• Vileda extra sensation γάντια καθαριότητας πλαστικά medium Vileda - 1
  • Vileda extra sensation γάντια καθαριότητας πλαστικά medium Vileda - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVileda

Vileda extra sensation γάντια καθαριότητας πλαστικά medium

Τα Vileda extra sensation γάντια καθαριότητας πλαστικά medium είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να κάνει τον καθαρισμό του σπιτιού πιο εύκολο και αποτελεσματικό. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, αυτά τα γάντια θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε ακόμα και τις πιο αντίξοες επιφάνειες με ευκολία και ακρίβεια. Μην αφήνετε τη βρωμιά να σας εμποδίσει - αποκτήστε τα Vileda extra sensation γάντια και απολαύστε ένα καθαρό σπίτι χωρίς
13374
4023103073937
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Στοιχεία Προμηθευτή

FHP ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Αχαρνών 36, 145 61, Κηφισιά, Δωρεάν Γραμμή Καταναλωτών: 800 500 2580

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Intco γάντια βινυλίου χωρίς πούδρα μπλε medium 100τεμ

Τα Intco γάντια βινυλίου χωρίς πούδρα μπλε medium 100τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε εργασία σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και το άνετο τους φόρεμα, σας εξασφαλίζουν προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Μην αφήσετε κανένα εμπόδιο να σας εμποδίσει – αγοράστε τώρα τα Intco γάντια βινυλίου χωρίς πούδρα μπλε medium 100τεμ και απολαύστε την ασφάλεια και την άνεση που προσφέρουν!

Τιμή 2,33 €

Multy γάντια κουζίνας M/L 2τεμ

Τα Multy γάντια κουζίνας M/L 2τεμ της εταιρίας Tulip σας προσφέρουν την ιδανική προστασία και άνεση κατά την προετοιμασία των γευμάτων σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την εργονομική σχεδίασή τους, θα αισθάνεστε σίγουροι και άνετοι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 0,84 €

Asap γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα large 100τεμ

Τα γάντια Latex Large 100TEM είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία που αναζητά ποιότητα και αξιοπιστία. Με μεγάλη αντοχή και άνετη εφαρμογή, αυτά τα γάντια θα σας προστατεύουν σε κάθε εργασία. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τα τώρα για να είστε έτοιμοι για κάθε πρόκληση που έρχεται στον δρόμο σας.
Τιμή 7,57 €

Meditrast γάντια νιτροβινυλίου χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ

Τα γάντια νιτροβινυλίου χωρίς πούδρα της εταιρίας Meditrast είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία σας κατά τη διάρκεια εργασιών που απαιτούν αποτελεσματική προστασία και άνεση. Με διαθέσιμα μεγέθη S, M, L και XL, εξασφαλίζουν την άριστη εφαρμογή και ελευθερία κινήσεων. Αποτελούν μια αξιόπιστη επιλογή για επαγγελματίες στον τομέα της υγείας, της ομορφιάς και της βιομηχανίας. Ανακαλύψτε την ποιότητα και την αξιοπιστία των γαντιών Meditrast κ?
Τιμή 3,65 €

Vileda dermo plus γάντια οικιακής χρήσης νιτριλίου πράσινα medium

Τα Vileda dermo plus γάντια οικιακής χρήσης νιτριλίου πράσινα medium είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που επιθυμεί να διατηρήσει το σπίτι της καθαρό και υγιές. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Vileda, αυτά τα γάντια προσφέρουν προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια των καθημερινών εργασιών στο σπίτι. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρουν στην καθαριότητα του σπιτιού σας!
Τιμή 2,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με ρόδι & cranberries 330gr

Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Ταχίνι με Ρόδι & Cranberries συνδυάζει τα ευεργετικά συστατικά του πολύτιμου σπόρου του σουσαμιού με τα μοναδικά αρώματα των φρούτων και αποτελεί μια απολαυστική επιλογή για κάθε μέρα.

Τιμή 5,13 €

Συμεωνίδης αμύγδαλα ψημένα 180gr

Τα αμύγδαλα ψημένα της εταιρείας Συμεωνίδης σε συσκευασία 180γρ προσφέρουν μια νόστιμη και τραγανή επιλογή σνακ. Τα αμύγδαλα, ψημένα με προσοχή, αναδεικνύουν τη φυσική τους γεύση και παρέχουν μια υγιεινή επιλογή σνακ.

Τιμή 2,78 €

Monster ενεργειακό ποτό lewis hamilton 500ml

Το Monster ενεργειακό ποτό Lewis Hamilton 500ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα ποτό που θα τους δώσει την απαραίτητη ενέργεια και δύναμη για την καθημερινή τους δραστηριότητα. Με μοναδική γεύση και αναζωογονητικές ιδιότητες, το Monster ενεργειακό ποτό δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ενέργειας!
Τιμή 1,29 €