• 7 Days bake rolls με ντομάτα και ελιά 150gr
  • 7 Days bake rolls με ντομάτα και ελιά 150gr
  • 7 Days bake rolls με ντομάτα και ελιά 150gr
  • 7 Days bake rolls με ντομάτα και ελιά 150gr
  • 7 Days bake rolls με ντομάτα και ελιά 150gr
  • 7 Days bake rolls με ντομάτα και ελιά 150gr
  • 7 Days bake rolls με ντομάτα και ελιά 150gr
  • 7 Days bake rolls με ντομάτα και ελιά 150gr
  • 7 Days bake rolls με ντομάτα και ελιά 150gr
  • 7 Days bake rolls με ντομάτα και ελιά 150gr
Δείτε όλα τα προϊόντα της7 Days

7 Days bake rolls με ντομάτα και ελιά 150gr

42285
7622202016332
1,75 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Serenata γκοφρέτα με διπλή σοκολάτα 20x48gr

Η Serenata γκοφρέτα με διπλή σοκολάτα 20x48gr της εταιρίας Bingo είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αγαπούν τη γλυκιά απόλαυση. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας και το τραγανό γκοφρέ, θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τώρα τη Serenata γκοφρέτα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 15,87 €

Παπαδοπούλου μπισκότα mini γεμιστά με σοκολάτα 230x8,2gr

Οι παπαδοπούλου μπισκότα mini γεμιστά με σοκολάτα είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ! Με την απολαυστική γέμιση σοκολάτας και το τραγανό μπισκότο, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τη γεύση τους να σας ταξιδέψει!
Τιμή 22,09 €

Amaretti classic minis σακούλα γκοφρετάκια με γέμιση κρέμα κακάο 165gr

Τα γλυκίσματα που αγαπάμε μικροί και μεγάλοι

Ζάχαρη, φυτικά λίπη (φοινικέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο), αλεύρι σίτου (περιέχει γλουτένη), αποβουτυρωμένο κακάο σε σκόνη (4%), γάλα άπαχο σε σκόνη (περιέχει λακτόζη), ορρός γάλακτος σε σκόνη (περιέχει λακτόζη), άμυλο αραβοσίτου, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, σογιάλευρο, διογκωτικό αρτοποιίας: όξινο ανθρακικό νάτριο, αλάτι, αρωματική ύλη: βανιλλίνη, χρωστική ουσία: εναμμώνιο θειώδες καραμελόχρωμα.

Μπορεί να περιέχει ίχνη αραχίδας (αράπικο φιστίκι), καρπών με κέλυφος, σπόρων σησαμιού και προϊόντα αυτών.

Τιμή 2,20 €

Milka μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας 135gr

Είτε πρόκειται για ένα μικρό σνακ ή για να μοιραστείτε με φίλους, το Milka Choco Cookie είναι το σωστό προιόν. Το μπισκότο με πλιγούρι βρώμης και μοναδικά κομμάτια σοκολάτας Milka είναι τυλιγμένο σε συσκευασία που μπορεί να επανασφραγιστεί και υπόσχεται μοναδική γευστική εμπειρία.

Τιμή 1,37 €

Αλλατίνη πτι-μπερ χωρίς ζάχαρη 3x225gr

Η Αλλατίνη πτι-μπερ χωρίς ζάχαρη 3x225gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν νόστιμο και υγιεινό σνακ. Με τη μοναδική της γεύση και την απαλή υφή, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να έχετε βρει το θησαυρό σας. Απολαύστε την σε κάθε σας διάλειμμα και ανακαλύψτε την απόλαυση χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την Αλλατίνη πτι-μπερ χωρίς ζάχαρη 3x225gr και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 4,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol απολυμαντικό επιφανειών surface cleanser 500ml

Το Dettol surface cleanser απολυμαντικό επιφανειών 500ml της εταιρίας Dettol είναι η ιδανική επιλογή για καθαρισμό και απολύμανση των επιφανειών σας. Με ισχυρή φόρμουλα που εξουδετερώνει τα μικρόβια και τα βακτήρια, αφήνει τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στον χώρο σας την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας και υγιεινής.

Τιμή 1,77 €

Bravo ελληνικός καφές κλασικός 193gr

Ο Bravo Κλασικός φτιάχνεται από τις εκλεκτότερες ποικιλίες καφέ και καβουρδίζεται με μεράκι, αργά και σταθερά. Ένας αυθεντικός καφές με γεμάτη γεύση και πλούσιο άρωμα.

Τιμή 4,58 €

Cook n fry αντικολλητικό χαρτί για φριτέζα αέρα 20cm 25τεμ

Το Cook n fry αντικολλητικό χαρτί για φριτέζα αέρα 20cm 25τεμ είναι το απόλυτο απαραίτητο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα. Με την εξαιρετική του ποιότητα και αντοχή, εξασφαλίζει ότι τα φαγητά σας θα είναι πάντα τέλεια ψημένα και χωρίς να κολλάνε. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε το μαγείρεμα χωρίς το άγχος του καθαρισμού μετά! Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε τις γεύσεις σας!
Τιμή 2,26 €

Maggi νοστιμιά καρύκευμα τροφίμων σε σκόνη 1,1kg

Το Maggi νοστιμιά καρύκευμα τροφίμων σε σκόνη 1,1kg είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας! Με τη μοναδική του σύνθεση από μπαχαρικά και μπόλικη γεύση, θα μετατρέψει κάθε γεύμα σε μια απόλαυση για τις αισθήσεις σας. Απολαύστε πιάτα γεμάτα γεύση και αρωματικά, με το Maggi νοστιμιά καρύκευμα τροφίμων σε σκόνη 1,1kg από την εταιρία Maggi.
Τιμή 12,30 €