Μπισκότα - Γκοφρέτες - Κέικ

Ενεργά φίλτρα

7 days bake rolls με sour cream & κρεμμύδι 80gr

Τα Bake Rolls 80gr σε γεύση sour cream & onion θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να τα απολαύσετε με κάθε δάγκωμα. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης ανάμεσα στο γλυκό της κρέμας και την καυτερή πινελιά του κρεμμυδιού, αυτά τα Bake Rolls θα γίνουν η αδυναμία σας. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με ένα ποτήρι κρύο αναψυκτικό για μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε ένα νόστιμο σνακ που δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε!
Τιμή 0,68 €

7 Days bake rolls με αλάτι 80gr

Τα 7DAYS Bake Rolls παρασκευάζονται από ψωμί, κομμένο σε λεπτές φέτες και διπλοφουρνισμένο για έξτρα τραγανότητα. Εμπλουτίζονται με υπέροχες γεύσεις και καρυκεύματα ποιότητας που διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μοναδικών αρωμάτων για καθημερινή απόλαυση σε διαφορετικές περιστάσεις.

Τιμή 0,68 €

7 Days bake rolls με μπέικον 80gr

Τα 7DAYS Bake Rolls παρασκευάζονται από ψωμί, κομμένο σε λεπτές φέτες και διπλοφουρνισμένο για έξτρα τραγανότητα. Εμπλουτίζονται με υπέροχες γεύσεις και καρυκεύματα ποιότητας που διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μοναδικών αρωμάτων για καθημερινή απόλαυση σε διαφορετικές περιστάσεις.

Τιμή 0,68 €

7 Days bake rolls με ντομάτα, ελιά & ρίγανη 80gr

Τα 7DAYS Bake Rolls παρασκευάζονται από ψωμί, κομμένο σε λεπτές φέτες και διπλοφουρνισμένο για έξτρα τραγανότητα. Εμπλουτίζονται με υπέροχες γεύσεις και καρυκεύματα ποιότητας που διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μοναδικών αρωμάτων για καθημερινή απόλαυση σε διαφορετικές περιστάσεις.

Τιμή 0,68 €

7 Days bake rolls με πίτσα 80gr

Τα 7DAYS Bake Rolls παρασκευάζονται από ψωμί, κομμένο σε λεπτές φέτες και διπλοφουρνισμένο για έξτρα τραγανότητα. Εμπλουτίζονται με υπέροχες γεύσεις και καρυκεύματα ποιότητας που διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μοναδικών αρωμάτων για καθημερινή απόλαυση σε διαφορετικές περιστάσεις.

Τιμή 0,68 €

7 days mini bake rolls με μπάρμπεκιου 150gr

Τα 7 days mini bake rolls με μπάρμπεκιου 150gr είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση του μπάρμπεκιου και το τραγανό τους τραγανότητα, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με φίλους και οικογένεια. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,85 €

Agrino καλαμπογκοφρέτα 120gr

Οι Καλαμπογκοφρέτες Agrino περιέχουν 92.5% καλαμπόκι, 7% ρύζι και αλάτι Μεσολογγίου. Έχουν χαμηλά λιπαρά, αποτελούν πηγή φυτικών ινών και ψευδαργύρου και διαθέτουν υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο, μαγνήσιο και μαγγάνιο. Δεν περιέχουν γλουτένη και είναι κατάλληλες για vegans.

Τιμή 1,58 €

Agrino καλαμπογκοφρέτα ατομική 33gr

Η Agrino καλαμποκοφρέτα ατομική 33gr είναι η τέλεια λύση για ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ. Με την πλούσια γεύση της καλαμποκοφρέτας και την ευκολία που προσφέρει η μονοπλευρική συσκευασία, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την Agrino καλαμποκοφρέτα ατομική 33gr σε κάθε σας διάλειμμα και ανανεώστε τις ενέργειες σας με γεύση και ποιότητα.
Τιμή 0,60 €

Agrino ρυζογκοφρέτα mini με pizza 50gr

Οι mini ρυζογκοφρέτες της Agrino σέβονται και ικανοποιούν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για απόλαυση χωρίς ενοχές, αφού είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, περιέχουν λιγότερο από 100 θερμίδες ανά μερίδα, ενώ δεν περιέχουν γλουτένη.

Τιμή 1,04 €

Agrino ρυζογκοφρέτα επτάσπορη 110gr

Ρυζογκοφρέτες Agrino επτάσπορες, έχουν χαμηλά λιπαρά και είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες. Αποτελούν σημαντική πηγή ψευδαργύρου και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο, μαγνήσιο και μαγγάνιο. Χωρίς γλουτένη κατάλληλες για vegan, τo πακέτο περιλαμβάνει 15 τεμάχια.

Τιμή 1,58 €

Agrino ρυζογκοφρέτα κλασική 100gr

Η κλασική ρυζογκοφρέτα στα καλύτερά της, φρέσκια και τραγανή από ελληνικό καστανό ρύζι, ελαφρώς αλατισμένη με αλάτι Μεσολογγίου.

Χωρίς γλουτένη, πηγή φυτικών ινών.

Τιμή 1,58 €

Amaretti classic minis σακούλα γκοφρετάκια με γέμιση κρέμα κακάο 165gr

Τα γλυκίσματα που αγαπάμε μικροί και μεγάλοι

Ζάχαρη, φυτικά λίπη (φοινικέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο), αλεύρι σίτου (περιέχει γλουτένη), αποβουτυρωμένο κακάο σε σκόνη (4%), γάλα άπαχο σε σκόνη (περιέχει λακτόζη), ορρός γάλακτος σε σκόνη (περιέχει λακτόζη), άμυλο αραβοσίτου, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, σογιάλευρο, διογκωτικό αρτοποιίας: όξινο ανθρακικό νάτριο, αλάτι, αρωματική ύλη: βανιλλίνη, χρωστική ουσία: εναμμώνιο θειώδες καραμελόχρωμα.

Μπορεί να περιέχει ίχνη αραχίδας (αράπικο φιστίκι), καρπών με κέλυφος, σπόρων σησαμιού και προϊόντα αυτών.

Τιμή 2,20 €

Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 125gr

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης με τις Amaretti classic γκοφρέτες της εταιρίας Bingo. Η γέμιση κρέμας κακάο θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει κάθε μπουκιά από αυτό το νόστιμο γλυκό. Αποκτήστε τώρα τις Amaretti classic γκοφρέτες και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση στο γεύμα σας.
Τιμή 1,60 €

Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 12x68gr

Η Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 12x68gr της εταιρίας Bingo είναι ένα απολαυστικό γλυκό προϊόν που σίγουρα θα σας κερδίσει. Η λεπτή γκοφρέτα συνδυάζεται με την πλούσια κρέμα κακάο, δημιουργώντας μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την ως επιδόρπιο με έναν καφέ ή τσάι, ή ακόμα και σαν γλυκό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή τη νόστιμη γκοφρέτα και να απολαύσετε τη γλυκιά γεύση της!
Τιμή 8,06 €

Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 15x45gr

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης με τις Amaretti classic γκοφρέτες της Bingo! Κάθε δαντελωτή γκοφρέτα είναι γεμάτη με πλούσια κρέμα κακάο που θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε τώρα το δικό σας πακέτο 15x45gr για ατελείωτες στιγμές γεύσης!
Τιμή 6,79 €

Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα φουντουκιού 12x68gr

Απολαύστε την απίστευτη γεύση των Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα φουντουκιού 12x68gr της εταιρίας Bingo. Ένα νόστιμο γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαμβάνετε σε κάθε διάλειμμα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση που προσφέρει! Μην το χάσετε!
Τιμή 8,06 €

Amaretti γκοφρετάκια choco love extra 125gr

Τα Bingo amaretti γκοφρετακια 125gr, choco love extra σοκολατα σακουλα είναι τα απόλυτα απολαυστικά γλυκίσματα που θα σας κάνουν να τα θέλετε κάθε μέρα. Με την απίστευτη γεύση τους και την ζουμερή υφή τους, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα λατρέψετε αμέσως. Αποκτήστε τα τώρα και αφήστε τα να σας κάνουν να χαμογελάτε κάθε φορά που τα απολαμβάνετε. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την γεύση τους σε κάθε μπουκιά.
Τιμή 1,60 €

Anna faggio cafe crisp ατομικά μπισκότα για καφέ 25τεμ 150gr

Ανανεωτικά μπισκότα Anna Faggio Cafe Crisp για να συνοδεύσουν τέλεια τον καφέ σας. Απολαύστε την τραγανή γεύση και το αρωματικό άρωμα αυτών των μοναδικών μπισκότων, που θα σας κάνουν να θέλετε να τα αγοράσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τώρα τα δικά σας 25 ατομικά μπισκότα σε συσκευασία 150gr και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,81 €

Bevelini πουράκια φουντουκιού 400gr

Το Bevelini πουράκι φουντούκι 400gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο. Με την πλούσια γεύση του φουντουκιού και την τραγανή υφή του, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του Bevelini πουρακιού φουντουκιού 400gr!
Τιμή 3,08 €

Biscomania γκοφρετάκια με κρέμα κακάο 250gr

Τα Biscomania γκοφρετάκια με κρέμα κακάο 250gr είναι η απόλυτη απόλαυση για το γλυκό σας διάλειμμα. Με την απίστευτα πλούσια και γευστική κρέμα κακάο που ξεχειλίζει από κάθε δαγκωνιά, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γλυκό. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερα και περισσότερα. Biscomania - Για αυτούς που απολαμβάνουν τα καλύτερα γλυκά!
Τιμή 1,53 €

Biscomania γκοφρετάκια με κρέμα φουντούκι 250gr

Τα Biscomania γκοφρετάκια με κρέμα φουντούκι 250gr είναι η τέλεια επιλογή για μια γλυκιά απόλαυση! Με λαχταριστή κρέμα φουντουκιού που λιώνει στο στόμα και το τραγανό γκοφρέτο, θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε τα ως σνακ μεταξύ γεύματων ή συνοδεύστε τους καφέ σας με μια γλυκιά νότα. Αγοράστε τα τώρα και αφήστε τη γεύση τους να σας κερδίσει!
Τιμή 1,53 €

Bonora γκοφρέτα με κρέμα κακάο 180gr

Ζουμερή γκοφρέτα με γεύση κακάο που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της απόλαυσης. Η Bonora σας παρουσιάζει ένα προϊόν που συνδυάζει την τραγανή υφή της γκοφρέτας με την κρεμώδη γεύση του κακάο. Απολαύστε την σε κάθε σας διάθεση, σε κάθε στιγμή της ημέρας. Αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση με την Bonora γκοφρέτα με κρέμα κακάο 180gr.
Τιμή 1,19 €

Bonora γκοφρέτα με κρέμα λεμονιού 180gr

Η Bonora γκοφρέτα με κρέμα λεμονιού 180gr είναι το τέλειο γλυκό για να απολαύσετε σε κάθε σας διάθεση. Η λεμονάδα ξυπνά τις αισθήσεις σας και σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε την Bonora γκοφρέτα με κρέμα λεμονιού 180gr και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την μοναδική γεύση της!
Τιμή 1,19 €

Bonora γκοφρέτα με κρέμα φράουλας 180gr

Η Bonora γκοφρέτα με κρέμα φράουλας 180gr είναι το τέλειο γλυκό για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή και γεμάτη γεύση της φράουλας να συνδυάζεται με το τραγανό γκοφρέτα, δημιουργεί μια απόλαυση που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με φίλους και οικογένεια. Αγοράστε τώρα την Bonora γκοφρέτα με κρέμα φράουλας 180gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,19 €

Bonora γκοφρέτα με σοκολάτα υγείας 33gr

Η Bonora γκοφρέτα με σοκολάτα υγείας 33gr θα σας κάνει να νιώσετε σαν να γευματίζετε ένα εξαιρετικά πλούσιο σοκολατένιο γλυκό, αλλά με την προστιθέμενη αξία της υγείας. Κάθε δάγκωμα προσφέρει μια απόλαυση γεύσης που θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία γεύσης και υγείας με την Bonora γκοφρέτα με σοκολάτα υγείας 33gr.
Τιμή 0,32 €

Borggreve μπισκότα kaffee kranze 250gr

Τα Borggreve μπισκότα kaffee kranze 250gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με την πλούσια γεύση του καφέ και την τραγανή υφή τους, αυτά τα μπισκότα θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα παριζιάνικο καφενείο. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με φίλους και οικογένεια. Αγοράστε τα Borggreve μπισκότα kaffee kranze 250gr σήμερα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,66 €

Bounty μπισκότα secret center 132gr

Τα Bounty μπισκότα secret center 132gr της εταιρίας Bounty είναι ένα απολαυστικό γλυκό που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Με το μοναδικό του γέμιση στο κέντρο και την αφράτη υφή του, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Απολαύστε τη γεύση και την ποιότητα των Bounty μπισκότων και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει ένα γλυκό ταξίδι που δε θα ξεχάσετε εύκολα.
Τιμή 2,63 €

Caprice πουράκια 115gr

Τραγανή γκοφρέτα και απαλή γέμιση που λιώνει στο στόμα και απογειώνει τις αισθήσεις. Μία μοναδική συνταγή που σε ξεσηκώνει και σε κάνει να μην μπορείς να φας μόνο ένα… Ιδανική επιλογή για εσένα και την παρέα σου, σε καθημερινές αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές. Ένα όνομα με μεγάλη ιστορία, μια συνταγή που αγαπήθηκε όσο καμιά άλλη, μια γλυκιά λατρεία!

Τιμή 1,76 €
Caprice πουράκια 250gr Παπαδοπούλου - 1 Caprice πουράκια 250gr Παπαδοπούλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Caprice πουράκια 250gr

Τραγανή γκοφρέτα και απαλή γέμιση που λιώνει στο στόμα και απογειώνει τις αισθήσεις. Μία μοναδική συνταγή που σε ξεσηκώνει και σε κάνει να μην μπορείς να φας μόνο ένα… Ιδανική επιλογή για εσένα και την παρέα σου, σε καθημερινές αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές. Ένα όνομα με μεγάλη ιστορία, μια συνταγή που αγαπήθηκε όσο καμιά άλλη, μια γλυκιά λατρεία!

Κανονική τιμή 3,32 € Τιμή 2,78 €
  • -0,54 €
  • -0,54 €

Caprice πουράκια 2x115gr

Τραγανή γκοφρέτα και απαλή γέμιση που λιώνει στο στόμα και απογειώνει τις αισθήσεις. Μία μοναδική συνταγή που σε ξεσηκώνει και σε κάνει να μην μπορείς να φας μόνο ένα… Ιδανική επιλογή για εσένα και την παρέα σου, σε καθημερινές αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές.

Τιμή 3,51 €

Caprice πουράκια 400gr

Πουράκια Caprice, με τραγανή γκοφρέτα και απαλή γέμιση σοκολάτας που λιώνει στο στόμα. Με την κλασσική γεύση που τα χαρακτηρίζει και την πρακτική συσκευασία, αποτελούν ιδανικό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας.

Τιμή 4,04 €
Caprice πουράκια cappuccino 250gr Παπαδοπούλου - 1 Caprice πουράκια cappuccino 250gr Παπαδοπούλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Caprice πουράκια cappuccino 250gr

Caprice Cappuccino με γεύση καφέ. Ένας ανεπανάληπτος συνδυασμός τραγανής γκοφρέτας και βελούδινης γέμισης κρέμας φουντουκιού και κακάο που λιώνει στο στόμα και απογειώνει τις αισθήσεις. Ιδανική επιλογή για εσένα και την παρέα σου, σε καθημερινές αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές. Απόλαυσε τα αγαπημένα σου Caprice και παγωμένα!

Κανονική τιμή 3,72 € Τιμή 3,23 €
  • -0,49 €
  • -0,49 €
Caprice πουράκια με 30% λιγότερη ζάχαρη 250gr Παπαδοπούλου - 1 Caprice πουράκια με 30% λιγότερη ζάχαρη 250gr Παπαδοπούλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Caprice πουράκια με 30% λιγότερη ζάχαρη 250gr

Τα Caprice πουράκια με 30% λιγότερη ζάχαρη 250gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια λιγότερο γλυκιά, αλλά εξίσου νόστιμη επιλογή σνακ. Απολαύστε την απίστευτη γεύση τους χωρίς την επιβάρυνση της υπερβολικής ζάχαρης και αφεθείτε σε μια απολαυστική εμπειρία γεύσης. Αγοράστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά!

Κανονική τιμή 3,72 € Τιμή 3,23 €
  • -0,49 €
  • -0,49 €
Caprice πουράκια με βανίλια 250gr Παπαδοπούλου - 1 Caprice πουράκια με βανίλια 250gr Παπαδοπούλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Caprice πουράκια με βανίλια 250gr

Ένας ανεπανάληπτος συνδυασμός τραγανής γκοφρέτας και βελούδινης γέμισης κρέμας φουντουκιού και κακάο που λιώνει στο στόμα και απογειώνει τις αισθήσεις. Ιδανική επιλογή για εσένα και την παρέα σου, σε καθημερινές αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές. Σε δύο απολαυστικές γεύσεις: Caprice με κρέμα πραλίνας φουντουκιού και Caprice Dark με κρέμα με γεύση μαύρης σοκολάτας. Το αγαπημένο σου Caprice τώρα και σε ΝΕΑ γεύση βανίλια! Απόλαυσε το Caprice Vanilla και παγωμένο! Ένα όνομα με μεγάλη ιστορία, μια συνταγή που αγαπήθηκε όσο καμιά άλλη, μια γλυκιά λατρεία!

Κανονική τιμή 3,72 € Τιμή 3,23 €
  • -0,49 €
  • -0,49 €

Chipicao μπισκότα γεμιστά με κρέμα κακάο 50gr

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των Chipicao γεμιστών μπισκότων 50gr με κρέμα κακάο. Ένα νόστιμο σνακ που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το ως επιδόρπιο ή ως σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε δαγκωματιά και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεύσεων.
Τιμή 0,73 €

Crich μπισκότα costarica & cacao 1kg

Απολαύστε την απόλυτη λιχουδιά με τα Crich μπισκότα costarica & cacao 1kg! Με την πλούσια γεύση του κακάο και την προσθήκη του αγνού κακάο από την Costa Rica, αυτά τα μπισκότα θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε τα Crich μπισκότα costarica & cacao 1kg τώρα!
Τιμή 2,84 €

Crich μπισκότα zuccherini 1kg

Τα Crich μπισκότα zuccherini 1kg είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα γλυκό διάλειμμα κάθε στιγμή της ημέρας. Με την πλούσια γεύση και την τραγανή υφή τους, αυτά τα μπισκότα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τα Crich μπισκότα zuccherini 1kg τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,84 €

Crispy balance καλαμπογκοφρέτα 105gr

Η Crispy balance καλαμποκοφρέτα 105gr είναι ένα νόστιμο και τραγανό προϊόν που θα σας καταπλήξει με τη μοναδική του γεύση. Απολαύστε την τελεία ισορροπία γεύσης και θρεπτικών συστατικών με αυτήν την απολαυστική καλαμποκοφρέτα. Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης με τη Crispy balance καλαμποκοφρέτα 105gr!
Τιμή 1,28 €
Crispy king καλαμπογκοφρέτα 110gr Crispy king - 1 Crispy king καλαμπογκοφρέτα 110gr Crispy king - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Crispy king καλαμπογκοφρέτα 110gr

Η Crispy king καλαμπογκοφρέτα 110gr είναι ένα λαχταριστό προϊόν που θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε αμέσως. Με την τραγανή υφή της και την εκπληκτική γεύση της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτή τη νοστιμιά. Απολαύστε την Crispy king καλαμπογκοφρέτα 110gr και αφήστε τη γεύση της να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις.
Κανονική τιμή 1,35 € Τιμή 1,10 €
  • -0,25 €
  • -0,25 €
Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr Crispy king - 1 Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr Crispy king - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr

Οι Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαύσετε απόλυτα. Απολαύστε την τραγανή γεύση και την πλούσια υφή τους και αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση. Μη διστάσετε, δοκιμάστε τις Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr τώρα!
Κανονική τιμή 1,19 € Τιμή 0,95 €
  • -0,24 €
  • -0,24 €
Crispy king ρυζογκοφρέτες με super seeds 100gr Crispy king - 1 Crispy king ρυζογκοφρέτες με super seeds 100gr Crispy king - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Crispy king ρυζογκοφρέτες με super seeds 100gr

Οι Crispy king ρυζογκοφρέτες με super seeds 100gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και γευστικό σνακ. Με τον συνδυασμό του τραγανού ρυζιού και των super seeds, αυτό το προϊόν προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία που δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε. Αποκτήστε τις Crispy king ρυζογκοφρέτες με super seeds 100gr τώρα και απολαύστε ένα υγιεινό σνακ που θα σας κερδίσει με τη γεύση και την ποιότητά του.
Κανονική τιμή 1,35 € Τιμή 1,10 €
  • -0,25 €
  • -0,25 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού