• ALWAYS ULTRA DUO PACK (16τεμ.) - (DAY & NIGHT)  - 1
  • ALWAYS ULTRA DUO PACK (16τεμ.) - (DAY & NIGHT)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlways

Always σερβιέτες duo day & night 16τεμ

Το Always Ultra Duo Pack (16τεμ.) προσφέρει προστασία και άνεση όλη μέρα και όλη νύχτα. Με τεχνολογία που απορροφά τα υγρά άμεσα και τους ειδικούς πυρήνες για μεγαλύτερη προστασία τη νύχτα, το Always Ultra Duo Pack είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται προστατευμένη κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ασφάλεια και άνεση που χρειάζεστε! Μην χάσετε την ευκαιρία να αισθανθείτε πάντα φρέσκια και προστατευμέν?
40716
8700216171458
2,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

O.B. ταμπόν pro comfort mini 8τεμ

Τα O.B. ταμπόν pro comfort mini 8τεμ είναι τα ταμπόν που θα σας προσφέρουν άνεση και προστασία κάθε μέρα. Με την προηγμένη τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν μέγιστη προστασία και άνεση, χωρίς να νιώθετε τίποτα. Αφήστε πίσω τις ανησυχίες και απολαύστε κάθε στιγμή της μέρας σας με τα O.B. ταμπόν pro comfort mini 8τεμ.
Τιμή 1,43 €

Tampax compak ταμπόν super plus 16τεμ

Τα Tampax Compak ταμπόν super plus 16τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που αναζητούν αξιόπιστη προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια της περιόδου τους. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία Compak, αυτά τα ταμπόν προσφέρουν μέγιστη προστασία και απόλυτη άνεση, επιτρέποντας στις γυναίκες να αισθάνονται ασφαλείς και άνετες όλη μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαύσετε κάθε στιγμή της ζωής σας, επιλέγοντας τα Tampax Compak ταμπόν super
Τιμή 2,98 €

Septona σερβιέτες feel free night 8τεμ

Σερβιέτες με φτερά από την εταιρεία Septona, ειδικά σχεδιασμένες με μεγαλύτερη απορροφητικότητα για χρήση κατά τη διάρκεια του ύπνου, προσφέροντας ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Νύχτας

με Φτερά

Ποσότητα: 8τμχ

Τιμή 1,39 €

Libresse σερβιετάκια normal plus multi 64τεμ

Τα Libresse σερβιετάκια normal plus multi 64τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη προστασία. Με την απαλή υφή τους και την απορροφητικότητά τους, τα Libresse σερβιετάκια προσφέρουν άνεση και ασφάλεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ελευθερίας και της αυτοπεποίθησης!
Τιμή 2,56 €

OB PRO COMFORT TAMPON 16τεμ NORMAL

Τα OB PRO COMFORT TAMPON 16τεμ NORMAL είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώθει άνετα και προστατευμένη κάθε μέρα. Με ειδικό σχεδιασμό για άνετη εφαρμογή και απορρόφηση, τα OB PRO COMFORT TAMPON θα σας κάνουν να ξεχάσετε τις ανησυχίες σας και να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την προστασία που προσφέρουν!
Τιμή 2,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία αρωματισμού με το Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml. Αφήστε το άρωμα των εσπεριδοειδών να γεμίσει τον χώρο σας και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσετε από την καθημερινή ρουτίνα σας πάρει το πάνω χέρι. Αποκτήστε το Cisne kox αρωματικό χώρου τώρα και απολαύστε μια μοναδική αίσθηση ευεξίας κάθε μέρα.
Τιμή 8,83 €

Kinder σοκολάτα 16τεμ 200gr

Η Kinder σοκολάτα 16τεμ 200gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τη γεύση της παιδικής αναμνηστικής γλύκας. Κάθε δαχτυλίδι περιέχει λεπτή σοκολάτα με γεμάτη γεύση γάλακτος και μια απαλή, κρεμώδη εσωτερική γέμιση. Με την Kinder σοκολάτα, η ευχαρίστηση γίνεται γλυκιά και αξέχαστη.
Τιμή 3,63 €

Sidirela κασπώ μεταλλικό οβάλ 26x20x10cm

Το Sidirela κασπώ μεταλλικό οβάλ 26x20x10cm είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση των πολύτιμων αντικειμένων σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, θα προσθέσει στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Sidirela κασπώ μεταλλικό οβάλ 26x20x10cm και να αναβαθμίσετε την οργάνωση του σπιτιού σας!
Τιμή 2,13 €
Παπαδοπούλου digestive bar με κόκκινα φρούτα σοκολάτα γάλακτος 10x28gr Παπαδοπούλου - 1 Παπαδοπούλου digestive bar με κόκκινα φρούτα σοκολάτα γάλακτος 10x28gr Παπαδοπούλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Παπαδοπούλου digestive bar με κόκκινα φρούτα σοκολάτα γάλακτος 10x28gr

Το Papadopoulou Digestive Bar με κόκκινα φρούτα, σοκολάτα γάλακτος είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο σνακ γεμάτο γεύση και θρεπτικές ιδιότητες. Με συνδυασμό από δημητριακά, φρούτα και σοκολάτα, αυτό το σνακ θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για γλυκό και υγιεινό ενδιάμεσο γεύμα. Απολαύστε το σε κάθε σας διάλειμμα και αναζωογονηθείτε με γεύση και ενέργεια!
Κανονική τιμή 6,91 € Τιμή 5,30 €
  • -1,61 €
  • -1,61 €

Axion συμπυκνωμένο υγρό πιάτων λεμονανθοί 750ml

Το Axion συμπυκνωμένο υγρό πιάτων λεμονανθοί 750ml είναι το ιδανικό προϊόν για λαμπερά και απολύτως καθαρά πιάτα. Η μοναδική του σύνθεση με λεμόνι και ανθός θα αναζωογονήσει την κουζίνα σας και θα αφήσει ένα ευχάριστο άρωμα. Μην αφήνετε κανένα υπολείμματα, αφού το Axion διαλύεται άμεσα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε το Axion σήμερα και απολαύστε άψογη καθαριότητα με κάθε πλύσιμο πιάτων.

Τιμή 1,27 €