• Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 1
  • Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 2
  • Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 3
  • Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 4
  • Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 5
  • Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 6
  • Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 1
  • Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 2
  • Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 3
  • Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 4
  • Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 5
  • Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNivea

Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml

Το Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml της Nivea προσφέρει μια αναζωογονητική αίσθηση και απαλό ξύρισμα. Η φρέσκια σύνθεσή του αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η μακράς διαρκείας φόρμουλα του εξασφαλίζει ένα κομψό αποτέλεσμα. Αποκτήστε το Nivea gel ξυρίσματος fresh kick 200ml για ένα απολαυστικό ξύρισμα που θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί κάθε μέρα.
15003
4005808222827
6,25 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bic ξυραφάκια twin easy 5τεμ

Τα Bic ξυραφάκια twin easy 5τεμ είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και άνετο ξύρισμα. Με τις πέντε λεπίδες τους, εξασφαλίζουν ένα λείο αποτέλεσμα σε κάθε πέρασμα. Η εργονομική τους σχεδίαση τα κάνει εύκολα στη χρήση, ενώ η υψηλή ποιότητά τους εγγυάται μακρά διάρκεια ζωής. Αποκτήστε τα Bic ξυραφάκια twin easy 5τεμ τώρα και απολαύστε ένα αποτέλεσμα επαγγελματικοϝ επιπέδου κάθε φορά που ξυρίζεστε.
Τιμή 2,24 €

Noxzema αφρός ξυρίσματος cocoa butter 300ml

Η περιποιητική σύνθεση του αφρού ξυρίσματος Noxzema Men Conditioning με Cocoa Butter, απορροφάται άμεσα και βοηθάει στην προστασία του δέρματος από την ξηρότητα και την αίσθηση τραβήγματος. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία Easy Glide & Skin Protect προσφέρει ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα.

Είναι δερματολογικά ελεγμένος.

Τιμή 3,03 €

Old spice after shave wolfthorn 100ml

Το Old Spice after shave Wolfthorn 100ml είναι ένα από τα πιο δυνατά αρώματα που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Με μια μόνο εφαρμογή, θα νιώσετε αμέσως την ενέργεια και τη δύναμη ενός αληθινού λύκου. Η μοναδική φόρμουλα του δεν αφήνει λιπαρότητα και απορροφάται γρήγορα, χαρίζοντάς σας μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το Old Spice after shave Wolfthorn 100ml σήμερα και αναδείξτε την ανδρική σας προσωπικότητα με ένα μόνο άγγιγμα.
Τιμή 14,91 €
Bic flex 5 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 1 Bic flex 5 ξυραφάκια 3τεμ Bic - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Bic flex 5 ξυραφάκια 3τεμ

Η καλύτερη απόδοση BIC στο ξύρισμα. Το BIC Flex 5 είναι το μοναδικό ξυραφάκι μίας χρήσης 5 λεπίδων, σταθμισμένο με μια σφαίρα εξισορρόπησης για εξαιρετικό έλεγχο. Πέντε κινητές λεπίδες λειτουργούν ξεχωριστά στα περιγράμματα του προσώπου σας για εξαιρετικά λεπτό ξύρισμα. Η κεφαλή του ξυραφιού περιστρέφεται σε γωνία 40 ° για να ενισχύσει περαιτέρω τον έλεγχο κατά το ξύρισμα. Περιλαμβάνει λεπίδα ακριβείας για trimming και φτάνει σε δύσκολα σημεία, όπως κάτω από τη μύτη και στα πλαϊνά, ενώ παράλληλα η καμπυλωτή, άνετη λαβή από καουτσούκ παρέχει σταθερότητα ακόμα και σε βρεγμένα χέρια.

Κανονική τιμή 7,56 € Τιμή 6,43 €
  • -1,13 €
  • -1,13 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food μέλι θυμαρίσιο 450gr

Το Arion food μέλι θυμαρίσιο 450gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη φυσική γεύση και τα θρεπτικά οφέλη του. Απολαύστε τη μοναδική γεύση του θυμαριού σε κάθε κουταλιά και ανακαλύψτε τα πολλαπλά οφέλη για την υγεία σας. Αποκτήστε το Arion food μέλι θυμαρίσιο 450gr τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να το επιλέξετε ξανά και ξανά.
Τιμή 10,90 €

Divella κανελόνια 250gr

Κανελόνια Νο.84 της εταιρίας Divella, κατάλληλα για να φτιάξετε ιδιαίτερα πιάτα.​Ετοιμάστε ένα μείγμα κρέατος, λαχανικών ή τυριού για να γεμίσετε τα κανελόνια σας. Συνιστώμενος χρόνος μαγειρέματος 8 λεπτά.

Τιμή 1,24 €

Μάκβελ παστίτσιο No2 500gr

Αποτελούν τη βάση γι’ αυτό το μοναδικό σε γεύση φαγητό. Συνθέτουν μια γεμάτη απολαυστική εμπειρία όταν συναντιούνται με τον κιμά και την κρέμα μπεσαμέλ. Ελληνικό προϊόν.

Τιμή 1,14 €

Arion food τορτελίνια με τυρί 1kg

Τα Arion food τορτελίνια με τυρί 1kg είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Με πλούσια γεύση τυριού και τέλεια υφή, αυτά τα τορτελίνια θα σας κάνουν να ξεχάσετε όλα τα άλλα. Απολαύστε τα σε μια βραστή σούπα ή με λίγη σάλτσα ντομάτας για ένα γευστικό γεύμα που θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναζήσετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Arion food!
Τιμή 6,99 €