• Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 2kg
  • Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 2kg
  • Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 2kg
  • Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 2kg
  • Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 2kg
  • Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 2kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 2kg

Απολαύστε την απόλυτη γευστική απόλαυση με το Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 2kg! Μια νόστιμη και τραγανή επιλογή που θα σας καθηλώσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το ως σνακ στις βραδινές σας συγκεντρώσεις ή σαν υγιεινή επιλογή για τις ανάγκες του καθημερινού σας διαιτολογίου. Αποκτήστε το Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 2kg τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
23701
5203159030576
7,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food ηλιόσπορος ψημένος αλατισμένος 150gr

Απολαύστε τη γεύση του φρέσκου ηλιόσπορου, ψημένου και αλατισμένου με τον καλύτερο τρόπο από την εταιρία Arion food. Η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και θρεπτικά συστατικά. Αποκτήστε τον Arion food ηλιόσπορο ψημένο αλατισμένο 150gr τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,18 €

Bally nuts αποξηραμένα δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι 240gr

Τα Bally nuts αποξηραμένα δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι 240gr είναι ένα νόστιμο και θρεπτικό σνακ που θα σας κερδίσει με τη γεύση και την ποιότητά του. Απολαύστε τα κάθε στιγμή της ημέρας, ανεξάρτητα από τις διατροφικές σας ανάγκες. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και ικανοποίηση.
Τιμή 3,88 €

Ματίνα δαμάσκηνα 200gr

Αποξηραμένα δαμάσκηνα της εταιρείας Matina, τα οποία έχουν σχήμα ελλειψοειδές, μωβ χρώμα και γλυκιά γεύση. Μπορούν να καταναλωθούν σκέτα ως ένα γλυκό σνακ, αλλά και να συνδυαστούν με γιαούρτι, δημητριακά, αλλά και σε αλμυρές ή γλυκιές παρασκευές. Αποτελούν καλή πηγή βιταμινών, έχουν υψηλή αντιοξειδωτική ικανότητα και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες με αποτέλεσμα να συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου.

Βάρος: 200gr

Τιμή 4,10 €

Arion food φυστίκια κελυφωτά ψημένα αλατισμένα 1kg

Τα φυστίκια κελυφωτά ψημένα αλατισμένα 1kg της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και θρεπτικό σνακ. Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε τα μόνα τους ως ένα υγιεινό σνακ ή προσθέστε τα σε σαλάτες και φαγητά για έναν επιπλέον χορταστικό παράγοντα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Arion food!
Τιμή 35,46 €

Arion food κράνμπερι αποξηραμένα ζαχαρωμένα 200gr

Τα Arion food cranberries είναι ένα απολαυστικό σνακ που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Με την γλυκιά τους γεύση και την τραγανή υφή, αυτά τα αποξηραμένα ζαχαρωμένα κράνμπερι θα σας κάνουν να τα θέλετε κάθε μέρα. Προσθέστε τα στο πρωινό σας δημητριακά ή απλά απολαύστε τα ως σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αγοράστε τώρα τα Arion food cranberries και απολαύστε τη γεύση τους!
Τιμή 2,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Gelee καραμέλες ζελέ φρούτων 1kg

Οι GELLE ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΖΕΛΕ 1kg. - (ΦΡΟΥΤΑ) είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε γεύσεις φρούτων σε κάθε δείγμα. Με την πλούσια γεύση και το μοναδικό άρωμά τους, αυτές οι καραμέλες θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να ταξιδεύετε σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε τις σήμερα και αφήστε τη γλυκιά γεύση τους να σας συνοδεύει σε κάθε σας στιγμή.
Τιμή 5,43 €

Okf aloe vera sugar free με μάνγκο 500ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα του αλόης και την εξωτική γεύση του μάνγκο σε κάθε γουλιά. Απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε το!

Τιμή 1,21 €

Κάθριν λουλάκι λευκαντικό υγρό 275ml

Το Κάθριν λουλάκι λευκαντικό υγρό 275ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε λάμψη και φρεσκάδα στα ρούχα σας. Η μοναδική του φόρμουλα εξασφαλίζει λευκά ρούχα που διαρκούν, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά που διαρκεί, κάνοντας τα ρούχα σας να αισθάνονται φρέσκα και καθαρά. Αποκτήστε το Κάθριν λουλάκι λευκαντικό υγρό 275ml τώρα και ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας με ένα μόνο κλικ!

Τιμή 3,85 €

Tesori αφρόλουτρο muschio bianco 500ml

Αφροντούς, με έντονα αρώματα από μόσχο και κεχριμπάρι να δένουν αρμονικά, χαϊδεύει το δέρμα αφήνοντας μια μεθυστική αίσθηση που διαρκεί.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 3,84 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη κίτρινη 750ml

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Spark, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 0,84 €