• Colorato σακούλες vacuum λείες 25x35cm 100τεμ
  • Colorato σακούλες vacuum λείες 25x35cm 100τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςColorato

Colorato σακούλες vacuum λείες 25x35cm 100τεμ

Οι Coloranto σακούλες vacuum διαστάσεων 25x35cm είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την εξαιρετική ποιότητά τους, εξασφαλίζουν τη διατήρηση της φρεσκάδας και του αρώματος των τροφίμων σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τις Coloranto σακούλες vacuum τώρα και απολαύστε την ασφάλεια και την ευκολία στην αποθήκευση των τροφίμων σας!

15099
5206824822032
18,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Foli fix σακούλες τροφίμων 1lt 20x30cm 50τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Foli fix 1lt 20x30cm 50τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικό, διατηρούν τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων για μεγαλύτερο διάστημα. Με το Foli fix, μπορείτε να απολαμβάνετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και ευκολία σε κάθε χρήση. Αποκτήστε τις σακούλες Foli fix τώρα και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρουν! Αγοράστε τώρα
Τιμή 0,56 €

Alufix κλιπ πλαστικά αεροστεγούς κλεισίματος για σακούλες 14τεμ

Τα Alufix κλιπ πλαστικά αεροστεγούς κλεισίματος για σακούλες 14τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το σπίτι σας! Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή τους, εξασφαλίζουν την απόλυτη σφράγιση των σακουλών σας, κρατώντας τα τρόφιμα σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τα τώρα και εξασφαλίστε την απόλυτη προστασία των τροφίμων σας!
Τιμή 2,39 €

Σακούλες διαφανείς για ελιές 25x37cm 1kg

Αυτές οι διαφανείς σακούλες είναι ιδανικές για τη συσκευασία των αγαπημένων σας ελιών. Με διαστάσεις 25x37cm και χωρητικότητα 1kg, είναι η τέλεια λύση για να διατηρήσετε τα προϊόντα σας φρέσκα και προστατευμένα. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την ασφάλεια και την πρακτικότητα που σας προσφέρουν αυτές οι υψηλής ποιότητας σακούλες!
Τιμή 4,02 €

Colorato σακούλες vacuum λείες 15x25cm 100τεμ

Οι Coloranto σακούλες vacuum είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην αποθήκευση των τροφίμων σας. Με μέγεθος 15x25cm και 100 τεμάχια, αυτές οι λείες σακούλες θα κρατήσουν τα τρόφιμά σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία vacuum θα διατηρήσει τη γεύση και τη φρεσκάδα των τροφίμων αναλλοίωτη. Αποκτήστε τις Coloranto σακούλες vacuum τώρα και απολαύστε την ασφάλεια και την πρακτικότητα που προσφέρουν στην καθημερινότητά σας.

Τιμή 9,17 €

Polybag σακούλες τροφίμων Νο3 30x40cm 25τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Νο3 30x40cm 25τεμ της εταιρίας Polybag είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και τη διατήρηση των τροφίμων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικές και ασφαλείς για την τροφή σας. Με μέγεθος 30x40cm, προσφέρουν επαρκή χωρητικότητα για τα τρόφιμα σας. Αποκτήστε τις σήμερα και διατηρήστε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή.
Τιμή 0,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns μίξερ χειρός με 2 ζεύγη αναδευτήρες 200W YQ-HM001

Ανακατέψτε τη ζωή σας με το Tns μίξερ χειρός 200W YQ-HM001 σε κόκκινο χρώμα. Με 2 ζεύγη αναδευτήρες, αυτό το μίξερ θα φέρει τη διασκέδαση και την ευκολία στην κουζίνα σας. Ανακατέψτε, χτυπήστε και φτιάξτε τις αγαπημένες σας συνταγές με ένα προϊόν που θα κάνει τη μαγειρική σας πιο απολαυστική από ποτέ.
Τιμή 13,00 €

Ariet σπόγγος χρυσός 11gr

Σφουγγάρι γενικής χρήσης της εταιρείας Pegasus, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Εκτός του ότι μπορείτε να πλύνετε τα μαγειρικά σας σκέυη, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας, το φούρνο, τις εστίες σας και οποιοδήποτε άλλο σημείο της κουζίνας στο οποίο συσσωρεύεται βρωμιά και λίπη.

Τιμή 0,47 €

Farcom mea natura scrub προσώπου με ρόδι 200ml

Ανανεώστε την επιδερμίδα σας με το Farcom mea natura scrub προσώπου με ρόδι 200ml. Αποκτήστε λαμπερή επιδερμίδα και απαλότητα με αυτό το φυσικό προϊόν που θα σας κερδίσει με την αποτελεσματικότητά του. Ανακαλύψτε την ομορφιά του ροδιού στην περιποίηση του προσώπου σας και αφήστε το δέρμα σας να ανανεωθεί και να λάμψει.
Τιμή 2,85 €

Endless μαλακτικό aroma boost cotton clean 2lt

Το Endless μαλακτικό 2lt cotton clear θα κάνει τα ρούχα σας απαλά και μυρωδάτα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας κάθε φορά που τα φοράτε. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας στα ρούχα σας!
Τιμή 3,77 €