• Ultrex σαμπουάν men active cool 3σε1 360ml
  • Ultrex σαμπουάν men active cool 3σε1 360ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςUltrex

Ultrex σαμπουάν men active cool 3σε1 360ml

Το Ultrex σαμπουάν men active cool 3σε1 360ml είναι το ιδανικό προϊόν για τον σύγχρονο άνδρα που θέλει να διατηρεί τη φρεσκάδα και την ενεργητικότητά του όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα καθαρίζει βαθιά τα μαλλιά και το δέρμα, ενώ παράλληλα τους προσφέρει αναζωογόνηση και ενέργεια. Αποκτήστε το Ultrex σαμπουάν men active cool 3σε1 360ml τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και ενέργειας που διαρκεί όλη μέρα.
39874
8720181241994
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dermomed keir σαμπουάν repairing 250ml

Το Dermomed keir σαμπουάν repairing 250ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των μαλλιών σας. Με μια μοναδική φόρμουλα που ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, αυτό το σαμπουάν θα σας χαρίσει υγιή και λαμπερά μαλλιά. Δοκιμάστε το σήμερα και δεν θα απογοητευτείτε!
Τιμή 1,27 €

Batiste dry shampoo cherry 200ml

Το Batiste Dry Shampoo Cherry 200ml είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να διατηρήσει τα μαλλιά της φρέσκα και λαμπερά όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα αφαιρεί τη λιπαρότητα από τη ρίζα των μαλλιών, προσφέροντας άμεσα αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Με το ευχάριστο άρωμα της κεράσι, το Batiste Dry Shampoo Cherry 200ml θα σας κάνει να νιώθετε εντυπωσιασμένες κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άμεσα αποτελέσματ?
Τιμή 3,66 €

Elvive σαμπούαν hydra hyaluronic 700ml

Το Elvive σαμπουάν Hydra Hyaluronic 700ml της εταιρίας Elvive Loreal είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας με υγρασία και ενυδάτωση. Η μοναδική φόρμουλα με υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει τα μαλλιά σας βαθιά, ενώ παράλληλα τα καθαρίζει απαλά. Αποκτήστε λαμπερά και υγιή μαλλιά με το Elvive σαμπουάν Hydra Hyaluronic!
Τιμή 5,24 €

PANTENE SHAMPOO + CONDITIONER REPAIR 300ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Αναδόμηση & Προστασία καταπολεμά τα σημάδια φθοράς και περιποιείται τα ταλαιπωρημένα ή ξηρά μαλλιά, προσφέροντας απαλά μαλλιά που λάμπουν από υγεία. 

Τιμή 3,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr

Οι Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαύσετε απόλυτα. Απολαύστε την τραγανή γεύση και την πλούσια υφή τους και αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση. Μη διστάσετε, δοκιμάστε τις Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr τώρα!
Τιμή 1,19 €

Ποτηροπανα βαμβακερα 40x60cm

Αποκτήστε τώρα τα υπέροχα ποτηροπανα βαμβακερά 40x60cm από την εταιρία μας! Με υψηλή ποιότητα και απίστευτη απορροφητικότητα, αυτά τα ποτηροπανα θα κάνουν την κουζίνα σας να λάμψει. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το σπίτι σας!
Τιμή 2,04 €

Γιώτης φαρίνα βανίλια 500gr

Η Γιώτης φαρίνα βανίλια 500gr είναι το απόλυτο απόλαυσης των αισθήσεων. Με την πλούσια γεύση της βανίλιας και την απαλή υφή της φαρίνας, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν κόσμο γεμάτο από γλυκές απολαύσεις. Αφεθείτε σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κατακτήσει και θα σας κάνει να θέλετε να τη ζήσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και αφήστε την απόλαυση να σας κατακτήσει.
Τιμή 1,64 €

Simba γατοτροφή κονσέρβα με κουνέλι 415gr

Η Simba γατοτροφή κονσέρβα με κουνέλι 415gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο κουνέλι ως κύρια πηγή πρωτεΐνης, αυτή η γατοτροφή προσφέρει μια ισορροπημένη διατροφή που καλύπτει όλες τις διατροφικές ανάγκες της γάτας σας. Η πλούσια γεύση και η υψηλή ποιότητα των υλικών θα κάνουν το τεράστιο αυτό πλεονέκτημα για το αγαπημένο σας κατοικίδιο. Αποκτήστε τη Simba γατοτροφή κονσέρβα με κουνέλι τώρα και προσφέρετε στη
Τιμή 0,69 €