• Always profresh 4σε1 σερβιετάκια large 22τεμ
  • Always profresh 4σε1 σερβιετάκια large 22τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlways

Always profresh 4σε1 σερβιετάκια large 22τεμ

Ανανεωμένη φρεσκάδα κάθε μέρα με τα σερβιετάκια Always Profresh 4σε1. Μεγάλης διάστασης για μέγιστη προστασία και άνεση. Αφαιρεί την υγρασία και τα άσχημα οσμώδη. Αφήνει το δέρμα σας στεγνό και φρέσκο για πολλές ώρες. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας κάθε στιγμή της ημέρας.
35979
8006540106730
2,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Libresse σερβιέτες long ultra thin 8τεμ

Μόνο οι σερβιέτες Libresse διαθέτουν την τεχνολογία SecureFit με ένα μοναδικό σχήμα, σχεδιασμένες για να εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα σας. Η σερβιέτα κινείται μαζί με το σώμα σας και μένει στη θέση της αφού έχει μακρύτερα φτερά για απόλυτη προστασία από διαρροές.

Τιμή 1,16 €

Libresse σερβιέτες ultra thin normal 10τεμ

Λεπτές σερβιέτες που προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα ειδικά φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές.

Τιμή 1,11 €

Every Day σερβιέτες sensitive ultra plus super 10τεμ

Μεγάλου μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,76 €

Always ultra normal σερβιέτες 18τεμ

Σερβιέτες με φτερά Ultra Normal από την εταιρεία Always, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές.

με Φτερά

Ποσότητα: 18τμχ

Τιμή 2,82 €

Always platinum σερβιέτες normal 16τεμ

Οι σερβιέτες Always Platinum έχουν σχεδιαστεί για να είναι απαλές με την επιδερμίδα αποφεύγοντας τους ερεθισμούς.

Χάρη στο τρισδιάστατο προστατευτικό φράγμα LeakGuard προλαμβάνονται οι διαρροές από τα πλαϊνά.

Με τη τεχνολογία OdourLock οι οσμές εξουδετερώνονται αντί να καλύπτονται.

Συνιστώνται για καθημερινή χρήση, για ελαφριά έως μέτρια ροή.

Τιμή 2,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Logo tape eco μονωτική ταινία μαύρη 19mm x 18,3m

Η μονωτική ταινία Logo tape eco είναι η ιδανική λύση για κάθε εργασία! Η μαύρη απόχρωση της δίνει μια στυλάτη εμφάνιση, ενώ οι διαστάσεις της την καθιστούν πρακτική για κάθε χρήση. Αποκτήστε την τώρα και δώστε λύση σε κάθε κατάσταση!
Τιμή 0,69 €

Κύκνος μουστάρδα με μέλι χωρίς γλουτένη 250gr

Η μουστάρδα με μέλι της εταιρίας Κύκνος είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα τραπέζι. Με την αρμονική συνδυαστική γεύση της μουστάρδας και του μελιού, αυτή η μουστάρδα θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Επιπλέον, η μουστάρδα της εταιρίας Κύκνος είναι χωρίς γλουτένη, κάνοντας την κατάλληλη για όλους. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,98 €

Jumbo chips κυματιστά με ρίγανη 280gr

Τα Jumbo chips κυματιστά με ρίγανη σε συσκευασία 280γρ είναι μια νόστιμη και τραγανή επιλογή σνακ για να απολαύσετε. Τα chips κυματιστά προσφέρουν την τέλεια συνδυασμένη γεύση του τραγανού πατατάκιου με την αρωματική ρίγανη.

Τιμή 2,16 €
Roshen lacmi σοκολάτα cocoa filling & crispy wafers 90gr
Περιορισμένη προσφορά!

Roshen lacmi σοκολάτα cocoa filling & crispy wafers 90gr

Η Roshen lacmi σοκολάτα cocoa filling & crispy wafers 90gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό προϊόν που σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε ευχαρίστηση με κάθε δαγκωνιά. Η συνδυασμένη γεύση της σοκολάτας με γέμιση κακάο και τα τραγανά wafers θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Κανονική τιμή 1,49 € Τιμή 1,13 €
  • -0,36 €
  • -0,36 €

Παπαδοπούλου πολυδημητριακά μπισκότα με muesli 175gr

Το πρωινό σας σε ένα μπισκότο! Ξεκινήστε κάθε ημέρα σας με Πολυδημητριακά Μπισκότα Πρωινού Παπαδοπούλου και χαμογελάστε, με ένα γευστικό πρωινό που σας γεμίζει ενέργεια. Τέσσερα θρεπτικά δημητριακά, σιτάρι ολικής άλεσης, σίκαλη, Βρόμη και κριθάρι συνδυάζονται απολαυστικά με πλούσια φρούτα, λαχταριστή σοκολάτα, μυρωδάτο κακάο και θρεπτικό γάλα.

Τιμή 2,02 €