• AIM οδοντόβουρτσα vertical expert double μαλακή 1τεμ
  • AIM οδοντόβουρτσα vertical expert double μαλακή 1τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAim

AIM οδοντόβουρτσα vertical expert double μαλακή 1τεμ

Για όσους επιθυμούν μια κλασική & ευέλικτη οδοντόβουρτσα με "εξερευνητική" δράση. Οι στρογγυλεμένες ίνες και το προφίλ θυσάνων προσφέρουν καλύτερη πρόσβαση ανάμεσα στα δόντια. Επιπλέον, η "εξυπνη” επιφάνεια καθαρισμού γλώσσας, είναι σχεδιασμένη να απομακρύνει από αυτή βακτήρια, μία από τις βασικές αιτίες της κακοσμίας του στόματος

35944
8710908426773
2,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

AIM Vertical Expert Double Face είναι η πρώτη οδοντόβουρτσα με θυσάνους σε σχήμα βεντάλιας ,που διευκολύνουν το βούρτσισμα των δοντιών με κάθετες κινήσεις.

  • Επιστημονικά τεκμηριωμένο ,ότι απομακρύνει την οδοντική πλάκα πιο αποτελεσματικά από μία απλή οδοντόβουρτσα.

8 Δράσεις:

  • Tερηδόνα, Πλάκα, Πέτρα, Λεύκανση, Σμάλτο, Ευαισθησία, Ούλα, Δροσερή Αναπνοή.
  •  95% Φυσικής Προέλευσης.
  • Αντιβακτηριδιακό Zinc Mineral.
  • Ανακυκλώσιμη συσκευασία: To κουτί είναι ανακυκλώσιμο, το σωληνάριο είναι τεχνικά ανακυκλώσιμο. Εξαιρείται το καπάκι.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Colgate οδοντόβουρτσα 360o charcoal gold μαλακή 1τεμ

Χειροκίνητη οδοντόβουρτσα με εργονομική λαβή και λεπτές ίνες με κωνικές άκρες που φτάνουν ανάμεσα στα δόντια και κατά μήκος της γραμμής των ούλων χαρίζοντας καλή στοματική υγεία.

Τιμή 1,55 €

Colgate οδοντόβουρτσα παιδική extra soft 0-2 ετών

Η Colgate οδοντόβουρτσα παιδική extra soft 0-2 ετών είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των μικρών σας. Με μαλακές τρίχες που προστατεύουν τα ευαίσθητα παιδικά δόντια και ένα χαριτωμένο σχεδιασμό που θα ενθουσιάσει τα μικρά παιδιά, αυτή η οδοντόβουρτσα θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν υγιή οδοντική υγεία από μική ηλικία. Αποκτήστε την τώρα και δώστε στο παιδί σας το καλύτερο χαμόγελο!
Τιμή 0,83 €

Colgate οδοντόβουρτσα 360ᵒ medium compact 1τεμ

Η Colgate οδοντόβουρτσα 360ᵒ medium compact είναι η ιδανική επιλογή για ένα λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Με την ειδική της σχεδίαση, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό σε κάθε γωνία του στόματος, εξασφαλίζοντας την προστασία και τη φρεσκάδα που χρειάζεστε κάθε μέρα. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης της στοματικής υγιεινής με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και απόδοση.

Τιμή 1,55 €

Lol surprise παιδική οδοντόβουρτσα με καπάκι 2τεμ

Η Lol surprise παιδική οδοντόβουρτσα με καπάκι 2τεμ της εταιρίας Firefly είναι το απόλυτο αξεσουάρ που χρειάζεται κάθε μικρό παιδί για την καθημερινή του προσωπική φροντίδα. Με χαρούμενα χρώματα και διασκεδαστικό design, αυτή η οδοντόβουρτσα θα κάνει την πρωινή και βραδινή ρουτίνα του παιδιού σας πιο διασκεδαστική και ευχάριστη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την υπέροχη οδοντόβουρτσα που θα κάνει το πλύσιμο των δοντιών μια απόλαυσ?
Τιμή 1,78 €

AIM οδοντόβουρτσα natural bamboo eco μαλακή 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα Aim natural bamboo eco μαλακή είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον και την υγεία των δοντιών τους. Κατασκευασμένη από φυσικό μπαμπού, η οδοντόβουρτσα Aim προσφέρει μια μαλακή και αποτελεσματική καθαριότητα, ενώ παράλληλα σέβεται το περιβάλλον. Αποκτήστε τη δική σας Aim οδοντόβουρτσα σήμερα και απολαύστε ένα φυσικό και αποτελεσματικό βούρτσισμα για τα δόντια σας.
Τιμή 2,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο αλμυρό καραμελωμένο χωρίς γλουτένη 350gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το αλμυρό φυστικοβούτυρο Χαΐτογλου! Με την απαλή γεύση του φυστικιού και την ελαφρώς αλμυρή νότα, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων. Απολαύστε το χωρίς ανησυχίες, καθώς δεν περιέχει γλουτένη. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 4,08 €

Bubble χλωροκαθαριστικό και λευκαντικό 4lt

Καθαριστικό υγρό χλωρίου της εταιρείας Bubble, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν τη χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,81 €

AIM οδοντόβουρτσα silver charcoal μαλακή 1τεμ

Η Aim οδοντόβουρτσα silver charcoal μαλακή 1 τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τη λευκότητα και την υγεία των δοντιών σας. Με την ειδική της σύνθεση από ασημένιο ενεργό κάρβουνο, αφαιρεί αποτελεσματικά τις πλάκες και τους λεκέδες, προσφέροντας σας ένα λαμπερό χαμόγελο. Αποκτήστε την Aim οδοντόβουρτσα silver charcoal μαλακή τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που χαμογελάτε!
Τιμή 2,50 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού