• WASH & GO SHAMPOO 400ml - 2 ΣΕ 1ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΑΛΛΙΩΝ  - 1
  • WASH & GO SHAMPOO 400ml - 2 ΣΕ 1ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΑΛΛΙΩΝ  - 1

WASH & GO SHAMPOO 400ml - 2 ΣΕ 1ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Αγοράστε το WASH & GO SHAMPOO 400ml - 2 ΣΕ 1 και απολαύστε την αίσθηση των καθαρών και ανανεωμένων μαλλιών σας! Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, αυτό το σαμπουάν θα σας χαρίσει λάμψη και όγκο χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά σας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την φυσική ομορφιά των μαλλιών σας!
36595
8008970053059
2,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Elvive σαμπούαν hydra hyaluronic 400ml

Το ELVIVE ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ML ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ HYDRA είναι ένα απαραίτητο προϊόν για την καθημερινή φροντίδα των μαλλιών σας. Με την ειδική του φόρμουλα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά, κάνοντάς τα μαλακά και λαμπερά. Αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το ELVIVE ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ML ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ HYDRA σήμερα και απολαύστε όμορφα και υγιή μαλλιά κάθε μέρα!
Τιμή 3,97 €

Le petit marseillais σαμπουάν μέλι Προβηγκίας & καριτέ 300ml

Το σαμπουάν Le Petit Marseillais® ΘΡΕΨΗ μαλακώνει και αναδομεί ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Βιολογικό Μέλι Προβηγκίας: Εμβληματικό συστατικό που συλλέγεται στη νότια Γαλλία, γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες.

Βιολογικό καριτέ: Βούτυρο που προέρχεται από τους καρπούς του δέντρου καριτέ, αναγνωρισμένο για τις ενυδατικές του ιδιότητες.

96% συστατικά φυσικής προέλευσης.

92% βιοδιασπώμενα συστατικά.

Χωρίς Σιλικόνη.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 2,95 €

TRESEMME ΣΑΜΠΟΥΑΝ NOURISH & REPLENISH 400ml

Το TRESEMME ΣΑΜΠΟΥΑΝ NOURISH & REPLENISH 400ml προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση στα μαλλιά σας, αφήνοντάς τα απαλά και λαμπερά. Αποκτήστε υγιή και δυνατά μαλλιά με αυτό το εξαιρετικό προϊόν περιποίησης.
Τιμή 2,56 €

Antica erboristeria σαμπουάν με χαμομήλι 250ml

Το Antica erboristeria σαμπουάν με χαμομήλι 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο. Η μοναδική σύνθεσή του με χαμομήλι θα χαρίσει λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά σας, ενώ θα τα προστατεύσει από την καθημερινή φθορά. Αφήστε το Antica erboristeria σαμπουάν να σας κάνει να νιώσετε φρέσκοι και ανανεωμένοι κάθε μέρα!
Τιμή 2,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη κίτρινη 2lt

Καθαριστικό/Απολυμαντικό επιφανειών-Λευκαντικό ρούχων.

Η Χλωρίνη Klinex Ultra Protection Lemon σε οικονομική συσκευασία 2 λίτρων, είναι ιδανική για βαθιά απολύμανση και υγιεινή καθαριότητα σε όλους τους χώρους και τις επιφάνειες του σπιτιού. Ενισχυμένη με τη τεχνολογία C-Tac μπορεί με λίγες μόνο σταγόνες, να λευκανει, να καθαρίσει τη βρωμιά και να απολυμάνει σε όλο το σπίτι από μικρόβια όπως βακτήρια, μύκητες και ιούς.

Τιμή 3,43 €

Παπουτσάνης aromatics γαλάκτωμα σώματος musk 300ml

Το γαλάκτωμα σώματος musk 300ml της εταιρίας Παπουτσάνης είναι η τέλεια επιλογή για εκείνους που αναζητούν ένα αισθησιακό άρωμα που θα τους συνοδεύει όλη μέρα. Η μοναδική σύνθεσή του με musk αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ το εκλεπτυσμένο άρωμά του θα σας σαγηνεύσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!
Τιμή 3,12 €

Velto RTU εντομοκτόνο spray 400ml

Το Velto RTU εντομοκτόνο spray 400ml της εταιρίας Velto είναι η ιδανική λύση για την εξάλειψη ενοχλητικών εντόμων στον χώρο σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, αποτελεσματικά εξουδετερώνει τα ενοχλητικά έντομα και προσφέρει μακράς διαρκείας προστασία. Αποκτήστε το Velto RTU τώρα και δώστε τέλος στον εφιάλτη των εντόμων στο σπίτι σας!
Τιμή 5,11 €

Alufix διαφανής μεμβράνη 20m x29cm

Η διαφανής μεμβράνη Alufix διασφαλίζει ότι τα τρόφιμά σας παραμένουν φρέσκα και προστατευμένα από την υγρασία και τον αέρα. Με διαστάσεις 20m x 29cm, αυτή η μεμβράνη προσφέρει εξαιρετική προστασία και ευελιξία στη χρήση της. Αποκτήστε την Alufix τώρα και απολαύστε μακροχρόνια φρεσκάδα για τα τρόφιμά σας!

Τιμή 0,80 €