• Tramontina κουτάλι φαγητού ξύλινο
  • Tramontina κουτάλι φαγητού ξύλινο
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Tramontina κουτάλι φαγητού ξύλινο

Αποκτήστε την απόλυτη εμπειρία φαγητού με το ξύλινο κουτάλι φαγητού Tramontina από την εταιρία Κύκλωψ. Η υψηλή ποιότητα και η κομψή σχεδίαση του κουταλιού θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε ένα παραδοσιακό ελληνικό ταβερνάκι. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας διατροφή με στυλ!
17062
7891112023505
2,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava acer κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο 2,5mm 19cm 3τεμ

Το Nava acer κουτάλι φαγητού είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας γεύμα. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 2,5mm, με μήκος 19cm, είναι ανθεκτικό και λειτουργικό. Με το σετ των 3 κουτάλιων, θα έχετε πάντα ό,τι χρειάζεστε για να απολαύσετε τα γεύματά σας με στυλ και άνεση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με την ποιότητα και το στυλ της Nava.
Τιμή 2,41 €

Creta μαχαίρι dessert ανοξείδωτο 3τεμ

Το μαχαίρι dessert ανοξείδωτο 3τεμ της εταιρίας Creta είναι ο απόλυτος σύμμαχος στο τραπέζι σας. Με την κομψή του σχεδίαση και την ανθεκτικότητά του, θα σας συντροφεύει σε κάθε γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 4,69 €

Nava acer κουτάλι του καφέ ανοξείδωτο 1,2mm 10,5cm 1τεμ

Ανανεωτικό, λεπτό και λαμπερό, το Nava acer κουτάλι του καφέ αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για την απόλαυση του πρωινού σας καφέ. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 1,2mm, με μήκος 10,5cm, αυτό το κουτάλι είναι η επιλογή που θα κάνει τον καφέ σας ακόμη πιο απολαυστικό. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 0,33 €

Creta μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ

Το Creta μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει στην καθημερινή προετοιμασία φαγητού. Με τη λεπίδα του από ανοξείδωτο χάλυβα, το Creta μαχαίρι προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία σε κάθε κοπή. Η άνετη λαβή του εξασφαλίζει άνετη χρήση και ευκολία στη χειρολαβή. Αποκτήστε το Creta μαχαίρι φαγητού τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ.
Τιμή 5,18 €

Nava terrestrial μαχαίρι ανοξείδωτο ξεφλουδίσματος με ξύλινη λαβή 6,25cm 2τεμ

Το Nava terrestrial μαχαίρι ανοξείδωτο ξεφλουδίσματος με ξύλινη λαβή 6,25cm 2τεμ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει στην καθημερινή σας κουζίνα. Με ανθεκτική κατασκευή και εργονομική λαβή, αυτό το μαχαίρι θα γίνει ο αγαπημένος σας συνεργάτης στην μαγειρική. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 2,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Montare d'oro σαντιγύ βανίλιας 250gr

Η Montare d'oro σαντιγύ βανίλιας 250gr είναι η απόλυτη απόλαυση για τον ουρανίσκο σας. Με την πλούσια γεύση της βανίλιας και την απαλή υφή της σαντιγύ, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε το μόνο του ή προσθέστε το σε καφέ, κέικ ή γλυκά για μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Αγοράστε τώρα τη Montare d'oro σαντιγύ βανίλιας 250gr και ανακαλύψτε τη γεύση της πολυτέλειας!
Τιμή 2,75 €

Κύκλωψ καλάθι τρυπητό ορθογώνιο Νο556 38x15x28cm

Το καλάθι τρυπητό ορθογώνιο της Κύκλωψ με αναφορά στον κωδικό "Νο556" έχει τις εξής διαστάσεις: 38x15x28cm. Αυτό το καλάθι είναι κατάλληλο για διάφορες χρήσεις, όπως την αποθήκευση αντικειμένων, τον οργανισμό ρούχων, τη χρήση ως διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι ή τον κήπο, και άλλες πρακτικές χρήσεις.

Τιμή 2,08 €

Παπαδοπούλου digestive bar με σοκολάτα γάλακτος 10x28gr

Τα Papadopoulou Digestive Bars με σοκολάτα γάλακτος είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανής υφής. Ένα μοναδικό γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαμβάνετε με κάθε δάχτυλο. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια νόστιμη εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!

Τιμή 6,91 €

ROSHEN KONAFETTO ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 1kg - (BIANCO)

Ανακαλύψτε τη γεύση του καλύτερου σοκολατένιου πουράκια ROSHEN KONAFETTO, γεμισμένα με πλούσια σοκολάτα και επικάλυψη σοκολάτας. Με τον απαλό και γλυκό συνδυασμό γεύσεων, αυτά τα πουράκια θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να λιώνετε στην απόλαυση. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα γλυκό ταξίδι γεύσεων!
Τιμή 8,70 €