• Nivea αφρός ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 1
  • Nivea αφρός ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 2
  • Nivea αφρός ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 3
  • Nivea αφρός ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 4
  • Nivea αφρός ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 5
  • Nivea αφρός ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 6
  • Nivea αφρός ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 7
  • Nivea αφρός ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 1
  • Nivea αφρός ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 2
  • Nivea αφρός ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 3
  • Nivea αφρός ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 4
  • Nivea αφρός ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 5
  • Nivea αφρός ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 6
  • Nivea αφρός ξυρίσματος fresh kick 200ml Nivea - 7
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNivea

Nivea αφρός ξυρίσματος fresh kick 200ml

Αφρός ξυρίσματος με σύνθεση που περιέχει μέντα φυσικής προέλευσης και νερό κάκτου. Προσφέρει άμεση αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης στο πρόσωπο και ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα. Παράλληλα, βοηθά στο άνετο και βαθύ ξύρισμα, ενώ προστατεύει από μικρο-κοψίματα και ερεθισμούς.

13146
5900017078694
4,45 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua, Isobutane, Laureth-23, Triethanolamine, Palmitic Acid, Stearic Acid, Glycerin, Opuntia Ficus-Indica Fruit Water, Tocopheryl Acetate, Menthol, Coco-Caprylate/Caprate, Hydroxypropyl Methylcellulose, PEG-7M, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Potassium Hydroxide, Butane, Propane, Silica, BHT, Piroctone Olamine, Sodium Benzoate, Citric Acid, Linalool, Limonene, Parfum, CI 42053.
Οδηγίες Χρήσης
Ανακινήστε καλά πριν την χρήση / κρατήστε το δοχείο όρθιο.
Απλώστε σε βρεγμένο πρόσωπο, κάντε απαλό μασάζ και ξυρίστε απαλά. Στη συνέχεια ξεβγάλτε με νερό.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή:
Δοχείο υπό πίεση.
Μπορεί να σπάσει αν θερμανθεί. Να διατηρείται μακριά από εστίες θερμότητας, καυτές επιφάνειες, σπίθες, φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης.
Μην καπνίζετε. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμα και μετά τη χρήση. Να προφυλάσσεται από τις ακτίνες του ήλιου. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασία ανώτερη των 50°C.
Να διατηρείται μακριά από παιδιά.
Περιέχει εύφλεκτα συστατικά σε αναλογία 4% κατά μάζα.
Εύφλεκτα υγρά ή αέρια
Στοιχεία Προμηθευτή
BEIERSDORF HELLAS Α.Ε., Θεοτοκοπούλου 4, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα – Τηλ: 210 6600000

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea gel ξυρίσματος sensitive 200ml

Ανακαλύψτε την απαλότητα και τη φρεσκάδα με το Nivea gel ξυρίσματος sensitive 200ml. Η μοναδική του φόρμουλα περιποιείται απαλά το δέρμα σας, προσφέροντας ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα. Αφήστε το Nivea gel να σας προσφέρει μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία ξυρίσματος και απολαύστε την απαλή επιδερμίδα που πάντα ονειρευόσασταν.
Τιμή 6,25 €

Bic bilama due ξυραφάκια 5τεμ

Ξυραφάκια μιας χρήσεως με στενή σταθερή κεφαλή. Άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι 2 λεπίδων με επίστρωση πολυμερούς χρωμίου. Μακρύτερη λαβή για καλύτερο κράτημα και έλεγχο.

Τιμή 1,27 €

Gillette ξυραφάκια blue 2 plus simple 4τεμ

Το ανδρικό ξυραφάκι Gillette BlueII Plus διαθέτει 2 επιχρωμιωμένες λεπίδες μακράς διαρκείας, για να μην χρειάζεται να αλλάζετε την ξυριστική μηχανή σας τόσο συχνά. Διαθέτει λιπαντική ταινία Lubrastrip που προσφέρει απαλό ξύρισμα. Το ξυραφάκι διαθέτει λαβή Easy Grip για ευκολία κινήσεων.

Τιμή 1,89 €

Nivea αφρός ξυρίσματος sensitive 250ml

Ο αφρός ξυρίσματος Nivea Sensitive 250ml είναι η ιδανική επιλογή για ένα απαλό και αποτελεσματικό ξύρισμα. Η μοναδική του φόρμουλα προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς και κοκκινίλες, ενώ παρέχει ενυδάτωση και αίσθηση φρεσκάδας. Αφήνει το δέρμα απαλό και λείο μετά το ξύρισμα, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και φρέσκοι. Αποκτήστε τον Nivea αφρό ξυρίσματος Sensitive 250ml τώρα και απολαύστε ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρ
Τιμή 2,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Ομοσπονδία ketchup φιάλη 330gr

Κέτσαπ της εταιρίας Ομοσπονδία, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτική σάλτσα σε κρεατικά και λαχανικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ντρέσινγκ.

Τιμή 1,88 €

Συμεωνίδης μιξ ξηρών καρπών 500gr

Η αναφορά "Συμεωνίδης μιξ ξηρών καρπών 500gr" αναφέρεται σε μια συσκευασία μείγματος ξηρών καρπών βάρους 500 γραμμαρίων από την εταιρεία Συμεωνίδης. Οι μίξεις ξηρών καρπών είναι δημοφιλείς ως σνακ ή συστατικά σε διάφορες συνταγές και διατροφικά προγράμματα.

Τιμή 2,78 €

Δείπνος ερυθρός ξηρός οίνος 750ml

Το κόκκινο κρασί της ετικέτας Κιντώνης είναι ξηρό με διακριτικές γεύσεις μοσχοκάρυδου και κανέλας, μέτριας οξύτητας και μαλακές τανίνες. Η αγιωργίτικη ποικιλία συνδυάζεται υπέροχα με ψητά κρέατα, σάλτσες ντομάτας και καρυκευμένες κουζίνες από τη Μέση Ανατολή μέχρι την Ινδία. Σερβίρεται στους 15-20°C.

Τιμή 2,44 €

Sidirela σχοινί απλώματος πλαστικό 10m

Το Tns σχοινί απλώματος πλαστικό 10m είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά. Με την ανθεκτική πλαστική κατασκευή του και το μήκος των 10 μέτρων, το σχοινί αυτό θα σας βοηθήσει να απλώσετε τα ρούχα σας γρήγορα και εύκολα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Tns σχοινί απλώματος πλαστικό 10m τώρα!
Τιμή 0,64 €