• -1,22 €
  • Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr Χαΐτογλου - 1
  • Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr Χαΐτογλου - 2
  • Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr Χαΐτογλου - 1
  • Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr Χαΐτογλου - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΧαΐτογλου

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr

Το Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr είναι το τέλειο συνδυασμό γεύσης και θρεπτικών συστατικών. Η απαλή υφή του φυστικοβούτυρου συνδυάζεται με την πλούσια γεύση της μαύρης σοκολάτας, δημιουργώντας ένα απολαυστικό γεύσης που θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
23430
5201049404155
2,86 €
4,08 €
Έκπτωση -1,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ομοσπονδία φυστικοβούτυρο απαλό 340gr

Το φυστικοβούτυρο της εταιρείας Ομοσπονδία προέρχεται κυρίως από τον θρυμματισμό φυστικιών, ώστε μέσω της επεξεργασίας να απελευθερωθεί το λάδι του καρπού, και να μας δώσει μια πάστα με βουτυρένια υφή. Αποτελεί μια τροφή με υψηλή θρεπτική αξία, πλούσια σε πρωτεΐνη, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Ιδανικό για επάλειψη σε ψωμί ή μια θρεπτική προσθήκη σε κάθε συνταγή.

Τιμή 2,89 €

Sisinni κρέμα φουντουκιού buono για vegan 400gr

Πεντανόστιμη vegan κρέμα φουντουκιού, από τη Sisinni. Με την πιο βελούδινη, απαλή υφή και μοναδική, ακαταμάχητη γεύση, η Buono θα γίνει το αγαπημένο σας γλύκισμα. Χωρίς γλουτένη, χωρίς συντηρητικά, χωρίς λακτόζη και χωρίς φοινικέλαιο. Ένα λαχταριστό υποκατάστατο των συνηθισμένων σοκολατένιων αλειμμάτων.

Τιμή 2,48 €

Oscar πραλίνα φουντουκιού χωρίς ζάχαρη με στέβια 320gr

Η πραλίνα φουντουκιού Oscar χωρίς ζάχαρη με στέβια 320gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια υγιεινή και γευστική λύση. Με την απαλή γεύση του φουντουκιού και την γλυκύτητα της στέβιας, αυτή η πραλίνα θα σας καταπλήξει με την πλούσια γεύση της. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τη δική σας σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 3,58 €

Ιον nucrema πραλίνα λευκή 12kg

Nucrema φουντουκιού, που συνδυάζει την κλασική σοκολάτα της ΙΟΝ με την γεμάτη και αρωματική γεύση του φουντουκιού. Απλώστε σε μια φέτα φρεσκοψημένου ψωμιού, σε pancakes ή ακόμη και σε κέικ.

Τιμή 66,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Mexilla τορτίγια σίτου 25cm 6τεμ 360gr

Φτιάξτε τις αγαπημένες σας μεξικάνικες συνταγές με τις τορτίγες από αλεύρι σίτου της Mexilla! Χρησιμοποιήστε τες για να φτιάξετε τα αγαπημένα σας tacos, quesadillas, burritos ή όποια άλλη συνταγή μπορεί να βάλει ο νους σας!

Τιμή 1,47 €
Agnotis baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων 1lt Agnotis - 1 Agnotis baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων 1lt Agnotis - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Agnotis baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων 1lt

Το βρεφικό απορρυπαντικό ρούχων από την εταιρεία Agnotis, με 93% φυσική προέλευση προϊόντος είναι δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητα δέρματα. Καταπολεμήστε τους λεκέδες από τα ρούχα του μωρού σας με το φυσικό απορρυπαντικό ρούχων Agnotis. Η  φυσική του φόρμουλα περιέχει εκχυλίσματα καλέντουλας και οργανικού χαμομηλιού. 

Κανονική τιμή 4,98 € Τιμή 4,34 €
  • -0,64 €
  • -0,64 €

Batiste dry shampoo original 200ml

Το Batiste dry shampoo original 200ml είναι η ιδανική λύση για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας χωρίς να χρειάζεται να τα πλύνετε. Με τη μοναδική του σύνθεση απορροφά γρήγορα το λίπος από τη ρίζα των μαλλιών σας, χαρίζοντάς τους ένα φρέσκο και ανανεωμένο look. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 3,66 €

Axe αποσμητικό σώματος spray gold 2x150ml

Το AXE BODY SPRAY 150ml (1 1) GOLD είναι το απόλυτο αρσενικό άρωμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Με τον μοναδικό συνδυασμό αρωμάτων, θα νιώσετε αυτοπεποίθηση και έντονη έλξη. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε!
Τιμή 5,40 €
Oral-b στοματικό διάλυμα complete 2x500ml Oral-B - 1 Oral-b στοματικό διάλυμα complete 2x500ml Oral-B - 1

Oral-b στοματικό διάλυμα complete 2x500ml

Το στοματικό διάλυμα Oral-b Complete σε συσκευασία 2x500ml είναι ένα προϊόν που περιποιείται τη στοματική υγιεινή σας. Προσφέρει προστασία ενάντια στην τερηδόνα, προστασία των ούλων και απομάκρυνση της πλάκας. Χάρη στην προηγμένη του σύνθεση, αφήνει το στόμα σας αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.
Τιμή 5,77 €
  • Εκτός αποθέματος
  • Πακέτο
  • Μη διαθέσιμο