• Cook n fry αντικολλητικό χαρτί για φριτέζα αέρα 20cm 25τεμ  - 1
  • Cook n fry αντικολλητικό χαρτί για φριτέζα αέρα 20cm 25τεμ  - 2
  • Cook n fry αντικολλητικό χαρτί για φριτέζα αέρα 20cm 25τεμ  - 1
  • Cook n fry αντικολλητικό χαρτί για φριτέζα αέρα 20cm 25τεμ  - 2

Cook n fry αντικολλητικό χαρτί για φριτέζα αέρα 20cm 25τεμ

Το Cook n fry αντικολλητικό χαρτί για φριτέζα αέρα 20cm 25τεμ είναι το απόλυτο απαραίτητο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα. Με την εξαιρετική του ποιότητα και αντοχή, εξασφαλίζει ότι τα φαγητά σας θα είναι πάντα τέλεια ψημένα και χωρίς να κολλάνε. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε το μαγείρεμα χωρίς το άγχος του καθαρισμού μετά! Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε τις γεύσεις σας!
33737
5202054473563
2,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vileda αντικολλητικό χαρτί 8m

Το αντικολλητικό χαρτί Vileda 8m είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με μήκος 8 μέτρων, διαθέτει υψηλή ποιότητα και απόδοση. Ξεχάστε τις ανησυχίες σας για το κολλημένο φαγητό στην κατσαρόλα σας και απολαύστε το μαγείρεμα χωρίς να ανησυχείτε. Αγοράστε το Vileda αντικολλητικό χαρτί 8m τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και αποτελεσματική.
Τιμή 3,00 €
Sanitas αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα Sanitas - 1 Sanitas αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα Sanitas - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Sanitas αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα

Το Αντικολλητικό χαρτί ψησίματος Sanitas κομμένο σε φύλλα ενός μέσου ταψιού έτοιμα για χρήση προστατεύει τα φαγητά και τα γλυκά, καθώς χάρη στις εξαιρετικές αντικολλητικές του ιδιότητες δεν κολλάνε στο χαρτί κατά το ψήσιμο.

Σας βοηθά να μαγειρέψετε νόστιμα και υγιεινά χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με λάδι ή βούτυρο πριν το βάλετε στο φούρνο, ενώ παράλληλα διατηρεί τα σκεύη καθαρά.

Κανονική τιμή 2,29 € Τιμή 2,18 €
  • -0,11 €
  • -0,11 €

Food pack αντικολλητικό χαρτί premium 50m x 38cm

Το Food pack αντικολλητικό χαρτί premium 50m x 38cm είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε μαγειρική σας δημιουργία! Με αυτό το υψηλής ποιότητας χαρτί, μπορείτε να μαγειρέψετε χωρίς το φόβο του κολλήματος και της αποκόλλησης. Ξεχάστε το μπερδεμένο καθάρισμα μετά το μαγείρεμα - απλά τυλίξτε το φαγητό σας σε αυτό το αντικολλητικό χαρτί και απολαύστε το γεύμα σας χωρίς αναστάτωση. Αποκτήστε το Food pack αντικολλητικό χαρτί premium της εταιρίας Foodpack τώρα και αν?
Τιμή 5,33 €

Αντικολλητικό χαρτί για air fryer 20x4,5cm 100τεμ

Ανανεώστε την εμπειρία μαγειρέματος σας με το αντικολλητικό χαρτί για το air fryer! Με μέγεθος 20x4,5εκ και 100 τεμάχια, απολαύστε υγιεινά γεύματα χωρίς το άγχος του κολλήματος. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία στο μαγείρεμα!
Τιμή 2,62 €

Κορυφαία προϊόντα

Zaxuska τομάτα τουρσί 1kg

Η τομάτα τουρσί 1kg είναι το τέλειο συνοδευτικό για κάθε γεύμα. Με την πλούσια γεύση και την τραγανή υφή της, θα κάνει κάθε γεύμα σας αξέχαστο. Απολαύστε την μόνη της ή προσθέστε την σε σαλάτες, σάντουιτς και άλλα πιάτα για μια εκρηκτική γεύση. Αποκτήστε τώρα την τομάτα τουρσί 1kg και αναβαθμίστε την γαστρονομική εμπειρία σας!
Τιμή 3,05 €

Libresse σερβιέτες long ultra thin 8τεμ

Μόνο οι σερβιέτες Libresse διαθέτουν την τεχνολογία SecureFit με ένα μοναδικό σχήμα, σχεδιασμένες για να εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα σας. Η σερβιέτα κινείται μαζί με το σώμα σας και μένει στη θέση της αφού έχει μακρύτερα φτερά για απόλυτη προστασία από διαρροές.

Τιμή 1,16 €

Θράκη παραδοσιακός ξινός τραχανάς 500gr

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση της Θρακιώτικης κουζίνας με τον "Θράκη παραδοσιακό ξινό τραχανά 500γρ". Αυτός ο ξινός τραχανάς, κατασκευασμένος σύμφωνα με παραδοσιακούς τρόπους, προσφέρει μια εκλεπτυσμένη και αυθεντική γευστική εμπειρία.

Τιμή 1,89 €

Προτιμώ ρεβύθια μέτρια 500gr

Ρεβύθια τα οποία περιέχουν πρωτεΐνες ισάξιες του κρέατος, ενώ παράλληλα είναι πηγή φυλλικού οξέος, βιταμίνης Β9 που είναι απαραίτητη για τον μεταβολισμό των κυττάρων. Τα ρεβύθια πρέπει να μαγειρεύονται με τη φλούδα, γιατί σε αυτή βρίσκονται το μεγαλύτερο ποσοστό του ασβεστίου και οι αδιάλυτες φυτικές ίνες.

Τιμή 1,61 €

My popcorn ποπ κορν με μπλε τυρί & μπέικον 200gr

Το My Popcorn ποπ κορν με μπλε τυρί & μπέικον 200gr είναι ένα απολαυστικό σνακ που συνδυάζει την αλμυρή γεύση του μπέικον με το πλούσιο μπλε τυρί. Με κάθε δαγκωνιά θα απολαύσετε την τέλεια ισορροπία γεύσεων που θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναδοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το My Popcorn ποπ κορν με μπλε τυρί & μπέικον 200gr τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,16 €