• Νέο
  • Flatzel πρέτσελ με μαύρο & λευκό σουσάμι 85gr
  • Flatzel πρέτσελ με μαύρο & λευκό σουσάμι 85gr

Flatzel πρέτσελ με μαύρο & λευκό σουσάμι 85gr

51164
8681042336306
1,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

My popcorn ποπ κορν βουτύρου 185gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το MYPOPCORN ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΒΟΥΤΥΡΟΥ - 185gr. Η τελεία ισορροπία γεύσης και αφράτης υφής θα σας κάνει να εθιστείτε αμέσως. Απολαύστε τη γεύση του αλατισμένου βουτύρου σε κάθε δαγκωνιά και αφήστε το MYPOPCORN να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε το τώρα και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,16 €

My popcorn ποπ κορν γλυκά 200gr

Απολαύστε την τέλεια γεύση του My Popcorn ποπ κορν γλυκά 200gr. Ένα απολαυστικό σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαύσετε με κάθε δάγκωμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την μοναδική γεύση του My PopCorn!
Τιμή 3,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Rummo bucatini no6 500gr

Το Rummo bucatini no6 500gr είναι το τέλειο προϊόν για να δημιουργήσετε νόστιμα και νόστιμα πιάτα με πάστα. Με τη μοναδική του γεύση και ποιότητα, θα εντυπωσιάσετε τους φίλους και την οικογένειά σας. Αποκτήστε το Rummo bucatini no6 500gr σήμερα και απολαύστε μια αξέχαστη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,42 €

Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων ψιλό 500gr

Κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλάιων που δημιουργήθηκε κατά την εξάτμιση του νερού των πρώτων ωκεανών, κρυσταλλοποίηθηκε μέσα στη γη και γι αυτό το λόγο είναι προστατευμένο από την περιβαλλοντική μόλυνση και πλήρως απαλλαγμένο από τοξίνες και ρύπους. Το αλάτι Ιμαλάιων εξορύσσεται και ξεπλένετε με τα χέρια, στεγνώνει φυσικά στον ήλιο και δεν περιέχει πρόσθετες ουσίες, όπως το ραφιναρισμένο αλάτι. Το ροζ Αλάτι Ιμαλαίων είναι πλούσιο σε θειάφι, που το καθιστά ιδανικό για την τριχόπτωση.

Τιμή 0,81 €

Λαβίδα ξύλινη

Η λαβίδα ξύλινη της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σπίτι και επαγγελματία. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, η λαβίδα αυτή είναι ανθεκτική και αξιόπιστη. Με τη λαβίδα ξύλινη της εταιρίας, μπορείτε να εκτελέσετε κάθε εργασία με ακρίβεια και ευκολία. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας!
Τιμή 0,80 €

Dove αποσμητικό σώματος spray women advanced coconut 150ml

Δοκιμάστε το απόλυτα αποκλειστικό Dove deo spray advanced 150ml coconut και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας όλη μέρα. Με το απαλό άρωμα της καρύδας, αυτό το αποσμητικό σπρέι θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό σας εαυτό!
Τιμή 2,85 €