• Head & shoulders σαμπουάν men old spice 360ml
  • Head & shoulders σαμπουάν men old spice 360ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHead & Shoulders

Head & shoulders σαμπουάν men old spice 360ml

Το Head & Shoulders Men σαμπουάν Ultra με Old Spice 360ml είναι η ιδανική επιλογή για ένα ανδρικό περιποιημένο look. Η μοναδική φόρμουλα του σαμπουάν αφαιρεί αποτελεσματικά την πιτυρίδα και παρέχει ένα ανδρικό άρωμα με την υπογραφή του Old Spice. Αποκτήστε καθαρά και αναζωογονημένα μαλλιά με το Head & Shoulders Men σαμπουάν Ultra με Old Spice 360ml.
36213
8001090196828
3,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom HD σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών 400ml

Σαμπουάν για γενική χρήση της Farcom, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Περιέχει κερατίνη, η οποία συμβάλλει στην ανάπλαση και επανόρθωση των μαλλιών, καθώς και στην αναπλήρωση της χαμένης κερατίνης στην δομή της τρίχας.

Τιμή 2,86 €

Elvive σαμπουάν μαλλιών purple μαλλιά με ανταύγειες, ξανθά, λευκά 200ml

Το Elvive σαμπουάν μαλλιών purple μαλλιά με ανταύγειες, ξανθά, λευκά 200ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει τη φωτεινότητα των ανταύγειών σας, προσφέροντας ένα αποτέλεσμα που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 4,56 €

Head & shoulders σαμπουάν θρεπτική φροντίδα 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Nourishing Care με λεβάντα καθαρίζει, ενώ ταυτόχρονα περιποιέιτε σε βάθος τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Η προηγμένη σύνθεση Derma&Pure καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής, για να σταματά την πιτυρίδα προτού καν εμφανιστεί.

Τιμή 3,53 €

Head & shoulders σαμπουάν men κατά της τριχόπτωσης 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Head & Shoulders Men Ultra Total Care για άνδρες περιέχει ενισχυτικά υψηλής απόδοσης που ικανοποιούν τις ανάγκες των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής των εξαιρετικά απαιτητικών ανδρών.

Τιμή 3,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Cisne σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική 55% βαμβάκι 300gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne ημιεπαγγελματική είναι κατασκευασμένη από 55% βαμβάκι και έχει βάρος 300gr. Αυτή η σφουγγαρίστρα είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση και προσφέρει αποτελεσματικό και απορροφητικό καθαρισμό. Ιδανική για χρήση σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Τιμή 2,56 €

Το εκλεκτό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3x1kg

Το εκλεκτό αλεύρι για όλες τις χρήσεις σε συσκευασία 3x1kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε κουζίνα. Αυτό το πολυχρηστικό αλεύρι καλύπτει μια ευρεία γκάμα συνταγών, από ψωμί και ζυμαρικά μέχρι γλυκά και πίτες.

Τιμή 3,07 €