• Estia ξύλο κοπής bamboo 27x20cm
  • Estia ξύλο κοπής bamboo 27x20cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEstia

Estia ξύλο κοπής bamboo 27x20cm

Η ECOCASA ΞΥΛΟ ΚΟΠΗΣ BAMBOO 27x20cm είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Με τις ιδιαίτερες διαστάσεις της και το μοντέρνο design της, θα κάνει την κουζίνα σας να ξεχωρίζει. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας bamboo, είναι ανθεκτική και πρακτική για κάθε χρήση. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε την τώρα, γιατί η καλή ποιότητα δεν περιμένει.
41044
5207158009168
4,88 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns βάση ξύλινη για κατσαρόλες eym-019

Η βάση ξύλινη για κατσαρόλες Tns eym-019 προσφέρει μια σταθερή και ασφαλή βάση για τις κατσαρόλες σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, αυτή η βάση προστατεύει τις επιφάνειες της κουζίνας σας από γρατζουνιές και φθορές. Επιπλέον, η φυσική υφή του ξύλου προσδίδει μια ζεστασιά και φυσική αίσθηση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη βάση ξύλινη για κατσαρόλες Tns eym-019 τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία μαγειρέματος σας!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου ψωμί του τοστ χωριανό πολύσπορο vegan 540gr

Το ψωμί του τοστ χωριανό πολύσπορο vegan της Παπαδοπούλου έχει βάρος 540gr και είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά χωρίς ζωικές πρώτες ύλες. Είναι ιδανικό για ψήσιμο στο τοστιέρα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξετε νόστιμα vegan σάντουιτς.

Τιμή 2,71 €

Tasty κακάο σε σκόνη 125gr

Κακάο σε σκόνη, της εταιρίας Tasty Coffee. Το κακάο είναι ο ξηρός και μερικώς ζυμωμένος λιπαρός σπόρος του κακαόδεντρου. Ως σκόνη, γίνεται με την άλεση των σπόρων κακάο και την αφαίρεση του βούτυρου από τα πικρά στερεά κομμάτια. Είναι μια από τις πιο πλούσιες τροφές σε πολυφαινόλες. Περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις φλαβονοειδών και προκυανιδινών, συστατικά που έχουν αντιοξειδωτική δράση, παρεμποδίζοντας την οξειδωτική δράση των ελεύθερων ριζών. Αυτό που τραβάει την προσοχή στο κακάο από διατροφικής άποψης είναι η μεγάλη περιεκτικότητά του σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως το μαγνήσιο, ο χαλκός, το μαγγάνιο, ο σίδηρος, ο φώσφορος, το κάλιο και ο ψευδάργυρος. Συσκευασία των 125gr.

Τιμή 1,12 €

Onassis μπάμιες λαδερές 280gr

Οι μπάμιες λαδερές "Onassis" σε συσκευασία 280γρ είναι μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή για όσους αναζητούν ποιοτικά προϊόντα για το τραπέζι τους. Οι λαδερές μπάμιες είναι γνωστές για την πλούσια γεύση τους και τις διατροφικές τους ιδιότητες.

Τιμή 2,14 €

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο με καπάκι 800ml

Το Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο με καπάκι 800ml της εταιρίας Fresh Box είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα φαγητά σας φρέσκα και νόστιμα. Με μια χωρητικότητα 800ml, αυτό το φαγητοδοχείο είναι ιδανικό για το σχολείο, τη δουλειά ή το ταξίδι σας. Το καπάκι του εξασφαλίζει ότι το φαγητό σας θα παραμείνει φρέσκο και ασφαλές μέχρι τη στιγμή που θα το καταναλώσετε. Αποκτήστε το Fresh box σήμερα και απολαύστε το φαγητό σας με στυλ και άνεση.
Τιμή 1,58 €

AIM οδοντόκρεμα white system 2x75ml

Η ΑΙΜ White System περιέχει ένα φυσικό συστατικό λεύκανσης που είναι ήπιο με το σμάλτο των δοντιών. Η σύνθεση της καθαρίζει το σμάλτο των δοντιών και αφαιρεί επιφανειακούς λεκέδες ενώ, βοηθά στην προστασία της υγείας των δοντιών και προσφέρει αίσθηση δροσιάς που διαρκεί. Μέρα με τη μέρα αναδυκνύει ένα φυσικό υγιές, λευκότερο χαμόγελο.

Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα για τη φθορά του σμάλτου, σε σύγκριση με χρήση κοινής οδοντόκρεμας που περιέχει χαλαζία. Κλινική μελέτη για την αφαίρεση οδοντικών λεκέδων που πραγματοποιήθηκε σε 76 άτομα.

Τιμή 2,58 €