• Palmolive αφρόλουτρο naturals coco 250ml Palmolive - 1
  • Palmolive αφρόλουτρο naturals coco 250ml Palmolive - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPalmolive

Palmolive αφρόλουτρο naturals coco 250ml

Το Palmolive αφρόλουτρο naturals coco 250ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια απολαυστική εμπειρία λουσίματος. Η φόρμουλα του με φυσικό έλαιο καρύδας θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η απίστευτη μυρωδιά του θα σας ταξιδέψει σε τροπικά μέρη. Αφεθείτε στην αίσθηση της φρεσκάδας και της ευεξίας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Palmolive αφρόλουτρο naturals coco 250ml.
26683
8714789732923
1,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο dare με βανίλια 600ml

Το Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο dare 600ml είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία λουσίματος. Η αρωματική του σύνθεση θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και χαλάρωσης, ενώ η μαλακτική του φόρμουλα θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο dare 600ml τώρα και απολαύστε μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία λουσίματος.
Τιμή 2,48 €

Noxzema αφρόλουτρο hyalucare με υαλουρονικό 750ml

Το Noxzema αφρόλουτρο hyalucare με υαλουρονικό 750ml είναι το ιδανικό προϊόν περιποίησης για εσάς. Αφήστε την επιδερμίδα σας αναζωογονημένη και ενυδατωμένη με αυτό το απαλό αφρόλουτρο που περιέχει υαλουρονικό οξύ. Απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση ενός υγιούς και λαμπερού δέρματος!
Τιμή 2,69 €

NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ COCONUT 750ml

Το NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ COCONUT 750ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα απαλό και ενυδατωμένο δέρμα. Η φόρμουλα με καρύδα προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη, ενώ το αναζωογονητικό άρωμα θα σας κατακτήσει αμέσως. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει την αίσθηση ενός καθαρού και αναζωογονημένου δέρματος με το NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ COCONUT 750ml.
Τιμή 2,69 €

Axe αφρόλουτρο africa 250ml

Το Axe shower gel Africa 250ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα αναζωογονητικό ντους εμπεριέχει αναζωογονητικό άρωμα που ξυπνάει τις αισθήσεις και αφήνει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα. Με τη μοναδική του σύνθεση, το Axe shower gel Africa 250ml θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για κάθε πρόκληση της μέρας σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία στο ντους σας!
Τιμή 2,06 €

NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ MEMORIES 750ml

Ζήσε τις αναμνήσεις σου με το NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ MEMORIES 750ml. Μια μοναδική εμπειρία αφήνει την επιδερμίδα σας αίσθηση αναζωογόνησης και ενυδάτωσης. Απολαύστε την πλούσια αφρώδη υφή και το ευχάριστο άρωμα που θα σας ταξιδέψει σε μια θάλασσα αναμνήσεων. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την ποιότητα και την απόλυτη φρεσκάδα που προσφέρει το NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ MEMORIES 750ml.
Τιμή 2,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Τριποδάκης μηλόξυδο 1lt

Το μηλόξυδο 1lt της εταιρίας Τριποδάκης είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για την κουζίνα τους. Με τη μοναδική του γεύση και την απαλή υφή, το μηλόξυδο της Τριποδάκης θα δώσει νέα αναζωογόνηση στα πιάτα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία των γεύσεων!
Τιμή 2,42 €

Χαΐτογλου κακάο ολλανδίας 125gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Χαΐτογλου κακάο Ολλανδίας 125gr από την εταιρία Χαΐτογλου. Ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική του γεύση και ποιότητα. Απολαύστε το σε κάθε σας στιγμή και ανακαλύψτε την απόλαυση του πραγματικού κακάο.
Τιμή 2,01 €

Πήγασος ξύδι γνήσιο 400ml

Ξίδι της εταιρείας Πήγασος, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Ποσότητα: 400ml

Τιμή 0,40 €

Oral-B οδοντικό νήμα essential floss 50 m

Καθαρίζει όπου η οδοντόβουρτσα δε φτάνει. Η καθημερινή χρήση του οδοντικού νήματος Essential Floss, βοηθά τα ούλα και τα δόντια σας να παραμείνουν υγιή.

Τιμή 1,72 €

Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml

Το Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του δέρματός σας. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει ταλκ και υγρή φόρμουλα, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αφήστε το αρωματικό αφρόλουτρο Vidal να σας χαλαρώσει και να σας αναζωογονήσει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουτρού με το Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml.

Τιμή 1,67 €