• Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού και κακάο 15gr Nutella - 1
  • Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού και κακάο 15gr Nutella - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNutella

Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού και κακάο 15gr

Η Nutella Ferrero είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό διάλειμμα! Η πραλίνα φουντουκιού και κακάο 15gr θα σας καταπλήξει με την μοναδική της γεύση και θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο! Απολαύστε την σε ψωμί, τοστ ή ακόμα και απευθείας από το βαζάκι. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτήν την νόστιμη πραλίνα και να απολαύσετε τη γεύση της Nutella!
37052
80751151
0,29 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sisinni κρέμα φουντουκιού buono για vegan 400gr

Πεντανόστιμη vegan κρέμα φουντουκιού, από τη Sisinni. Με την πιο βελούδινη, απαλή υφή και μοναδική, ακαταμάχητη γεύση, η Buono θα γίνει το αγαπημένο σας γλύκισμα. Χωρίς γλουτένη, χωρίς συντηρητικά, χωρίς λακτόζη και χωρίς φοινικέλαιο. Ένα λαχταριστό υποκατάστατο των συνηθισμένων σοκολατένιων αλειμμάτων.

Τιμή 2,48 €

Παυλίδης merenda πραλίνα φουντουκιού 230gr

Η πρώτη Merenda δημιουργήθηκε στο εργοστάσιο Παυλίδη της οδού Πειραιώς και έκλεψε αμέσως την καρδιά όχι μόνο των μικρών αλλά και των μεγάλων. Σήμερα δεν είναι απλά η πραλίνα φουντουκιού που αγαπάμε περισσότερο, αλλά και ο πιο γλυκός δεσμός με την παιδική μας ηλικία.

Τιμή 2,57 €

SISINNI ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛ.GIANDUIA ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ 380GR (ΓΥΑΛΙΝΟ)

Κρέμα σοκολάτας φουντουκιού Gianduja, χωρίς ζάχαρη αλλά με γλυκαντικά από το φυτό στέβια. Ένα άλειμμα ​που θα συνοδεύσει το πρωινό σας σε φρεσκοψημμένο ψωμί και διάφορες γλυκές παρασκευές.

Τιμή 3,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Φαράσι πλαστικό μικρό με λάστιχο και με μεταλλικό κοντάρι

Φαράσι: Το ιδανικό εργαλείο για κάθε εργασία! Αυτό το πλαστικό μικρό φαράσι είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο. Με το λάστιχο και το μεταλλικό κοντάρι, είναι άνετο στη χρήση και εξαιρετικά ανθεκτικό. Μην αφήνετε καμία εργασία να σας εμποδίσει, αγοράστε το Φαράσι σήμερα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!
Τιμή 1,41 €

Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 1τεμ

Η Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 1 τεμ από την εταιρία Ρίβαχρωμ είναι ο τέλειος τρόπος για να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας με ένα απλό βήμα. Με την εξαιρετική της φόρμουλα, η ξεβαφή ρούχων της Ρίβαχρωμ αφαιρεί αποτελεσματικά το χρώμα χωρίς να καταστρέφει το ύφασμα. Απλά εφαρμόστε το προϊόν στο επιθυμητό σημείο και δείτε το χρώμα να εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια σας. Μη διστάσετε να αποκτήσετε την Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 1 τεμ για άμεσα αποτε
Τιμή 1,05 €

Colgate οδοντόκρεμα max white whitening crystals 100ml

Η Colgate οδοντόκρεμα max white whitening crystals 100ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερό χαμόγελο. Με τη σύνθεσή της που περιέχει λευκαντικά κρύσταλλα, προσφέρει άμεσα αποτελέσματα για λευκές δόντια. Αποκτήστε τώρα την Colgate max white whitening crystals και ανανεώστε το χαμόγελό σας!
Τιμή 1,68 €

Λητή ροξ 140gr

Παραδοσιακό χειροποίητο ροξ από την εταιρεία Λητή. Γευτείτε τη γλυκιά νοσταλγία των παραδοσιακών σιροπιαστών!

Τιμή 0,80 €