• Arion food ηλιόσπορος ψημένος αλατισμένος 150gr Arion food - 1
  • Arion food ηλιόσπορος ψημένος αλατισμένος 150gr Arion food - 2
  • Arion food ηλιόσπορος ψημένος αλατισμένος 150gr Arion food - 3
  • Arion food ηλιόσπορος ψημένος αλατισμένος 150gr Arion food - 1
  • Arion food ηλιόσπορος ψημένος αλατισμένος 150gr Arion food - 2
  • Arion food ηλιόσπορος ψημένος αλατισμένος 150gr Arion food - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food ηλιόσπορος ψημένος αλατισμένος 150gr

Απολαύστε τη γεύση του φρέσκου ηλιόσπορου, ψημένου και αλατισμένου με τον καλύτερο τρόπο από την εταιρία Arion food. Η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και θρεπτικά συστατικά. Αποκτήστε τον Arion food ηλιόσπορο ψημένο αλατισμένο 150gr τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
23693
5203159030316
1,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pellito καπνιστά αμύγδαλα 140gr

Τα αμύγδαλα της εταιρίας Pellito είναι ψημένα με καπνιστή γεύση. Είναι νόστιμα και πλούσια σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Χρησιμοποιούνται στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική αλλά τρώγονται και σκέτα σαν σνακ.

Τιμή 2,80 €

Arion food φυστίκια κελυφωτά ψημένα αλατισμένα 200gr

Τα φυστίκια κελυφωτά ψημένα αλατισμένα 200gr της Arion food είναι η ιδανική επιλογή για ένα νόστιμο και θρεπτικό σνακ. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Arion food, θα απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τα αγαπήσετε αμέσως. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική απόλαυση που προσφέρουν τα προϊόντα της Arion food.
Τιμή 7,58 €

Συμεωνίδης φυστίκια αλμυρά 200gr

Τα αλμυρά φυστίκια της εταιρείας Συμεωνίδης αναφέρονται σε μια συσκευασία φυστικιών βάρους 200 γραμμαρίων που έχουν αλατισμένο γεύση. Τα αλμυρά φυστίκια είναι δημοφιλή σνακ με αλμυρή γεύση που μπορείτε να απολαύσετε από μόνα τους ή να τα προσθέσετε σε διάφορες συνταγές.

Τιμή 1,02 €

Συμεωνίδης αμύγδαλα ψημένα 180gr

Τα αμύγδαλα ψημένα της εταιρείας Συμεωνίδης σε συσκευασία 180γρ προσφέρουν μια νόστιμη και τραγανή επιλογή σνακ. Τα αμύγδαλα, ψημένα με προσοχή, αναδεικνύουν τη φυσική τους γεύση και παρέχουν μια υγιεινή επιλογή σνακ.

Τιμή 2,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Αγρόκηπος Χαλβατζή αγγουράκι τουρσί 500gr

Τουρσί της εταιρίας Οικογένεια Χαλβατζή, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,48 €

Extra σνακ αστεράκια πικάντικα με τυρί και ντομάτα 85gr

Τα Extra σνακ αστεράκια πικάντικα με τυρί και ντομάτα 85gr της εταιρίας Extra είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ. Με την πλούσια γεύση του τυριού και την ελαφρώς πικάντικη νότα, αυτά τα αστεράκια θα σας κερδίσουν με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σαν μεσημεριανό σνακ στο γραφείο ή σαν επιλογή για ένα γευστικό και ελαφρύ δείπνο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν!
Τιμή 1,04 €

Συμεωνίδης νιφάδες βρώμης 500gr

Οι νιφάδες βρώμης είναι ένα δημοφιλές δημητριακό που παράγεται από την επεξεργασία της βρώμης. Η αναφορά "Συμεωνίδης νιφάδες βρώμης 500gr" αναφέρεται σε μια συσκευασία νιφάδων βρώμης βάρους 500 γραμμαρίων από την εταιρεία Συμεωνίδης.

Τιμή 1,20 €

Fun deco χαρτί υγείας 3φυλλο 8x75gr

Το χαρτί υγείας Fun Deco 3φύλλο είναι ιδανικό για χρήση στο μπάνιο, το κουζίνα ή οπουδήποτε χρειάζεστε υγιεινή προστασία. Με μέγεθος 8x75gr, προσφέρει απαλή αίσθηση στο δέρμα και απορροφητικότητα. Το χαρτί υγείας Fun Deco έχει επίσης διακριτικό και χαρούμενο σχεδιασμό που θα φωτίσει τον χώρο σας. Απολαύστε την ποιότητα και το στυλ με το χαρτί υγείας Fun Deco!

Τιμή 2,40 €

Klinex hygiene απολυμαντικό επιφανειών cotton fresh spray 200ml

Το απολυμαντικό καθαριστικό spray γενικής χρήσης της εταιρείας Klinex, είναι ήπιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να προκαλέσει φθορά, αλλά αρκετά αποτελεσματικό στο να αφαιρεί λεκέδες, βρωμιά και λίπη. Κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας. Λόγω της απολυμαντικής του δράσης προλαμβάνει την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλλει στην υγιεινή του σπιτιού σας.

Τιμή 2,74 €