• Wisetrade σακούλες απορριμμάτων με άρωμα λεμόνι 65x70cm 60lt 10τεμ
  • Wisetrade σακούλες απορριμμάτων με άρωμα λεμόνι 65x70cm 60lt 10τεμ

Wisetrade σακούλες απορριμμάτων με άρωμα λεμόνι 65x70cm 60lt 10τεμ

Οι Wisetrade σακούλες απορριμμάτων με άρωμα λεμόνι 65x70cm 60lt 10τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Με υψηλής ποιότητας υλικά και ανθεκτική κατασκευή, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το περιβάλλον σας καθαρό και οργανωμένο. Αποκτήστε τώρα τις Wisetrade σακούλες απορριμμάτων και απολαύστε ένα καθαρό και αρωματικό περιβάλλον στο σπίτι σας!
38142
8697405390854
0,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 80x110cm 10τεμ

Οι Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 80x110cm 10τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε ακόμα και τα πιο βαριά απορρίμματα με άνεση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τις Assos σακούλες σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της τάξης και της ευκολίας στον χώρο σας!
Τιμή 5,11 €

Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων economy 110x130cm 10τεμ

Οι σακούλες απορριμμάτων Lux-Plast economy 110x130cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες. Με μέγεθος 110x130cm, προσφέρουν μεγάλη χωρητικότητα και είναι ιδανικές για οικιακή χρήση. Αποκτήστε τώρα τις Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη!
Τιμή 2,05 €

Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 54x75cm 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο. Είναι φτιαγμένες από ανθεκτικό υλικό, υψηλής αντοχής.

Τιμή 0,54 €

Τσάντα β μπλε 40cm 1kg

Πλαστικές σακούλες με 2 ενσωματωμένες λαβές στο άνω μέρος της σακούλας, κατάλληλες για χρήση σε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως σε super markets, mini markets, φαρμακεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, αλλά και για υπηρεσίες take away και delivery.

• Ποσότητα: 1 Κιλό

Τιμή 2,49 €

Τσάντα χαρτοπλάστ διαφανές 40cm 1kg

Πλαστικές σακούλες με 2 ενσωματωμένες λαβές στο άνω μέρος της σακούλας, κατάλληλες για χρήση σε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως σε super markets, mini markets, φαρμακεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, αλλά και για υπηρεσίες take away και delivery.

• Ποσότητα: 1 Κιλό

Τιμή 2,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Sensodyne οδοντόκρεμα repair & protect cool mint 75ml

Η Sensodyne οδοντόκρεμα repair & protect cool mint 75ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν προστασία και ανακούφιση από την τρυπητότητα. Με τη δροσερή γεύση του cool mint, αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και προστατεύει τα δόντια σας από την ευαισθησία. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα υγιές χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 3,69 €

ΒΙΑΠ παστίλιες ευκάλυπτου μέντας 20x30gr

Οι ΒΙΑΠ παστίλιες ευκάλυπτου μέντας 20x30gr της εταιρίας Βιάπ είναι η τέλεια επιλογή για να ανακουφίσετε το λαιμό σας και να αναζωογονήσετε την αναπνοή σας. Με τη φρέσκια γεύση της ευκάλυπτου και της μέντας, αυτές οι παστίλιες θα σας χαρίσουν μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την αναζωογόνηση που προσφέρουν σε κάθε τους δόση.
Τιμή 16,85 €

Endless χαρτοπετσέτες plus λευκές 30x30cm 80 φύλλα

Οι Endless χαρτοπετσέτες plus λευκές 30x30cm 80 φύλλα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και τα 80 φύλλα που προσφέρουν, θα ανταποκριθούν σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρουν.
Τιμή 0,64 €

Parodontax οδοντόκρεμα ultra clean 75ml

Η οδοντόκρεμα Parodontax Ultra Clean είναι μια φθοριούχος οδοντόκρεμα καθημερινής χρήσης που είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθά στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση της αιμορραγίας των ούλων ενώ αφήνει μια έντονη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας στο στόμα.

Τιμή 3,47 €

Sanitas αντικολλητικό χαρτί 8m

Το Αντικολλητικό χαρτί ψησίματος Sanitas προστατεύει τα φαγητά και τα γλυκά, καθώς χάρη στις εξαιρετικές αντικολλητικές του ιδιότητες δεν κολλάνε στο χαρτί κατά το ψήσιμο. Σας βοηθά να μαγειρέψετε νόστιμα και υγιεινά χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με λάδι ή βούτυρο πριν το βάλετε στο φούρνο, ενώ παράλληλα διατηρεί τα σκεύη καθαρά.

Τιμή 1,92 €