• Head & shoulders σαμπουάν men κατά της τριχόπτωσης 360ml Head & Shoulders - 1
  • Head & shoulders σαμπουάν men κατά της τριχόπτωσης 360ml Head & Shoulders - 2
  • Head & shoulders σαμπουάν men κατά της τριχόπτωσης 360ml Head & Shoulders - 3
  • Head & shoulders σαμπουάν men κατά της τριχόπτωσης 360ml Head & Shoulders - 4
  • Head & shoulders σαμπουάν men κατά της τριχόπτωσης 360ml Head & Shoulders - 5
  • Head & shoulders σαμπουάν men κατά της τριχόπτωσης 360ml Head & Shoulders - 6
  • Head & shoulders σαμπουάν men κατά της τριχόπτωσης 360ml Head & Shoulders - 1
  • Head & shoulders σαμπουάν men κατά της τριχόπτωσης 360ml Head & Shoulders - 2
  • Head & shoulders σαμπουάν men κατά της τριχόπτωσης 360ml Head & Shoulders - 3
  • Head & shoulders σαμπουάν men κατά της τριχόπτωσης 360ml Head & Shoulders - 4
  • Head & shoulders σαμπουάν men κατά της τριχόπτωσης 360ml Head & Shoulders - 5
  • Head & shoulders σαμπουάν men κατά της τριχόπτωσης 360ml Head & Shoulders - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHead & Shoulders

Head & shoulders σαμπουάν men κατά της τριχόπτωσης 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Head & Shoulders Men Ultra Total Care για άνδρες περιέχει ενισχυτικά υψηλής απόδοσης που ικανοποιούν τις ανάγκες των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής των εξαιρετικά απαιτητικών ανδρών.

10145
8001090196668
3,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Xylenesulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Citrate, Piroctone Olamine, Parfum, Dimethiconol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dimethicone, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Limonene, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Linalool, Trideceth-10, Maris Sal, CI 42090, Propylene Glycol, Triethylene Glycol, CI 17200.
Οδηγίες Χρήσης
Χρησιμοποιήστε το σαμπουάν της σειράς Head & Shoulders Ultra για άνδρες για έως και 100% αποτελεσματικότητα κατά της πιτυρίδας (κατά των ορατών νιφάδων, με συχνή χρήση).
Στοιχεία Προμηθευτή
ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε., Αγίου Κωνσταντίνου 49, 151 24 Μαρούσι, Αθήνα - Τηλέφωνο καταναλωτών: 800 11 23000

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ultrex σαμπουάν για άντρες αντιπιτυριδικό deep clean action για όλους τους τύπους μαλλιών 360ml

Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν Για κανονικά μαλλιά Με διπλό σύστημα δράσης που καταπολεμά αποτελεσματικά την πιτυρίδα για προστασία που διαρκεί και καθαρίζει τα μαλλιά Θρέφει την επιδερμίδα και μειώνει τις νιφάδες.

Τιμή 3,21 €

Fructis σαμπουάν για ίσια μαλλιά με αργανέλαιο 380ml

Η Fructis σαμπουάν 380ml για ίσια μαλλιά με αργκάν είναι το ιδανικό προϊόν για να ανανεώσετε την εμφάνιση των μαλλιών σας. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος περιέχει φυσικά συστατικά που θα δώσουν λάμψη και υγεία στα μαλλιά σας, ενώ ταυτόχρονα θα τα ίσιανουν απαλά. Αφήστε τα μαλλιά σας να δείχνουν εντυπωσιακά και απολαύστε την αίσθηση της μαλακότητας κάθε φορά που τα αγγίζετε. Αποκτήστε το Fructis σαμπουάν τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά ?
Τιμή 3,94 €

Head & shoulders σαμπουάν κλασικό 300ml

Head & Shoulders σαμπουάν 300ml Classic Clean είναι ένα προϊόν που δίνει λάμψη και φρεσκάδα στα μαλλιά σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφαιρεί τα υπολείμματα και τον προστατεύει από την πρόκληση της πιτυρίδας. Απολαύστε το αίσθημα ενός καθαρού και υγιούς τριχώματος με το Head & Shoulders σαμπουάν Classic Clean.
Τιμή 3,53 €

Head & shoulders σαμπουάν φρεσκάδα λεμονιού 200ml

Ανανεωτικό, φρέσκο, εξωτικό. Το Head & Shoulders Shampoo 200ml Citrus Fresh σας προσφέρει μια αναζωογονητική εμπειρία περιποίησης μαλλιών. Η εκλεπτυσμένη φόρμουλα με αρωματικό εσπεριδοειδές άρωμα αναζωογονεί τα μαλλιά σας και το δέρμα του κεφαλιού σας, αφήνοντάς τα καθαρά, απαλά και ενυδατωμένα. Αποκτήστε μια δροσερή αίσθηση και απολαύστε ένα λαμπερό αποτέλεσμα με το Head & Shoulders Shampoo 200ml Citrus Fresh.
Τιμή 2,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού κεράσι 450gr

Το γλυκό του κουταλιού κεράσι της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Τιμή 4,77 €

Βοσινακη φρυγανια σιτου 250gr,

Η Βοσινάκη φρυγανιά σίτου 250gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να αισθανθείτε τη γεύση και τη νοστιμιά του παραδοσιακού ψωμιού. Με φρέσκες πρώτες ύλες και παραδοσιακή συνταγή, αυτή η φρυγανιά θα σας μεταφέρει στις γεύσεις της παράδοσης. Απολαύστε την με έναν καφέ ή ένα τσάι και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε γευστικές απολαύσεις.
Τιμή 1,94 €

Vileda σφουγγαρακι tiptop 3+2 δωρο

Το Vileda σφουγγαράκι tiptop 3 2 δώρο είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση καθαρισμού της Vileda, το σφουγγαράκι tiptop 3 2 δώρο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό με ελάχιστη προσπάθεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε έναν πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο καθαρισμού!
Τιμή 1,06 €

Soflan υγρό απορρυπαντικό ρούχων noir 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soflan ιδανικό για σκούρα ρούχα, μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 15 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 3,03 €

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού πορτοκάλι 450gr

Το γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Τιμή 4,63 €