• ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΠΤΙ-ΦΟΥΡ 400gr. - (ΠΡΑΛΙΝΑ OΡEO)  - 1
  • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΠΤΙ-ΦΟΥΡ 400gr. - (ΠΡΑΛΙΝΑ OΡEO)  - 1

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΠΤΙ-ΦΟΥΡ 400gr. - (ΠΡΑΛΙΝΑ OΡEO)

Απολαύστε τον τέλειο συνδυασμό γεύσης με τον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΠΤΙ-ΦΟΥΡ 400gr. - (ΠΡΑΛΙΝΑ OΡEO) από την εταιρία μας. Αφεθείτε στην απαλή γεύση του πραλίνας Oreo και απολαύστε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης που σας περιμένει!
40989
5200129642678
4,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ποδιά σερβιτόρου με μισή τσέπη λευκή one size 03-238

Η λευκή ποδιά σερβιτόρου με μισή τσέπη είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επαγγελματία στον χώρο της εστίασης. Με το κομψό της design και την πρακτική της λευκή απόχρωση, η ποδιά αυτή προσθέτει στυλ και επαγγελματισμό σε κάθε εμφάνιση. Η μισή τσέπη προσφέρει επιπλέον χώρο αποθήκευσης για τα απαραίτητα εργαλεία και αξεσουάρ, ενώ η one size κατασκευή την καθιστά κατάλληλη για κάθε σωματότυπο. Αποκτήστε την τώρα και ξεχωρίστε στον χώρο εργασία
Τιμή 6,43 €

Tns καλαθι απλυτων πλαστικο 38lt μαυρο 32-800-1848

Tο καλάθι απλυτων πλαστικό 38lt μαύρο της εταιρίας Tns είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που σας βοηθά να οργανώσετε τα απορρίμματά σας με άνεση και στυλ. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα 38lt, μπορείτε να αποθηκεύσετε με ευκολία τα απορρίμματα σας χωρίς να ανησυχείτε για τον χώρο. Η μαύρη απόχρωση του δίνει μια διακριτική εμφάνιση που ταιριάζει σε κάθε χώρο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και τη λειτουργικότητα που προσφέρει στον χ
Τιμή 8,96 €

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ABSOLUTE HAND GEL 100ML

Το ABSOLUTE HAND GEL 100ML είναι το απόλυτο αντισηπτικό προϊόν που πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει προστασία ενάντια σε βακτήρια και ιούς, ενώ παράλληλα ενυδατώνει τα χέρια σας. Με το ABSOLUTE HAND GEL 100ML, νιώθετε ασφάλεια και προστασία κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 0,68 €

Κορυφαία προϊόντα

Korona μπισκότα κανέλας 105gr

Τα Korona μπισκότα κανέλας 105gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο γλυκό σνακ. Με την εκλεπτυσμένη γεύση της κανέλας και την τραγανή υφή τους, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα Korona μπισκότα κανέλας τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης.
Τιμή 0,81 €

Fa αφρόλουτρο bali kiss 250ml

Το FA SHOWER GEL 250ML WOMEN BALI KISS είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθανθεί αναζωογονημένη και φρέσκια κάθε φορά που ντουζάρεται. Η μοναδική σύνθεσή του με το αναζωογονητικό άρωμα της Βαλί θα σας ταξιδέψει σε έναν εξωτικό κόσμο ευεξίας και χαλάρωσης. Απολαύστε την πολυτέλεια του FA SHOWER GEL και αφήστε το να αγκαλιάσει την επιδερμίδα σας, αφήνοντας πίσω του ένα αίσθημα δροσιάς και ευεξίας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 1,64 €

Brut αφρόλουτρο sport style 500ml

Το αφρόλουτρο Brut Sport Style σε συσκευασία 500ml είναι ιδανικό για τους λάτρεις του αθλητισμοϋ και του δυναμικού στυλ. Απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία καθαρισμοϋ και αναζωογόνησης με το αρρενωπό άρωμα του Brut Sport Style.
Τιμή 2,69 €

Brava hot chili sauce 490gr

Η Brava hot chili sauce 490gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την εκρηκτική της γεύση, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα πικάντικου στις γεύσεις σας. Απολαύστε την με φαγητά όπως τα τάκος, οι πίτες ή ακόμα και σε σαλάτες για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε την σήμερα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με την Brava hot chili sauce 490gr!
Τιμή 3,55 €

Listerine στοματικό διάλυμα advanced white 250ml

Το Listerine στοματικό διάλυμα advanced white 250ml της εταιρίας Listerine είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Η μοναδική του σύνθεση βοηθά στην απομάκρυνση των πλάκας και των κηλίδων, προσφέροντας λευκότερα δόντια με κάθε χρήση. Απολαύστε φρέσκο αναζωογονητικό αναπνευστικό χώρο και αυτοπεποίθηση κάθε μέρα με το Listerine advanced white 250ml.
Τιμή 2,40 €