• Νέο
  • PRACTIC 100ΤΕΜ ΓΑΝΤΙΑ LATEX ΜΕ ΠΟΥΔΡΑ (MEDIUM)
  • PRACTIC 100ΤΕΜ ΓΑΝΤΙΑ LATEX ΜΕ ΠΟΥΔΡΑ (MEDIUM)

PRACTIC 100ΤΕΜ ΓΑΝΤΙΑ LATEX ΜΕ ΠΟΥΔΡΑ (MEDIUM)

51217
5203399300125
3,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VANISH ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΠΛΥΣΗΣ OXI ACTION ΡΟΖ 750ML

Η VANISH ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΠΛΥΣΗΣ OXI ACTION ΡΟΖ 750ML είναι η ιδανική λύση για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες και βοηθά στη διατήρηση της φρεσκάδας και λάμψης των ρούχων σας. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην αγορά σας, αποκτήστε το VANISH OXI ACTION σήμερα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα όλη την χρονιά.
Τιμή 5,30 €

Κυκλωψ φαγητοδοχειο τετραγωνο διχτυ 1,5lt 4τεμ

Το φαγητοδοχείο Κυκλωψ τετράγωνο δίχτυ 1,5lt 4 τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και οργάνωση. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα και ασφαλή. Αποκτήστε το Κυκλωψ φαγητοδοχείο τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 4,45 €

Χαρτ/λες βεζεταλ snack 1 χρωμα 12x22cm 10kg

Απολαύστε την τραγανή γεύση των χαρτολεβέζεταλ σνακ σε μοναδικό χρώμα! Με διαστάσεις 12x22cm και βάρος 10kg, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας λιχουδιές κάθε στιγμή της ημέρας. Αφήστε τα γευστικά σας όνειρα να γίνουν πραγματικότητα με αυτό το απολαυστικό προϊόν!
Τιμή 41,90 €

TNS ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΒΑΘΥ 2lit - (4 ΧΡΩΜΑΤΑ) (VC-300)

Το TNS ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΒΑΘΥ 2lit - (4 ΧΡΩΜΑΤΑ) (VC-300) της εταιρίας Tns είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας ταξίδι. Με την ευρύχωρη σχεδίασή του και τα 4 χρώματα που προσφέρει, θα μπορείτε να μεταφέρετε τα τρόφιμά σας με στυλ και άνεση. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εγγυάται μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 1,18 €

ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΑ 'ΗΡΑΚΛΗΣ' - (No 8) (MEDIUM)

Τα γάντια νιτριλίου Εργατικά 'Ηρακλής' (No 8) (Medium) είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία. Αυτά τα γάντια προσφέρουν υψηλή προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, τα γάντια Ηρακλής θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ασφάλεια και άνεση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε τα γάντια νιτριλίου Εργατικά 'Ηρακλής' για μια ασφαλή και αποτελεσματική εργασία!
Τιμή 0,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto genovese χωρίς σκόρδο 190gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής pesto genovese χωρίς σκόρδο 190gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια γεύση Ιταλίας στα πιάτα σας. Με φρέσκα βότανα και παρθένο ελαιόλαδο, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις και τα αρώματα της Γένοβας. Απολαύστε την με ζυμαρικά, σε σάντουιτς ή ακόμη και σαν dip για τα λαχανικά σας. Αφήστε τη γεύση της Barilla να σας εντυπωσιάσει και να σας κάνει να την επιλέξετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,67 €
Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml
Περιορισμένη προσφορά!

Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml

Το Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml της εταιρίας Endless είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της λαμπερή και καθαρή. Με το μοναδικό άρωμα του άγριου βατόμουρου, αφήνει τα πιάτα σας λαμπερά και αρωματικά. Απομακρύνει τους λίπους και τις λεκέδες με ευκολία, ενώ παράλληλα φροντίζει και προστατεύει τα χέρια σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμοϋ στην κουζίνα σας!
Κανονική τιμή 1,19 € Τιμή 0,95 €
  • -0,24 €
  • -0,24 €

Cover αποχνουδωτής ρολό με ανταλλακτικό

Η Cover σας παρουσιάζει τον αποχνουδωτή ρολό με ανταλλακτικό της εταιρίας Cover. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία της εταιρίας μας, μπορείτε να αποχνουδώσετε με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε τον δικό σας αποχνουδωτή ρολό Cover σήμερα και απολαύστε την άνεση και την ευκολία που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 1,93 €

Ποτηρι χαρτινο coffee roasters single wall 12οz-14oz 50τεμ

Ανανεωτικά και αρωματικά χαρμάνια καφέ που θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο της γεύσης. Απολαύστε τον καφέ σας με την τέλεια θερμοκρασία και απολαύστε κάθε σταγόνα με αυτά τα υπέροχα ποτηράκια χαρτινα coffee roasters. Η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ!
Τιμή 1,69 €