• Νέο

ΖΑΝΑΕ ΡΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΑΛΜΗ 280gr.

51214
5201051093576
2,20 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΠΤΙ-ΦΟΥΡ 400gr. - (ΠΡΑΛΙΝΑ OΡEO)

Απολαύστε τον τέλειο συνδυασμό γεύσης με τον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΠΤΙ-ΦΟΥΡ 400gr. - (ΠΡΑΛΙΝΑ OΡEO) από την εταιρία μας. Αφεθείτε στην απαλή γεύση του πραλίνας Oreo και απολαύστε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης που σας περιμένει!
Τιμή 4,05 €

Κυκλωψ φαγητοδοχειο μπαγκετα

Το Κυκλωψ φαγητοδοχείο μπαγκέτας της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα προϊόν που θα ανανεώσει την κουζίνα σας και θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, το Κυκλωψ φαγητοδοχείο μπαγκέτας είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την πρακτικότητα που σας προσφέρει!
Τιμή 1,39 €

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΣΤ ΓΕΥΣΗ 2 325gr. - (ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ)

Η απόλυτη απόλαυση σε κάθε μπουκιά! Απολαύστε το τοστ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΥΣΗ 2 σε μοναδική γεύση ολικής άλεσης, που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Με το συγκεκριμένο προϊόν, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!
Τιμή 1,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food δημητριακά τραγανές νιφάδες σιταριού με σοκολάτα 2kg

Οι τραγανές νιφάδες σιταριού με σοκολάτα 2kg της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο πρωινό. Αφράτες και νόστιμες, αυτές οι νιφάδες θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απολαύστε τις μόνες τους ή προσθέστε τις σε γάλα ή γιαούρτι για ένα ακόμα πιο γευστικό γεύμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν της Arion food!
Τιμή 10,06 €

Θράκη παραδοσιακό κριθαράκι με πιπεριά φλωρίνης 500gr

Απολαύστε την αυθεντική γεύση της Θρακιώτικης παράδοσης με το προϊόν μας, το "Θράκη παραδοσιακό κριθαράκι με πιπεριά Φλώρινης". Αυτό το παραδοσιακό κριθαράκι είναι προσεκτικά παρασκευασμένο, συνδυάζοντας τη φρεσκάδα του κριθαρακιού με την πλούσια γεύση της πιπεριάς Φλώρινης.

Τιμή 1,86 €

Agrifreda μαρμελάδα φράουλα 400gr

Η "Agrifreda μαρμελάδα φράουλα 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας φράουλας με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα φράουλας παρασκευάζεται συνήθως με την επεξεργασία των φράουλων μαζί με ζάχαρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γλυκό προϊόν με τη φυσική γεύση και άρωμα του φρούτου.

Τιμή 1,40 €

Malizia αφρόλουτρο miele 1lt

Παρουσιάζουμε το MALIZIA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 1 λίτρου με το αρωματικό μείγμα MIELE, ένα προϊόν που υπόσχεται να σας προσφέρει μια απολαυστική, ζεστή και γλυκιά εμπειρία λουσίματος.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Τιμή 2,25 €

Omay αποσμητικό χώρου baby 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €