• ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ DUO PLATINUM DAY&NIGHT 12pcs  - 1
  • ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ DUO PLATINUM DAY&NIGHT 12pcs  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlways

Always σερβιέτες duo platinum day & night 12τεμ

Τα σερβιέτα Duo Platinum Day&Night 12pcs είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται φρέσκια και προστατευμένη όλη την ημέρα. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία τους, αυτές οι σερβιέτες προσφέρουν μέγιστη προστασία και άνεση, ενώ παράλληλα είναι κομψές και διακριτικές. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας σας με αυτές τις εξαιρετικές σερβιέτες!
41581
8001090445070
2,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Carefree σερβιετάκια με αλόη normal 56τεμ

Οι Carefree σερβιετάκια με αλόη προσφέρουν προστασία και άνεση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τώρα 56 τεμάχια σε μέγεθος normal με αλόη και λάβετε 30 τεμάχια δώρο από την εταιρία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να αισθάνεστε φρέσκοι και προστατευμένοι κάθε μέρα. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ελευθερίας!
Τιμή 4,36 €

Tena σερβιέτες lights discreto 28τεμ

Οι Tena σερβιέτες lights discreto 28τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά άνεση και προστασία καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιόπιστη προστασία της Tena, μπορείτε να αισθανθείτε σίγουρες και άνετες σε κάθε στιγμή. Αποκτήστε τώρα τις Tena σερβιέτες lights discreto 28τεμ και απολαύστε την αίσθηση της ελευθερίας και της ασφάλειας!
Τιμή 2,40 €
Libresse σερβιετάκια normal 32τεμ Libresse - 1 Libresse σερβιετάκια normal 32τεμ Libresse - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Libresse σερβιετάκια normal 32τεμ

Σερβιετάκια Normal από την εταιρεία Libresse, σχεδιασμένα πιο λεπτά και πιο στενά ώστε να χαρίζουν άνεση και προστασία κάθε μέρα, αλλά και τις τελευταίες μέρες της περιόδου. Κατάλληλα για γυναικές με μέτρια ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Κανονική τιμή 1,58 € Τιμή 1,43 €
  • -0,15 €
  • -0,15 €

O.B. ταμπόν original normal 16τεμ

Ταμπόν με Dynamic Fit™ technology για απόλυτη άνεση & αξιόπιστη προστασία.

Η τεχνολογία Dynamic Fit™ με τρισδιάστατη δομή εξασφαλίζει την άριστη προσαρμογή στο σχήμα του σώματος και συμβάλλει στην αποτελεσματική απορρόφηση και μεταφορά του υγρού προς το επάνω τμήμα του ταμπόν χάρη στα αλληλοσυνδεόμενα αυλάκια.

Με κάλυμμα SilkTouch™ για εύκολη τοποθέτηση.

Κατάλληλo για μέρες με ελαφριά έως μέτρια ροή.

Τιμή 2,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food μπάρες δημητριακών με σοκολάτα γάλακτος 6x23gr

Οι μπάρες δημητριακών με σοκολάτα γάλακτος της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό σνακ. Με 6 μπάρες των 23gr, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με την απίστευτη γεύση του και την πλούσια θρεπτική του αξία. Αφεθείτε σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα τις μπάρες δημητριακών της Arion food και απολαύστε ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και γεύση!
Τιμή 1,97 €

Βιολάντα μπισκότα bianca με γέμιση φουντουκιού 150gr

Είναι το πρώτο κλειστό γεμιστό μπισκότο στην Ευρώπη που έγινε το πιο δημοφιλές συνοδευτικό καφέ των Ελλήνων. Με απαλή κρέμα κακάο ή φουντουκιού από εκλεκτές ποικιλίες, συνδυάζεται άψογα με μπισκότο κακάο ή βανίλια-κακάο.

Τιμή 1,65 €

Syoss mousse αφρός μαλλιών curl control 250ml

Το Syoss Curl Control Mousse παρέχει μακράς διάρκειας τέλεια σχηματισμένες μπούκλες. Η φόρμουλα anti-frizz φροντίζει τα μαλλιά για 100% ευλυγισία και απαλό διαχωρισμό μπούκλας. Επιπλέον, βοηθά στην προστασία των μαλλιών από τη θερμότητα του στεγνωτηρίου. Η φόρμουλα είναι εύκολο να καθαριστεί και δεν αφήνει υπολείμματα.

Τιμή 4,49 €

Aim οδοντόβουρτσα silver charcoal μαλακή 1τεμ

Η Aim οδοντόβουρτσα silver charcoal μαλακή 1 τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τη λευκότητα και την υγεία των δοντιών σας. Με την ειδική της σύνθεση από ασημένιο ενεργό κάρβουνο, αφαιρεί αποτελεσματικά τις πλάκες και τους λεκέδες, προσφέροντας σας ένα λαμπερό χαμόγελο. Αποκτήστε την Aim οδοντόβουρτσα silver charcoal μαλακή τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που χαμογελάτε!
Τιμή 2,50 €

Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr

Το Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr της εταιρίας Minos είναι μια απολαυστική γεύση που θα σας ταξιδέψει στους δρόμους της Πόλης. Με την πλούσια γεύση του και τη μοναδική υφή του, το Minos τσουρέκι πολίτικο είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καφέ σας ή το τσάι σας. Απολαύστε το και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,94 €