μια συσκευασία φυστικιών βάρους 300 γραμμαρίων που διατηρούν ακόμη το φλοιό τους. Τα φυστίκια με φλοιό είναι γνωστά για την πιο έντονη γεύση τους και τον πλούσιο και τραγανό τους χαρακτήρα.

Τιμή 1,90 €

Tns θήκη φύλαξης ρούχων non-woven 60x45x30cm

Η θήκη φύλαξης ρούχων non-woven της TNS με διαστάσεις 60x45x30cm φαίνεται να είναι μια πρακτική λύση για την οργάνωση και τη φύλαξη ρούχων, καθώς και άλλων αντικειμένων στο σπίτι ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο.

Τιμή 1,91 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα colori 2τεμ

Χαρίζει χρώμα, στυλ και ζωντάνια στο νοικοκυριό σας με 2 μοντέρνα χρώματα: πορτοκαλί και μπλε

Πρακτική και εύκολη στη χρήση για γρήγορο και αποτελεσματικό σφουγγάρισμα

Πολύ απορροφητική. Δεν αφήνει νερά στο πέρασμά της, προσφέροντας ομοιόμορφο σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι

Πολύ ανθεκτική με λωρίδες που δεν φθείρονται εύκολα.

Κατάλληλη για όλα τα δάπεδα: πλακάκια, μάρμαρα, μωσαϊκά κ.α.

Τιμή 4,35 €

Fit me up μπάρα πρωτείνης αλατισμένη καραμέλα 60gr

 Μπάρα με 38% πρωτεΐνη. Καταναλώνεται και ως snack on the go. Η πλούσια γεύση αλατισμένης καραμέλας σε συνδυασμό με την ακαταμάχητη σοκολάτα, ικανοποιεί τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων.

Τιμή 1,37 €

Neutrogena ενυδατική κρέμα χεριών scented 50ml

Η Neutrogena ενυδατική κρέμα χεριών scented σε συσκευασία των 50ml προσφέρει εντατική ενυδάτωση στα χέρια σας, ενώ ταυτόχρονα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα. Η μοναδική της φόρμουλα περιποιείται και προστατεύει το δέρμα, ενώ απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Ιδανική για καθημερινή χρήση και για να έχετε απαλά και ενυδατωμένα χέρια όλη μέρα.

Τιμή 2,73 €