• Agrino καλαμπογκοφρέτα ατομική 33gr
  • Agrino καλαμπογκοφρέτα ατομική 33gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgrino

Agrino καλαμπογκοφρέτα ατομική 33gr

Η Agrino καλαμποκοφρέτα ατομική 33gr είναι η τέλεια λύση για ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ. Με την πλούσια γεύση της καλαμποκοφρέτας και την ευκολία που προσφέρει η μονοπλευρική συσκευασία, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την Agrino καλαμποκοφρέτα ατομική 33gr σε κάθε σας διάλειμμα και ανανεώστε τις ενέργειες σας με γεύση και ποιότητα.
26579
5201502230048
0,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ferrero nutella spread go 52gr

Κολατσιό με βάση την κρέμα φουντουκιού και κακάο και τραγανιστά μπαστουνάκια με βύνη. Όλη η απόλαυση της Nutella® με κριτσίνια, τώρα εκτός σπιτιού!

Τιμή 1,77 €

Βιολάντα μπισκότα soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη με φουντούκια & σοκολάτα 180gr

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των Βιολάντα μπισκότων soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη, γεμάτα με φουντούκια και σοκολάτα. Μια απόλαυση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα μπισκότα και θα σας κερδίσει με την υπέροχη γεύση της. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης και απόλαυσης!
Τιμή 1,94 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ κουβάς σφουγγαρίσματος χωρίς στίφτη No227 16lt

Ο κύκλωψ κουβάς σφουγγαρίσματος χωρίς στίφτη No227 χωρητικότητας 16 λίτρων είναι η ιδανική λύση για το σφουγγάρισμα και τον καθαρισμό του χώρου σας. Με αρκετό χώρο για να χωρέσει τα σφουγγάρια, τις σκούπες και άλλα καθαριστικά εργαλεία, αυτός ο κουβάς είναι πρακτικός και λειτουργικός.

Τιμή 3,06 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου mystical garden 19ml

Η ανταλλακτική μύτη Air Wick 19ml Mystical Garden θα σας μεταφέρει σε ένα μαγικό κήπο γεμάτο αρώματα φρεσκάδας και ευεξίας. Αφήστε το άρωμα να σας οδηγήσει σε έναν κόσμο ονειρικών στιγμών και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τη μαγεία να μπει στον χώρο σας!

Τιμή 3,00 €

Maki chloro ultra υγρό χλώριο με λεμόνι 4lt

Το Maki chloro ultra υγρό χλώριο με λεμόνι 4lt είναι η ιδανική λύση για την απολύμανση του σπιτιού σας. Με άρωμα λεμονιού που αναζωογονεί το περιβάλλον, αφήνει τα επιφανειακά καθαρά και απαλά. Αποκτήστε το τώρα και δώστε λάμψη και φρεσκάδα σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον!
Τιμή 3,12 €

The littlies τέμπερα 7,5ml 12 χρώματα

Ζωηρά χρώματα για ατελείωτο δημιουργικό παιχνίδι! Αποκτήστε τα 12 χρώματα της σειράς The Littles για να δημιουργήσετε μοναδικά έργα τέχνης. Η μικρή τους μέγεθος τους κάνει ιδανικά για παιδιά, ενώ η ποιότητά τους εξασφαλίζει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε τη χαρά της ζωγραφικής με τα The littlies τέμπερα!
Τιμή 3,11 €

Bodycare σερβιέτα ελαφριάς ακράτειας super 40τεμ

Οι σερβιέτες ελαφριάς ακράτειας είναι υγιεινοί υγροαπορροφητικοί υγιεινοί ενδιάμεσοι δίσκοι που σχεδιάστηκαν για να αντιμετωπίσουν την ακράτεια ούρων και τις μικρές απώλειες ούρων που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτοί οι δίσκοι διαθέτουν ειδικές υποαλλεργικές και ανθεκτικές επιφάνειες που παραμένουν ξηρές και αναζωογονημένες ακόμα και μετά από αναπνοή.

Τιμή 4,82 €