• Agrino ρύζι basmati σε μαγειρικό σακουλάκι 4x125gr Agrino - 1
  • Agrino ρύζι basmati σε μαγειρικό σακουλάκι 4x125gr Agrino - 2
  • Agrino ρύζι basmati σε μαγειρικό σακουλάκι 4x125gr Agrino - 3
  • Agrino ρύζι basmati σε μαγειρικό σακουλάκι 4x125gr Agrino - 1
  • Agrino ρύζι basmati σε μαγειρικό σακουλάκι 4x125gr Agrino - 2
  • Agrino ρύζι basmati σε μαγειρικό σακουλάκι 4x125gr Agrino - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgrino

Agrino ρύζι basmati σε μαγειρικό σακουλάκι 4x125gr

Το Agrino ρύζι basmati σε μαγειρικό σακουλάκι 4x125gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας και γευστικό ρύζι. Με τη μοναδική του αρωματική γεύση και τη ζουμερή υφή, το Agrino ρύζι basmati θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το σε κάθε σας γεύμα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση του ρυζιού basmati με την υπογραφή της εταιρίας Agrino.
20902
2111888200012
4,33 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Τυρολέζα ρύζι γλασέ 500gr

Το ρύζι γλασέ έχει κοντό κόκκο, λευκό χρώμα και είναι σχετικά στρογγυλό και πλούσιο σε άμυλο. Ιδανικό για σούπες, λαπά και ρυζόγαλο αλλά και για βρεφικές κρέμες. Επίσης, χρησιμοποιείται ολόκληρο ή κομμένο, μέσα σε πίτες , ώστε να απορροφήσει τα υγρά της γέμισης γλυκιές και αλμυρές .

Τιμή 1,19 €

3άλφα ρύζι parboiled τύπου αμερικής 500gr

Το Ρύζι Parboiled είναι ιδανικό για σπυρωτό πιλάφι. Πηγή υδατανθράκων για τον οργανισμό, πρωτεϊνών και αμινοξέων. Τροφοδοτεί τον οργανισμό με ενέργεια ενώ οι πρωτεΐνες και τα αμινοξέα τον βοηθούν να αναδομηθεί με νέους μυϊκούς ιστούς και κύτταρα.

Τιμή 2,52 €

Agrino ρύζι καρολίνα λαϊς για ριζότο 500gr

Μεσόκοκκο ρύζι από ομάδα καλλιεργητών στις Σέρρες. Μια από τις πιο αγαπημένες ποικιλίες στην Ελλάδα. Το Λαϊς-Καρολίνα χυλώνει ωραία, χωρίς να σπάει ο κόκκος, κάνοντάς το ιδανικό για ριζότο και γαμοπίλαφο.

Τιμή 2,27 €

Agrino ρύζι καρολίνα λαϊς για ριζότο 1kg

Το Agrino ρύζι καρολίνα λαϊς για ριζότο 1kg είναι ο τέλειος σύντροφος για τις δημιουργίες σας στην κουζίνα. Με την πλούσια γεύση και την τέλεια υφή του, θα κάνει τις συνταγές σας ακόμα πιο νόστιμες και ελκυστικές. Αφεθείτε στη μαγεία του Agrino ρυζιού και απολαύστε μοναδικές γεύσεις που θα σας ενθουσιάσουν.
Τιμή 4,83 €

Ομοσπονδία ρύζι μπονέτ 500gr

Το parboiled ρύζι της εταιρείας Ομοσπονδία είναι ρύζι που έχει βραστεί εν μέρει στο φλοιό. Τα τρία βασικά βήματα του parboiling είναι το μούλιασμα, ο ατμός και η ξήρανση. Αυτά τα βήματα διευκολύνουν την επεξεργασία του ρυζιού με το χέρι, ενισχύοντας ταυτόχρονα το θρεπτικό του προφίλ.

Τιμή 1,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Spark καθαριστικό πατώματος με λεβάντα 1lt

Το καθαριστικό πατώματος της εταιρείας Spark, καθαρίζει σε βάθος, αφήνοντας τις επιφάνειες των πατωμάτων σας καθαρές. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 1,25 €

Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 0,5lt 19x14x6cm

Το Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 0,5lt 19x14x6cm είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και άνεση. Με τις διαστάσεις του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το σχολείο, το γραφείο, το ταξίδι ή ακόμα και για το σπίτι. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό που είναι ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό. Αποκτήστε το τώρα και διατηρήστε τα φαγητά σας φρέσκα και τακτοποιημένα με στυλ!
Τιμή 0,91 €

Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης

Το Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης της εταιρίας Tns είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με εξαιρετική ποιότητα και αντοχή, αυτό το σφουγγάρι θα κάνει τον καθαρισμό σας εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό και καθαρό περιβάλλον στην κουζίνα σας!
Τιμή 0,80 €

Svelto aceto υγρό πιάτων με ξύδι 980ml

Το Svelto aceto υγρό πιάτων με ξύδι 980ml είναι το ιδανικό προϊόν για την καθαριότητα της κουζίνας σας. Με τη δύναμη του ξυδιού, απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα και τα σκεύη σας λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε την άριστη ποιότητα και αποτελεσματικότητα του Svelto aceto και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία πλυσίματος πιάτων.
Τιμή 2,45 €

Terravita σοκολάτα milk 225gr

Η Terravita σοκολάτα milk 225gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα σε ένα προϊόν. Η σοκολάτα Terravita σας υπόσχεται μια απόλαυση γεύσης που θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε την κρεμώδη υφή και την εκλεπτυσμένη γεύση της Terravita σοκολάτας και αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση. Αγοράστε τώρα τη δική σας Terravita σοκολάτα milk 225gr και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
Τιμή 2,10 €