• ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΑ 'ΗΡΑΚΛΗΣ' - (No 8) (MEDIUM)  - 1
  • ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΑ 'ΗΡΑΚΛΗΣ' - (No 8) (MEDIUM)  - 1

ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΑ 'ΗΡΑΚΛΗΣ' - (No 8) (MEDIUM)

Τα γάντια νιτριλίου Εργατικά 'Ηρακλής' (No 8) (Medium) είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία. Αυτά τα γάντια προσφέρουν υψηλή προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, τα γάντια Ηρακλής θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ασφάλεια και άνεση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε τα γάντια νιτριλίου Εργατικά 'Ηρακλής' για μια ασφαλή και αποτελεσματική εργασία!
37838
5203642114943
0,70 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτοταινια θερμικο ρολο 57mm x 38m 10τεμ 57-60

Ανακαλύψτε την κορυφαία ποιότητα στην εκτύπωση με την Χαρτοταινία Θερμικού Ρόλου 57mm x 38m 10 τεμάχια 57-60. Με εξαιρετική αντοχή και αξιοπιστία, αυτή η ταινία είναι ιδανική για κάθε είδους εφαρμογές εκτύπωσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του!
Τιμή 5,64 €

PAMPERS PREMIUM CARE Νο 2 - (46τεμ.) (4-8kg)

Τα PAMPERS PREMIUM CARE Νο 2 είναι ο ιδανικός σύντροφος για το μωρό σας από 4 έως 8 κιλά. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλότητα τους, τα PAMPERS PREMIUM CARE προσφέρουν άνεση και προστασία στο μωρό σας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μην αφήνετε το μωρό σας να αισθάνεται άβολα, επιλέξτε τα PAMPERS PREMIUM CARE για μια ευχάριστη εμπειρία φροντίδας.
Τιμή 13,49 €

TRIDENT LONG LASTING PEPPERMINT 22gr

"Αποκτήστε την αναζωογονητική δροσιά της μέντας με το TRIDENT LONG LASTING PEPPERMINT 22gr! Η μακράς διαρκείας φόρμουλα του σας εξασφαλίζει φρεσκάδα για πολλές ώρες, ενώ η πρακτική συσκευασία των 22gr το καθιστά ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας. Απολαύστε τη γεύση και απογειώστε την αίσθηση δροσιάς σε κάθε σας στιγμή!"
Τιμή 1,01 €

Χαρτινο κυπελο παγωτου 12oz dot orange 50τεμ

Το χαρτίνο κύπελλο παγωτού 12oz dot orange 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας παγωτό με στυλ και άνεση. Η φωτεινή πορτοκαλί απόχρωση του δίνει μια μοντέρνα νότα στην εμφάνισή του, ενώ η ποιότητα και ανθεκτικότητά του εξασφαλίζουν ότι θα απολαύσετε το παγωτό σας χωρίς ανησυχίες. Με το χαρτίνο κύπελλο παγωτού dot orange, κάθε σας γεύση θα γίνει μια αξέχαστη εμπειρία.
Τιμή 2,72 €

LUXOR ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ (2m) - (ΕΜΠΡΙΜΕ LUXOR)

LUXOR ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ (2m) - (ΕΜΠΡΙΜΕ LUXOR) είναι το απόλυτο αξεσουάρ που χρειάζεστε για να ανανεώσετε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Με εύκολη τοποθέτηση και μοναδικό σχεδιασμό, το LUXOR ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ θα δώσει νέα αίσθηση στον χώρο σας και θα κλέψει τις εντυπώσεις κάθε επισκέπτη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας LUXOR ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ και να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 1,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες

Η Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα και την καθαριότητα των εστιών σας. Με την εξαιρετική της ποιότητα και απόδοση, θα κάνει την κουζίνα σας να λάμπει και θα δώσει νέα ζωή στις κεραμικές εστίες σας. Αποκτήστε την Estia ξύστρα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο μαγειρέματος κάθε φορά που μαγειρεύετε!
Τιμή 3,47 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα ultra μωβ 2τεμ

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Scotch Brite, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 5,63 €

Μπαρμπα γιάννης αγγουράκια άνθος βάζο 105gr

Το Μπαρμπα Γιάννης αγγουράκια άνθος σε βάζο 105gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ντολάπι. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση του, θα σας ταξιδέψει στην Μεσογειακή κουζίνα με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε σαλάτες, σάντουιτς ή ακόμα και μόνα τους ως ένα υγιεινό και γευστικό σνακ. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!

Τιμή 1,33 €

Κύκλωψ λεκάνη No176 15lt

Στρογγυλή λεκάνη χωρητικότητας 15 λίτρων, της εταιρίας Cyclops, κατάλληλη για να πλένετε ρούχα, να βάζετε την μπουγάδα σας ή ακόμα και για να κάνετε ποδόλουτρο. Λιτή και πρακτική, δίνει λύσεις σε κάθε νοικοκυριό ! Διαθέτει λαβές, οι οποίες καθιστούν την μεταφορά της πολύ εύκολη.

Τιμή 3,04 €

HF αρωματικό κερί κρέμα βανίλιας 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 2,18 €