• Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco τιρκουάζ 1,5lt Flos - 1
  • Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco τιρκουάζ 1,5lt Flos - 2
  • Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco τιρκουάζ 1,5lt Flos - 3
  • Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco τιρκουάζ 1,5lt Flos - 4
  • Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco τιρκουάζ 1,5lt Flos - 5
  • Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco τιρκουάζ 1,5lt Flos - 6
  • Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco τιρκουάζ 1,5lt Flos - 1
  • Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco τιρκουάζ 1,5lt Flos - 2
  • Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco τιρκουάζ 1,5lt Flos - 3
  • Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco τιρκουάζ 1,5lt Flos - 4
  • Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco τιρκουάζ 1,5lt Flos - 5
  • Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco τιρκουάζ 1,5lt Flos - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFlos

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco τιρκουάζ 1,5lt

Το Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco τιρκουάζ 1,5lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μαλακά και φρέσκα ρούχα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει τα ρούχα σας απαλά και ευωδιαστά, ενώ παράλληλα προστατεύει το περιβάλλον χάρη στην eco φιλική του σύνθεση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της απαλότητας σε κάθε πλύση!
29528
5202912003826
3,47 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το μαλακτικό ρούχων Ploffy της Flos εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Συμβουλές Χρήσης:

Για χρήση στο πλυντήριο, τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά τη διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος.

Για πλύσιμο στο χέρι, διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Δε συνιστάται η χρήση του απευθείας πάνω σε ρούχα.

Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα & πετσετέ υφάσματα, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό paradise collection 56μεζ 1,3lt

Ανακαλύψτε τη μαγεία του Soupline συμπυκνωμένου μαλακτικού paradise collection 56μεζ 1,3lt. Αφήστε τα ρούχα σας να αγγίξουν τον παράδεισο, με ένα άγγιγμα μυρωδιάς που ξυπνά τις αισθήσεις. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απαλότητα και το άρωμα που θα κάνουν την κάθε σας πλύση μια εμπειρία χαλάρωσης και ευχαρίστησης.
Τιμή 3,85 €

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco blue melody 1,5lt

Το Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco blue melody 1,5lt είναι το ιδανικό προϊόν για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας με μια ευχάριστη μυρωδιά. Η φόρμουλα του είναι φιλική προς το περιβάλλον και φροντίζει τα υφάσματα, χαρίζοντάς τους μια μεταξένια αίσθηση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε φρέσκα και μαλακά ρούχα κάθε μέρα!
Τιμή 3,47 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό βανίλια & ορχιδέα 82μεζ 1,9lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Fabuloso εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 5,79 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 41μεζ 861ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων χρυσή ορχιδέα 41μεζ 861ml της εταιρίας Lenor θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρέσκα και να είναι απαλά στην αφή. Αφήστε το άρωμά του να σας αγκαλιάσει και να σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε έναν κήπο γεμάτο με όμορφες ορχιδέες. Απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της φρεσκάδας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.
Τιμή 3,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Prime ισοτονικό ποτό blue raspberry 500ml

Ετοιμαστείτε να αναβαθμίσετε το παιχνίδι σας με το Prime Hydration Drink. Με ένα μοναδικό συνδυασμό λειτουργίας και γεύσης, ο Logan Paul και η KSI συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν την απόλυτη λύση ενυδάτωσης για τον πολυάσχολο, δραστήριο τρόπο ζωής σας. Πλούσιο με δροσερή γεύση το Blue Raspberry προσφέρει βέλτιστη ενυδάτωση και ισορροπία ηλεκτρολυτών.

Τιμή 2,72 €

Schweppes σόδα 6x330ml

Το πρώτο ανθρακούχο αναψυκτικό στον κόσμο, διατηρεί μέχρι και σήμερα την αυθεντική συνταγή του Jacob Schweppe από το 1783.

Τιμή 3,56 €

Farcom HD color set βαφή μαλλιών No7 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε ξανθή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Τιμή 2,56 €

Πυροφάνι σαρδέλες σε φυτικό λάδι 125gr

Το πυροφάνι σαρδέλες σε φυτικό λάδι, σε συσκευασία 125γρ, είναι μια εξαιρετική γαστρονομική επιλογή που προσφέρει την απόλυτη απόλαυση της γεύσης των θαλασσινών. Οι σαρδέλες, που επιλέγονται με προσοχή, κολυμπούν σε πλούσιο φυτικό λάδι, προσδίδοντας έναν εκλεπτυσμένο και αρωματικό χαρακτήρα στο προϊόν.

Τιμή 0,93 €

Althaea μάσκα μαλλιών με καρύδα 500ml

Μάσκα για ενυδάτωση της Althaea, κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Εμπλουτίζει τα αφυδατωμένα μαλλιά, καθώς αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας στο εσωτερικό της τρίχας.

Τιμή 2,19 €