• Ήλιος καρίνο κοτόπουλο 40gr Ήλιος - 1
  • Ήλιος καρίνο κοτόπουλο 40gr Ήλιος - 2
  • Ήλιος καρίνο κοτόπουλο 40gr Ήλιος - 3
  • Ήλιος καρίνο κοτόπουλο 40gr Ήλιος - 4
  • Ήλιος καρίνο κοτόπουλο 40gr Ήλιος - 5
  • Ήλιος καρίνο κοτόπουλο 40gr Ήλιος - 6
  • Ήλιος καρίνο κοτόπουλο 40gr Ήλιος - 1
  • Ήλιος καρίνο κοτόπουλο 40gr Ήλιος - 2
  • Ήλιος καρίνο κοτόπουλο 40gr Ήλιος - 3
  • Ήλιος καρίνο κοτόπουλο 40gr Ήλιος - 4
  • Ήλιος καρίνο κοτόπουλο 40gr Ήλιος - 5
  • Ήλιος καρίνο κοτόπουλο 40gr Ήλιος - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΉλιος

Ήλιος καρίνο κοτόπουλο 40gr

Το καρίνο είναι μείγμα μπαχαρικών με ρίγανη, μουστάρδα, πάπρικα, αλάτι, σκόρδο και κάρυ. Είναι ιδανικό για να μαγειρεύετε το κοτόπουλο.

1769
5201165020185
1,48 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά
Πιπέρι, ρίγανη, μπούκοβο, κρεμμύδι, ζάχαρη, σινάπι.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΗΛΙΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ Β.Σ., Αγίου Ιωάννου Ρέντη 157, 185 41 Πειραιάς − 210 4812898, Email: info@sunspices.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ινδία πιπέρι μαύρο τριμμένο 500gr

Το μοναδικό μαύρο τριμμένο πιπέρι από την Ινδία, 500gr, θα δώσει μια εκλεπτυσμένη γεύση σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την πλούσια γεύση και το άρωμα του πιπεριού που θα αναβαθμίσει τις μαγειρικές σας δημιουργίες. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη διαφορά στην κουζίνα σας!
Τιμή 12,24 €

Αποστόλου μείγμα μπαχαρικών garden gourmet 500gr

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του μείγματος μπαχαρικών Garden Gourmet 500gr της εταιρίας Αποστόλου και απογειώστε τις γεύσεις στην κουζίνα σας! Με φρέσκα μπαχαρικά που θα δώσουν έναν μοναδικό χαρακτήρα σε κάθε πιάτο, αυτό το μείγμα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε τις δημιουργίες σας ακόμα πιο νόστιμες. Απολαύστε την αυθεντική γεύση και αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 7,49 €

Ματίνα κάρυ σε σκόνη 38gr

Κάρυ της εταιρείας Matina σε συσκευασία 38 γραμμαρίων. Το κάρυ είναι το πιο δημοφιλές μείγμα μπαχαρικών, με προέλευση από την Ινδία. Είναι υπέροχο σε ένα τεράστιο εύρος πιάτων, όπως συνταγές πουλερικών, κρεάτων, ρυζιού αλλά και θαλασσινών. Υπάρχουν άπειρες παραλλαγές αυτού του μείγματος μπαχαρικών, από εντελώς ήπιο μέχρι εξαιρετικά καυτερό. Σε κάθε σπίτι στην Ινδία θα βρείτε και μια διαφορετική παραλλαγή, ανάλογα με τα διαθέσιμα μπαχαρικά της περιοχής και τις διατροφικές συνήθειες.

Τιμή 1,60 €

Ματίνα πιπέρι τριμμένο βάζο 40gr

Το τριμμένο ματίνα πιπέρι της εταιρίας Ματίνα θα δώσει μια μοναδική γεύση και αρωματική νότα σε κάθε πιάτο σας. Με την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα που προσφέρει, το ματίνα πιπέρι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε μαγειρική δημιουργία σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με τον πιο αγνό και φρέσκο τρόπο!
Τιμή 1,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Cheetos γαριδάκια δρακουλίνια με τυρί & ντομάτα 100gr

Τα Cheetos Δρακουλίνια 100gr είναι το τέλειο σνακ για όλες τις ώρες! Με την τραγανή υφή τους και τη γεύση του τυριού και των μπαχαρικών, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να τα απολαμβάνετε με κάθε δαγκωνιά. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 1,82 €

Zakuska αγγουράκια τουρσί χωριάτικα πικάντικα 800gr

Τα χωριάτικα πικάντικα αγγουράκια τουρσί Zakuska 800gr είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε τα γεύματά σας. Με την πλούσια γεύση και την πικάντικη νότα τους, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα κλασικά σας σνακ και να τα αγαπήσετε αμέσως. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με τυρί και κρασί για μια απόλυτη γευστική εμπειρία. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση!
Τιμή 2,67 €

Spot rem spray καθαριστικό αλάτων 500ml

Καθαριστικό spray της εταιρείας Spot Rem, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 2,22 €

Elephant mini πρέτσελς με θαλασσινό αλάτι 80gr

Τα πρέτζελ Elephant της εταιρείας Alka είναι ψημένα σε φούρνο, τραγανά και λεπτά με θαλασσινό αλάτι. Απολαύστε το σε συνδυασμό με τυρί κρέμα και φρέσκες ντομάτες, σαλάμι ή σκέτο ως απλό σνακ. Χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών, κατάλληλο για χορτοφάγους.

Τιμή 0,91 €

Garden flower χαρτί υγείας λευκό 3φυλλο 10τεμ

Το χαρτί υγείας Garden Flower είναι λευκό, τριφυλλο και περιέχει 10 τεμάχια. Είναι κατάλληλο για την προσωπική υγιεινή και τη χρήση στο μπάνιο. Η συσκευασία περιέχει 10 ρολά χαρτιού υγείας Garden Flower.
Τιμή 2,93 €