Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMacao

MACAO ΜΙΞ ΠΙΠΕΡΙΩΝ 50gr

48916
5203209019155
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος δενδρολίβανο βάζο 70gr

Δενδρολίβανο της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 70 γραμμαρίων. Προέρχεται από Μεσογειακό θάμνο και είναι από τα λίγα αρωματικά που διατηρούν τα αρώματά τους πολύ καλά και μετά την αποξήρανση. Έχουν ένα ευχάριστο άρωμα που μοιάζει με αυτό του τσαγιού και η γεύση του είναι ελαφρώς πικρή γήινη και λίγο καυτερή. Οι τρυφεροί βλαστοί και τα φύλλα του δεντρολίβανου χρησιμοποιούνται σαν αρωματικό σε πολλά φαγητά. Κυρίως στα ψητά δίνει μια ιδιαίτερη γεύση. Στη ζαχαροπλαστική το χρησιμοποιούν κυρίως στα γλυκά του κουταλιού.

Τιμή 2,26 €

Ματίνα τζίντζερ πιπερόριζα 30gr

Τζίντζερ της εταιρείας Matina σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Η σκόνη τζίντζερ παράγεται από τη ρίζα της πιπερόριζας και αποτελεί ένα δημοφιλές βότανο που χρησιμοποιείται στην μαγειρική, στο τσάι είτε ως συστατικό σε διάφορες γλυκές παρασκευές. Είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές του ιδιότητες, ενώ η ρίζα του βοτάνου είναι χαμηλή σε θερμίδες και πλούσια πηγή πολλών βασικών θρεπτικών συστατικών και βιταμινών που είναι απαραίτητα για υγεία του οργανισμού.

Τιμή 2,25 €

Macao ρίγανη 50gr

Η ρίγανη είναι ένα αρωματικό βότανο που προέρχεται από το φυτό Origanum vulgare, και συχνά χρησιμοποιείται στη μαγειρική για την προσθήκη γεύσης και αρώματος σε διάφορα πιάτα. Έχει έντονη γεύση και είναι γνωστή για τον χαρακτηριστικό της αρωματικό χαρακτήρα.

Τιμή 0,78 €

Ήλιος κόλιανδρο τριμμένο βάζο 30gr

Κόλιανδρος της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Ο κόλιανδρος έχει λεμονάτο άρωμα και λεπτή γλυκιά γεύση. Ταιριάζει σε όλα τα κόκκινα κρέατα, τα πουλερικά και τα ψάρια όπως επίσης σε όσπρια, πατάτες φούρνου και κεφτέδες. Είναι απαραίτητο στην ινδική κουζίνα και αποτελεί κύριο συστατικό στην παρασκευή λουκάνικων όπως και άλλων αλαντικών. Το κόλιανδρο επίσης προστίθεται σε τουρσιά, μαρινάδες κρεάτων και πουλερικών καθώς και στα όσπρια.

Τιμή 1,41 €

Καγιά κανέλα τριμμένη 500gr

Κανέλα της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 500 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 3,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαρά κρεμοσάπουνο με αντλία άγρια ορχιδέα 400ml

Ανακαλύψτε την αίσθηση της πολυτέλειας με το Χαρά κρεμοσάπουνο με αντλία άγρια ορχιδέα 400ml. Μια απαλή αίσθηση που ξυπνάει τις αισθήσεις και αφήνει το δέρμα σας αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Απλά πιέστε την αντλία και αφήστε το άρωμα της άγριας ορχιδέας να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο αισθήσεις. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την πολυτέλεια κάθε μέρα.
Τιμή 0,99 €

Αλλατίνη φαρίνα 500gr

Η Φαρίνα Αλλατίνη προέρχεται από επιλεγμένες ποικιλίες μαλακού σίτου. Προσδίδει εξαιρετικό όγκο και φουσκώνει ομοιόμορφα μόνη της, ακόμη και χωρίς τη χρήση μίξερ.

Είναι ιδανική για κάθε γλυκιά ή αλμυρή συνταγή, χωρίς να απαιτείται επιπλέον προσθήκη σόδας ή μπέικιν πάουντερ.

Τιμή 1,25 €

Παπουτσάνης aromatics σαπούνι λεβάντα 4x100gr

Ζωηρό και φρέσκο άρωμα λεβάντας που ξυπνά τις αισθήσεις σας. Το Παπουτσάνης aromatics σαπούνι λεβάντα 4x100gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια χαλαρωτική και αρωματική εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τη λεβάντα να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ηρεμία και αίσθηση ευεξίας.
Τιμή 2,11 €

Καραμολέγκος ψωμάκια ΔΕΚΑ brioche για burger 4x95gr

Τα Καραμολέγκος ψωμάκια ΔΕΚΑ brioche για burger 4x95gr είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε το burger σας σε ένα gourmet γεύμα. Με την πλούσια γεύση του brioche και την αφράτη υφή του, αυτά τα ψωμάκια θα κάνουν το burger σας να ξεχωρίζει. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση των Καραμολέγκος ψωμακίων και δώστε στο burger σας μια νότα πολυτέλειας που θα εντυπωσιάσει κάθε λάτρη του φαγητού.
Τιμή 2,94 €