• Blanx οδοντόκρεμα ευαίσθητα δόντια 75ml
  • Blanx οδοντόκρεμα ευαίσθητα δόντια 75ml

Blanx οδοντόκρεμα ευαίσθητα δόντια 75ml

Απαλή λευκαντική δράση με δύο ενεργά στοιχεία (χλωριούχο κάλλιο & υδρόξυ απατίτη) ικανά να καταπραΰνουν τον πόνο των ευαίσθητων δοντιών.

35667
8017331022962
4,58 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

  • Απαλή λευκαντική δράση με δύο ενεργά στοιχεία (χλωριούχο κάλλιο & υδρόξυ απατίτη) ικανά να καταπραΰνουν τον πόνο των ευαίσθητων δοντιών.
  • Δόντια δυνατότερα και ανθεκτικότερα σε εξωτερικούς ερεθισμούς ( ζεστό και κρύο φαγητό ή ροφήματα, βούρτσισμα, μάσημα).
  • Φθοριούχο άλας, εκχύλισμα βρύων Ισλανδίας και κιτρικό άλας του ψευδαργύρου, βοηθούν στην υγεία των δοντιών και των ούλων.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Η BlanX    whitening  ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ δόντια λευκαίνει φυσικά χωρίς χρήση χλωρίου ή λειαντικών που βλάπτουν το σμάλτο των  δοντιών ενώ ταυτόχρονα τα προστατεύει από εξωτερικούς ερεθισμούς .

 Η BlanX®  βασίζεται σε μια μοναδική φόρμουλα με  εκχύλισμα Arctic lichen , ενός φυσικού , μη διαβρωτικού συστατικού που είναι συγχρόνως ασφαλές και αποτελεσματικό

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PARODONTAX ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ml FRUORIDE

Η Parodontax οδοντόκρεμα 75ml με φθορίδιο είναι η ιδανική επιλογή για υγιή ούλα και δυνατά δόντια. Η συνδυασμένη δράση των συστατικών της εξασφαλίζει αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε την τώρα και αισθανθείτε τη διαφορά στην υγεία των ούλων σας!
Τιμή 3,47 €

Colgate οδοντόκρεμα max fresh cool mint 100ml

Ανανεωτική δροσιά και προστασία για την καθημερινή σας περιποίηση! Η Colgate Οδοντόκρεμα 100ml Max Fresh Cool Mint σας προσφέρει μια μοναδική αίσθηση δροσιάς και καθαριότητας που διαρκεί. Με την αναζωογονητική γεύση του δροσερού μέντας, αυτή η οδοντόκρεμα θα σας χαρίσει ένα αναζωογονητικό χαμόγελο κάθε μέρα. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία περιποίησης στο στόμα σας!
Τιμή 1,58 €

Colgate οδοντόκρεμα triple action xtra white 75ml

Οδοντόκρεμα της Colgate με λευκαντική δράση, η οποία περιέχει ειδικά συστατικά που εξαλείφουν τα υπολείμματα τροφής και αντιμετωπίζουν τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες των δοντιών.

Δράση: Λεύκανση

Τιμή 1,21 €

SENSODYNE 2Χ75ml SANFTWEIB + ΔΩΡΟ ΟΔ/ΒΟΥΡΤΣΑ SENSITIVE CARE

Η Sensodyne 2Χ75ml Sanftweib είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε προϊόντα περιποίησης που προσφέρουν απαλή φροντίδα στα ευαίσθητα δόντια σας. Με την ειδική σύνθεσή της, ανακουφίζει από την τρυπητή οδοντική ευαισθησία και προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε επιπλέον τη δωρεάν οδοντόβουρτσα Sensodyne Sensitive Care, για ακόμη πιο ολοκληρωμένη φροντίδα της στοματικής υγιεινής σας. Α
Τιμή 6,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Spark καθαριστικό πατώματος με πράσινο σαπούνι 1lt

Το καθαριστικό γενικής χρήσης της εταιρείας Spark, είναι ήπιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να προκαλέσει φθορά, αλλά αρκετά αποτελεσματικό στο να αφαιρεί λεκέδες, βρωμιά και λίπη. Κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 1,85 €

Παπαδοπούλου πολυδημητριακά μπισκότα με muesli 175gr

Το πρωινό σας σε ένα μπισκότο! Ξεκινήστε κάθε ημέρα σας με Πολυδημητριακά Μπισκότα Πρωινού Παπαδοπούλου και χαμογελάστε, με ένα γευστικό πρωινό που σας γεμίζει ενέργεια. Τέσσερα θρεπτικά δημητριακά, σιτάρι ολικής άλεσης, σίκαλη, Βρόμη και κριθάρι συνδυάζονται απολαυστικά με πλούσια φρούτα, λαχταριστή σοκολάτα, μυρωδάτο κακάο και θρεπτικό γάλα.

Τιμή 2,02 €

Lemon life special χυμός λεμονιού 340ml

Χυμός λεμονιού της εταιρίας Lemon Life, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Τον χυμό του λεμονιού τον χρησιμοποιούμε σε κρέατα, ψάρια, χόρτα, όσπρια, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ και οπουδήποτε θέλουμε να ενισχύσουμε τη γεύση ή την αντισηψία.

Τιμή 0,37 €

Κάθριν λουλάκι λευκαντικό υγρό 275ml

Το Κάθριν λουλάκι λευκαντικό υγρό 275ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε λάμψη και φρεσκάδα στα ρούχα σας. Η μοναδική του φόρμουλα εξασφαλίζει λευκά ρούχα που διαρκούν, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά που διαρκεί, κάνοντας τα ρούχα σας να αισθάνονται φρέσκα και καθαρά. Αποκτήστε το Κάθριν λουλάκι λευκαντικό υγρό 275ml τώρα και ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας με ένα μόνο κλικ!

Τιμή 3,85 €

Hellmann's μαγιονέζα light 225ml

Η Hellmann's Light περιέχει λιγότερες από τις μισές θερμίδες και τα λιπαρά της real Μαγιονέζας και μόνο 41 θερμίδες ανά κουταλιά. Για όσους προσέχουν τη γραμμή τους, αλλά δεν θέλουν να στερηθούν τις αγαπημένες τους συνήθειες.

Τιμή 2,12 €