• WASH & GO SHAMPOO 400ml  -ΔΙΑΦΑΝΟ (ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ)  - 1
  • WASH & GO SHAMPOO 400ml  -ΔΙΑΦΑΝΟ (ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ)  - 1

WASH & GO SHAMPOO 400ml -ΔΙΑΦΑΝΟ (ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ)

Το WASH & GO SHAMPOO 400ml είναι η ιδανική επιλογή για ενήλικες και παιδιά που αναζητούν ένα διάφανο σαμπουάν υψηλής ποιότητας. Η μοναδική του σύνθεση καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, προσφέροντας τους απαράμιλλη λάμψη και αίσθηση φρεσκάδας. Αφήστε το WASH & GO SHAMPOO να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και ανανέωσης κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
36596
8008970047454
2,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Palmolive naturals σαμπουάν με αλόη βέρα 350ml

Το σαμπουάν μαλλιών Palmolive Natural Silky Shine είναι εμπλουτισμένο με αλόη βέρα και πρωτεΐνες μεταξιού που τρέφουν τα μαλλιά σε βάθος από την ρίζα έως τις άκρες αφήνοντας τα απαλά και λαμπερά. Περιέχει ενεργά συστατικά από βιταμίνες φρούτων, αλόη βέρα και άρωμα που διαρκεί.

Τιμή 1,60 €

Head & shoulders σαμπουάν μενθόλη 200ml

Ανανεωτικό σαμπουάν με μέντα για αίσθηση φρεσκάδας. Αφήνει τα μαλλιά σας καθαρά και ευωδιαστά, ενώ προσφέρει ενυδάτωση και περιποίηση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια απολαυστική εμπειρία λουσίματος κάθε φορά.
Τιμή 2,40 €
Syoss σαμπουάν color για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά 750ml Syoss - 1 Syoss σαμπουάν color για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά 750ml Syoss - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Syoss σαμπουάν color για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά 750ml

Το σαμπουάν SYOSS COLOR έχει σχεδιαστεί ειδικά για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά. Προστατεύει την ένταση και αποτρέπει το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών για έως και 12 εβδομάδες.

90% φυσικά συστατικά.

Κανονική τιμή 4,18 € Τιμή 3,85 €
  • -0,33 €
  • -0,33 €

Pantene σαμπουάν defined curls για τέλειες μπούκλες 360ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Τέλειες Μπούκλες καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντας τους ενεργά συστατικά περιποίησης Pro-V. Δημιουργεί καλοσχηματισμένες μπούκλες και ελέγχει το φριζάρισμα.

Τιμή 3,53 €

Antica erboristeria σαμπουάν με χαμομήλι 250ml

Το Antica erboristeria σαμπουάν με χαμομήλι 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο. Η μοναδική σύνθεσή του με χαμομήλι θα χαρίσει λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά σας, ενώ θα τα προστατεύσει από την καθημερινή φθορά. Αφήστε το Antica erboristeria σαμπουάν να σας κάνει να νιώσετε φρέσκοι και ανανεωμένοι κάθε μέρα!
Τιμή 2,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Κάλας αλάτι κλασικό 400gr -20%

Αγοράστε τώρα το Κάλας αλάτι κλασικό 400gr με έκπτωση 20%! Απολαύστε την πλούσια γεύση και την αυθεντική ποιότητα του προϊόντος μας και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα από τα κορυφαία αλάτια στην αγορά. Μην χάσετε αυτή την προσφορά και αποκτήστε το δικό σας πακέτο τώρα!
Τιμή 1,08 €

Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 2lt

Το Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 2lt είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας. Με την προηγμένη τεχνολογία και το μοντέρνο σχεδιασμό του, το κουτί κατάψυξης Alaska θα κρατήσει τα τρόφιμα σας φρέσκα και δροσερά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Alaska κουτί κατάψυξης τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 1,48 €