• Σκεύος αλουμινίου νο129 100τεμ
  • Σκεύος αλουμινίου νο129 100τεμ

Σκεύος αλουμινίου νο129 100τεμ

Το Σκεύος αλουμινίου νο129 100τεμ είναι η ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη στην κουζίνα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σε φούρνο μικροκυμάτων και φούρνο, αυτό το σκεύος θα σας διευκολύνει στο μαγείρεμα καθημερινών γευμάτων. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
20657
8007626231292
9,01 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Alufix σκεύος αλουμινίου βαθύ με καπάκι 871cc 3τεμ

Το Alufix σκεύος αλουμινίου βαθύ με καπάκι 871cc είναι ιδανικό για την αποθήκευση και την μεταφορά τροφίμων. Αυτό το βαθύ σκεύος αλουμινίου προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα και είναι κατάλληλο για διάφορες χρήσεις.

Τιμή 0,85 €

Alufix σκεύος αλουμινίου για πίτσα μεσαίο 2τεμ

Το Alufix σκεύος αλουμινίου για πίτσα μεσαίο 2τεμ είναι η ιδανική λύση για να φτιάξετε την τέλεια πίτσα στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, το Alufix σας εξασφαλίζει ότι η πίτσα σας θα ψήνεται ομοιόμορφα και θα έχει τέλειο χρυσαφί χρώμα. Αποκτήστε το Alufix σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία στο ψήσιμο της πίτσας!
Τιμή 0,79 €

Καπάκι αλουμινίου νο102 100τεμ

Το καπάκι αλουμινίου νο102 100τεμ είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, το καπάκι αυτό είναι ανθεκτικό και αξιόπιστο. Με τον μοναδικό του σχεδιασμό, εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία των προϊόντων σας και τη διατήρηση της φρεσκάδας τους. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο υψηλής ποιότητας προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 4,18 €

Giovanni σκεύος αλουμινίου με καπάκι 20,2x13,7x6cm 4τεμ

Το Giovanni σκεύος αλουμινίου με καπάκι 20,2x13,7x6cm 4τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την κουζίνα σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με το καπάκι του, μπορείτε να διατηρήσετε το φαγητό σας φρέσκο και ζεστό για περισσότερο χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 1,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Lavazza espresso decaffeinato χωρίς καφεΐνη αλεσμένος 250gr

Ένα αρωματικό, καλά ισορροπημένο χαρμάνι 100% Arabica από την Κεντρική Αμερική.

Απολαύστε πλούσια, αξέχαστη γεύση χωρίς καφεΐνη και χωρίς να εγκαταλείψετε την πολυτέλεια του αυθεντικού ιταλικού καφέ.

Χρυσή κρέμα με ζεστό χρώμα, άρωμα από αποξηραμένα φρούτα, γλυκιά και ισορροπημένη γεύση.

Τιμή 6,60 €

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED

Το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED είναι το απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ. Με την ειδική φόρμουλα του, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στα χείλη, ενώ το έντονο κόκκινο χρώμα του θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο κίνημα!
Τιμή 3,37 €

Lacta σοκολάτα γάλακτος 85gr

Η σοκολάτα που κατάφερε να γίνει το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας! Πλούσια υφή σοκολάτας γάλακτος που λιώνει απαλά στο στόμα και γλυκαίνει την κάθε σας στιγμή.

Τιμή 1,60 €

Aroxol για ακάρεα & σκόρους spray 300ml

Εντομοκτόνο που καταπολεμά αποτελεσματικά τα ακάρεα της σκόνης, τους σκόρους των ρούχων, τους κοριούς και τους ψύλλους σε κατοικημένους χώρους.

Κατάλληλο για στρώματα, μαξιλάρια, κουβέρτες, ρούχα, καναπέδες, χαλιά κ.α.

Τιμή 7,55 €