• Agnella οδοντόβουρτσα medium e919 Agnella - 1
  • Agnella οδοντόβουρτσα medium e919 Agnella - 2
  • Agnella οδοντόβουρτσα medium e919 Agnella - 3
  • Agnella οδοντόβουρτσα medium e919 Agnella - 4
  • Agnella οδοντόβουρτσα medium e919 Agnella - 5
  • Agnella οδοντόβουρτσα medium e919 Agnella - 6
  • Agnella οδοντόβουρτσα medium e919 Agnella - 1
  • Agnella οδοντόβουρτσα medium e919 Agnella - 2
  • Agnella οδοντόβουρτσα medium e919 Agnella - 3
  • Agnella οδοντόβουρτσα medium e919 Agnella - 4
  • Agnella οδοντόβουρτσα medium e919 Agnella - 5
  • Agnella οδοντόβουρτσα medium e919 Agnella - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgnella

Agnella οδοντόβουρτσα medium e919

Η οδοντόβουρτσα Agnella medium e919 είναι μια μεσαίας σκληρότητας οδοντόβουρτσα που προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Έχει σχεδιασμό που επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις περιοχές της στόματος και διευκολύνει το βούρτσισμα. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά και προσφέρει μακροχρόνια αντοχή. Η Agnella medium e919 είναι ιδανική για καθημερινή χρήση και διατίθεται σε διάφορα χρώματα.
11647
3800234421964
0,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Parodontax οδοντόβουρτσα gums & teeth clean λευκή μαλακή

Η Parodontax οδοντόβουρτσα gums & teeth clean soft είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν υγιή ούλα και δόντια. Με μαλακές τρίχες που αγκαλιάζουν απαλά τα ούλα σας, προσφέρει μια ευχάριστη και αποτελεσματική εμπειρία καθαρισμοϔ. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης του στόματος.

Τιμή 3,14 €

AIM οδοντόβουρτσα ultra reach white now μέτρια

Χάρη στον πολύ λεπτό μακρύ λαιμό με μεταλλικό πυρήνα και τη συμπαγή κεφαλή, η AIM White Now Ultra Reach προσφέρει εξαιρετική πρόσβαση για τον καθαρισμό ολόκληρης της στοματικής κοιλότητας και την εναπόθεση της οδοντόκρεμας White Now σε όλα τα δόντια, ακόμα και στα πιο πίσω.

Τιμή 2,72 €

Oral-b οδοντόβουρτσα παιδική winnie pooh μαλακή 0-2 ετών

Η παιδική οδοντόβουρτσα Winnie the Pooh της Oral-B είναι ιδανική για τα μικρά παιδιά ηλικίας 0-2 ετών. Με μαλακές τρίχες που προστατεύουν τα ευαίσθητα παιδικά δόντια και έναν χαριτωμένο σχεδιασμό με τον αγαπημένο Winnie the Pooh, αυτή η οδοντόβουρτσα θα κάνει το πλύσιμο των δοντιών μια διασκεδαστική εμπειρία για τα παιδιά. Αγοράστε τώρα για να διασφαλίσετε την υγιεινή των μικρών σας!
Τιμή 1,46 €

AIM οδοντόβουρτσα classic fresh μέτρια

Οδοντόβουρτσα με στρογγυλεμένες ίνες, ανισοϋψές προφίλ για καλύτερο μεσοδόντιο καθαρισμό και εύχρηστη επιφάνεια καθαρισμού γλώσσας.

Είναι σχεδιασμένη να απομακρύνει από τη γλώσσα βακτήρια, που αποτελούν μια από τις βασικές αιτίες κακοσμίας του στόματος.

Τιμή 1,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 5lt

Το Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 5lt είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τον κάθε σπιτικό σας χώρο. Με την ανθεκτική κατασκευή του και την μοντέρνα σχεδίασή του, το μπωλ Κύκλωψ θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα κομψό και πρακτικό αντικείμενο που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 1,78 €

Garden violet χαρτοπετσετα 33x33cm 70 φύλλων

Η Garden violet χαρτοπετσέτα 33x33cm 70 φύλλων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με τη μοναδική της λεπτή υφή και την απαλή αίσθηση, θα σας χαρίσει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Απορροφητική, ανθεκτική και με μοναδικό σχεδιασμό, η Garden violet χαρτοπετσέτα θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την πρακτικότητά της σε κάθε σας χρήση.
Τιμή 0,62 €

Musto γνήσιο ξύδι 4lt

Ξίδι της εταιρείας Θεσσαλική Οξοποιία, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Τιμή 2,39 €
Syoss σαμπουάν salonplex για ταλαιπωρημένα μαλλιά 750ml Syoss - 1 Syoss σαμπουάν salonplex για ταλαιπωρημένα μαλλιά 750ml Syoss - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Syoss σαμπουάν salonplex για ταλαιπωρημένα μαλλιά 750ml

Σαμπουάν Syoss Salonplex με Sakura Blossom για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Μειώνει το σπάσιμο της τρίχας που προκαλείται από βούρτσισμα και styling.

90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Κανονική τιμή 4,18 € Τιμή 3,85 €
  • -0,33 €
  • -0,33 €