• Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 1
  • Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 2
  • Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 3
  • Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 4
  • Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 5
  • Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 6
  • Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 1
  • Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 2
  • Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 3
  • Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 4
  • Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 5
  • Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt Spark - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSpark

Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας 34μεζ 4lt

Το Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας είναι ένα μαλακτικό ρούχων που προσδίδει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στα ρούχα σας. Έχει χωρητικότητα 4 λίτρων και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους ρούχων. Με το άρωμα της θάλασσας, θα αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε σε ένα αναζωογονητικό ταξίδι στην παραλία. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαριότητας με το Spark soft μαλακτικό με άρωμα θάλασσας!

12177
5203002630076
4,47 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Χρήσης
Προσθέστε το μαλακτικό Soupline στην ειδική θήκη του πλυντηρίου σας στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά τη διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Μην τοποθετείτε το προϊόν απευθείας πάνω στα ρούχα.
Οδηγίες Προφύλαξης
Κρατείστε το προιόν μακριά από παιδιά. Αποφύγετε επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό. Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης, συμβουλευτείτε αμέσως το γιατρό σας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lenor συμπ. μαλακτικό ρούχων escape 55μεζ 1155ml

Ανανεώστε την εμπειρία σας με το Lenor συμπ. μαλακτικό ρούχων escape 55μεζ 1155ml. Απολαύστε τη μακρά διάρκεια του αρώματος και την αίσθηση της μαλακότητας που προσφέρει στα ρούχα σας. Αφήστε το Lenor να σας συνοδεύσει σε ένα ταξίδι απόδρασης και χαλάρωσης κάθε φορά που φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το Lenor να κάνει τη διαφορά!
Τιμή 4,82 €

Luxe μαλακτικό ρούχων muschio bianco 60μεζ 3lt

Το Luxe μαλακτικό ρούχων muschio bianco 60μεζ 3lt της εταιρίας Luxe είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε ένα μοναδικό άρωμα και μια μεταξένια αίσθηση απαλότητας στα ρούχα σας. Η μακρά διάρκειά του και η εξαιρετική ποιότητά του θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να έχετε βγει μόλις από το κατάστημα μόδας. Αποκτήστε το Luxe μαλακτικό ρούχων muschio bianco 60μεζ 3lt τώρα και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας!
Τιμή 2,56 €

Proderm μαλακτικό ρούχων 1lt

Το μαλακτικό ρούχων Proderm είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχει απαλή σύνθεση και είναι δερματολογικά ελεγμένο. Με το μαλακτικό ρούχων Proderm τα ρουχαλάκια του μωρού αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ "μωρουδιακό" άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 3,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία cardamomo 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα cardamomo σε συσκευασία των 1 λίτρου αποτελεί μια πολυτελή επιλογή για την καθημερινή σας φροντίδα. Η ειδική αντλία διευκολύνει τη χρήση, προσφέροντας άνεση και βολικότητα, ενώ η φόρμουλά του είναι σχεδιασμένη για να καθαρίζει αποτελεσματικά ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα.

Τιμή 1,09 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο καρύδα σακούλα 1lt

Το Farcom arlem κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό σακούλα καρύδα 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης. Με την αναζωογονητική μυρωδιά της καρύδας και την ενυδατική του σύνθεση, θα αισθάνεστε αμέσως ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης που θα σας κάνει να νιώθετε ακόμα πιο όμορφοι και λαμπεροί.
Τιμή 2,09 €

De cecco ζυμαρικά tortiglioni No23 500gr

Πάστα από σιμιγδάλι σκληρού σίτου με τη μέθοδο της De Cecco.

Το Tortiglioni είναι μια από τις πολλές παραλλαγές του maccherone, ένα από τα παλαιότερα σχήματα που γεννήθηκαν στη Νάπολη.

Τιμή 1,69 €

Bioten υγρό καθαρισμού προσώπου micellar water dry skin 100ml

Bioten Micellar Water 100ml για ξηρό δέρμα είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική και απαλή αφαίρεση του μακιγιάζ σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα με μικρο-σφαιρίδια, αφαιρεί ακόμα και το πιο ανθεκτικό μακιγιάζ χωρίς να ερεθίζει το δέρμα σας. Αφήνει την επιδερμίδα σας απαλή, ενυδατωμένη και αναζωογονημένη. Αποκτήστε το Bioten Micellar Water 100ml για ξηρό δέρμα και απολαύστε μια ακαταμάχητη εμπειρία καθαρισμού!
Τιμή 1,76 €