• Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 84μεζ 1764ml Lenor - 1
  • Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 84μεζ 1764ml Lenor - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLenor

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 84μεζ 1764ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 84μεζ 1764ml της εταιρίας Lenor θα κάνει τα ρούχα σας απαλά και μυρωδάτα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία άνεσης και φρεσκάδας σε κάθε πλύσιμο. Αφήστε το Lenor να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει μια αίσθηση ευεξίας κάθε φορά που τα φοράτε.
27122
8006540887974
6,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Soupline μαλακτικό βανίλια ορχιδέα 39μεζ 4lt

Απολαύστε μοναδικά απαλά ρούχα με φρεσκάδα που διαρκεί! Το μαλακτικό Soupline Βανίλια & Ορχιδέα, χάρη στο εξωτικό και όλο φρεσκάδα άρωμά του, θα σας κάνει να ονειρευτείτε μέρη μαγικά. Επιπλέον, με το Soupline το σιδέρωμα γίνεται πιο εύκολο.

Τιμή 5,14 €

Nuvoletta μαλακτικό alla rosa 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Nuvoletta εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 2,85 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 41μεζ 861ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 41μεζ 861ml της Lenor θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρέσκα και να είναι μαλακά σαν καινούργια. Απολαύστε την μοναδική του αρωματική σύνθεση που θα σας κερδίσει με την πρώτη μυρωδιά. Αφήστε το Lenor συμπ να φροντίσει τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τιμή 3,85 €

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml είναι η τέλεια επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα σας με έναν μοναδικό τρόπο. Η πλούσια σύνθεσή του αφήνει τα ρούχα σας με μια μεταξένια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Απλά προσθέστε μια μικρή ποσότητα στον κύκλο ξεβγάλματος και απολαύστε τα αποτελέσματα. Αφήστε το Tesori να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει μια εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 3,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Mentos τσίχλες pure fresh mini bubble fresh 100τεμ

Ανανεωτικές Mentos τσίχλες pure fresh mini bubble fresh 100τεμ που θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη αίσθηση φρεσκάδας και γεύσης! Απολαύστε το μοναδικό συνδυασμό μέντας και τσιχλόφυλλου που θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τώρα το πακέτο των 100 τεμαχίων και απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης!
Τιμή 6,10 €

Bodycare σερβιέτα ελαφριάς ακράτειας super 40τεμ

Οι σερβιέτες ελαφριάς ακράτειας είναι υγιεινοί υγροαπορροφητικοί υγιεινοί ενδιάμεσοι δίσκοι που σχεδιάστηκαν για να αντιμετωπίσουν την ακράτεια ούρων και τις μικρές απώλειες ούρων που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτοί οι δίσκοι διαθέτουν ειδικές υποαλλεργικές και ανθεκτικές επιφάνειες που παραμένουν ξηρές και αναζωογονημένες ακόμα και μετά από αναπνοή.

Τιμή 4,82 €

Johnson's κρεμοσάπουνο με αμύγδαλο 500ml

Η Johnson's κρεμοσάπουνο με αμύγδαλο 500ml είναι η τέλεια επιλογή για την καθημερινή σας περιποίηση. Η μοναδική σύνθεσή του με αμύγδαλο θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ ο ευχάριστος άρωμά του θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει. Αποκτήστε το Johnson's κρεμοσάπουνο με αμύγδαλο 500ml τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας καθημερινά!
Τιμή 0,99 €

Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων economy 80x110cm 10τεμ

Οι σακούλες απορριμμάτων Lux-Plast economy 80x110cm 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας χρήση. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες. Με μεγάλη χωρητικότητα και ασφαλές κλείσιμο, σας εξασφαλίζουν την άνεση και την ευκολία που χρειάζεστε στην καθαριότητα του χώρου σας. Αποκτήστε τώρα τις Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων και απολαύστε την αξιοπιστία και την απόδοσή τους!
Τιμή 1,19 €